Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Grill vratina u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Miješani grill
Lagana sarma
Irska janjetina
Mediteranski kruščić s lovorom
Delikatesna junetina na češki
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Pašticada s njokima
Salata od liganja
Fina pikantna piletina
Povrtni lonac
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Vege odresci s marinadom
Ramsteak u seksi umaku
Riba u bijelom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Povrtni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od tikvica
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grill povrće na salatu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Proljetno meso i povrće iz woka
Šampinjoni u palačinki
Grdobina u pikantnoj šalši
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina laganini
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meso s repom
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Račići na posteljici od povrća
Prežgana juha
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Janjetina na padelu
Pirjani kunić
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Urbana pola
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Uzbudljivi kolač od blitve
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Rolice od blitve
Kunić na bijelo
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Čarobna ljetna piletina
Sočna rebarca
Pečena piletina s limunom
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Voćna juha od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mora
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rajčica s kukuruzom
Meksička party salata
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Dagnje na buzaru
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pečenka
Fileti lososa u finom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pizza s tunom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lignje na šumskom rižotu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Aromatizirani kruh
Ražnjići od lososa
Ljetni ražnjići
Grickalica slanutak iz pećnice
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Piletina sa šafranom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Sendvič s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke