Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Krem juha od tikvica
Račići na posteljici od povrća
Fini gulaš od gljiva
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Irska janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina laganini
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski špageti
Meso s repom
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Grill pirjana piletina s roštilja
Pirjani kunić
Lungić s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjevene lignje
Mediteranski kruščić s lovorom
Salata s mora
Marinirana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetno meso i povrće iz woka
Proljetna janjetina
Grickalica slanutak iz pećnice
Prežgana juha
Aromatizirani kruh
Piletina Kiev
Vege odresci s marinadom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mini lazanje
Ražnjići od lososa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Riba u bijelom umaku
Rajčica s kukuruzom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Popečci od tikvica
Lignje s povrćem i smokvama
Čarobna ljetna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Lagana sarma
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Sočna rebarca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Povrtni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pečenka
Urbana pola
Vratina sa sezonskim povrćem
Meksička party salata
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill povrće na salatu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Delikatesna junetina na češki
Brancinovo oko
Brusketa s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pizza s tunom
Grdobina s povrćem
Miješani grill
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Belgija - Salade Liégeoise
Pašticada s njokima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sendvič s avokadom
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zabavni kineski ravioli
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Dagnje na buzaru
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Kunić na bijelo
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od liganja
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke