Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Kunić na bijelo
Grdobina s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fina pikantna piletina
Proljetna janjetina
Urbana pola
Šampinjoni u palačinki
Grill povrće na salatu
Meso s repom
Mirisna pečenka
Pečena piletina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Pizza sirni jastučići
Pileći bataci s umakom od luka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina na kijevski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Lungić u sendviču
Sendvič s avokadom
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Umak od limete (Molho de limao)
Aromatizirani kruh
Špageti s ribom
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata od liganja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni ražnjići
Lignje s povrćem i smokvama
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski špageti
Pizza s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Manastirski đuveč
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pogača sa sardinom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini shepherd's pie
Ossobuco
Okruglice u umaku od rajčice
Rolice od blitve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kaštelanski makaruni
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prežgana juha
Lungić s povrćem
Popečci od tikvica
Piletina Kiev
Mini lazanje
Grickalica slanutak iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Račići na posteljici od povrća
Hrskavi trokuti
Grill pirjana piletina s roštilja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Salata s mora
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Viška pogača
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fini gulaš od gljiva
Povrtni lonac
Martinjska guska s hajdinom kašom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjevene lignje
Odresci od morskog psa
Janjetina s medom od kadulje
Belgija - Salade Liégeoise
Riba u bijelom umaku
Lazanje s lignjama
Lignje s manistrom u škartocu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Miješani grill
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Bugarska pita od krumpira
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Lignje na šumskom rižotu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna pureća rolada
Grdobina u pikantnoj šalši
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Čarobna ljetna piletina
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Turske pizze
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Voćna juha od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Lagana sarma
Fileti lososa u finom umaku
Vege odresci s marinadom
Piletina laganini
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna rebarca
Delikatesna junetina na češki
Zlatna piletina
Irska janjetina
Blagdanska rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hlebinska i pretepena juha
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke