Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata s mora
Zabavni kineski ravioli
Tjestenina fuži s tartufima
Dagnje na buzaru
Pizza sirni jastučići
Marinirana piletina s roštilja
Lungić u sendviču
Povrtni ražnjići
Meksička party salata
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskavi trokuti
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Fina pikantna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grdobina u pikantnoj šalši
Mirisna pečenka
Sendvič s avokadom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vratina sa sezonskim povrćem
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata od liganja
Irska janjetina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Delikatesna junetina na češki
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ražnjići od lososa
Grickalica slanutak iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od tikvica
Meso s repom
Kunić na bijelo
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Okruglice u umaku od rajčice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Miješani grill
Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Roštilj s umakom Romesco
Pohani tofu s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Krem juha od tikvica
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni ražnjići
Lungić s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Prežgana juha
Piletina sa šafranom
Pirjani kunić
Mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rolice od blitve
Sočna rebarca
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina Kiev
Sočna pureća rolada
Lignje s povrćem i smokvama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kroketi od piletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Voćna juha od višanja
Svinjski file s povrćem
Grdobina s povrćem
Vege odresci s marinadom
Račići na posteljici od povrća
Urbana pola
Fileti lososa u finom umaku
Fini gulaš od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pečena piletina s limunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Riba u bijelom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni lonac
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski špageti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Čarobna ljetna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lagana sarma
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina laganini
Aromatizirani kruh
Rajčica s kukuruzom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke