Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Nadjevene lignje
Sočna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Povrtni lonac
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Salata od liganja
Irska janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill oslić u aromatičnoj korici
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Proljetno meso i povrće iz woka
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Miješani grill
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fini gulaš od gljiva
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Urbana pola
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
Pečena piletina s limunom
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Lazanje s lignjama
Grickalica slanutak iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Šampinjoni u palačinki
Aromatizirani kruh
Pizza s tunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Odresci od morskog psa
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina s medom od kadulje
Lungić u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rajčica s kukuruzom
Viška pogača
Ossobuco
Fina pikantna piletina
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sendvič s avokadom
Voćna juha od višanja
Povrtni ražnjići
Čarobna ljetna piletina
Meksička party salata
Marinirana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Mirisna pečenka
Fileti lososa u finom umaku
Bugarska pita od krumpira
Salata s mora
Rolice od blitve
Teleći savici u umaku od grejpa
Martinjska guska s hajdinom kašom
Račići na posteljici od povrća
Kuhano meso s umakom od hrena
Grdobina s povrćem
Lungić s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina na kijevski način
Hrskavi trokuti
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina laganini
Mediteranski špageti
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Hlebinska i pretepena juha
Lignje s manistrom u škartocu
Kaštelanski makaruni
Zabavni kineski ravioli
Belgija - Salade Liégeoise
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Lagana sarma
Prežgana juha
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od tikvica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grill povrće na salatu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vege odresci s marinadom
Grill vratina u sendviču
Sočna rebarca
Špageti s ribom
Janjetina na padelu
Riba u bijelom umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Proljetna janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ražnjići od lososa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Lignje s povrćem i smokvama
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Piletina Kiev
Krem juha od tikvica
Turske pizze
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke