Meni Search

Ful nabrijan

Kobasica u pivu i pecivu

Svinjski file s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mediteranski špageti
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fina pikantna piletina
Sočni pureći ražnjići
Aromatizirani kruh
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Delikatesna junetina na češki
Okruglice u umaku od rajčice
Grdobina s povrćem
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Lignje s povrćem i smokvama
Roštilj s umakom Romesco
Lungić u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Fini gulaš od gljiva
Prežgana juha
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s povrćem
Sočna rebarca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Čarobna ljetna piletina
Krem juha od tikvica
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rajčica s kukuruzom
Povrtni lonac
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Dagnje na buzaru
Piletina sa šafranom
Ražnjići od lososa
Riba u bijelom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Lignje na šumskom rižotu
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vege odresci s marinadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill oslić u aromatičnoj korici
Račići na posteljici od povrća
Grill povrće na salatu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetno meso i povrće iz woka
Brancinovo oko
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina laganini
Salata od liganja
Hrskavi trokuti
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Uzbudljivi kolač od blitve
Lagana sarma
Urbana pola
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Blagdanska rolada
Belgija - Salade Liégeoise
Miješani grill
Nadjevene lignje
Janjetina na padelu
Grdobina u pikantnoj šalši
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Šampinjoni u palačinki
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata s mora
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Mirisna pečenka
Kuhano meso s umakom od hrena
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kaštelanski makaruni
Povrtni ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Rolice od blitve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pirjani kunić
Sendvič s avokadom
Voćna juha od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mesne okruglice na ražnjiću
Meso s repom
Mesne okruglice
Pizza s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Marinirana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od tikvica
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zabavni kineski ravioli
Meksička party salata
Piletina Kiev
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kunić na bijelo
Irska janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke