Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Nadjevene lignje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kuhano meso s umakom od hrena
Meksička party salata
Špageti s ribom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Okruglice u umaku od rajčice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Aromatizirani kruh
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina s medom od kadulje
Irska janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Viška pogača
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Turske pizze
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Pečena piletina s limunom
Tjestenina fuži s tartufima
Grill povrće na salatu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hrskavi trokuti
Rezanci s krušnim mrvicama
Hlebinska i pretepena juha
Čarobna ljetna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Voćna juha od višanja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Urbana pola
Grickalica slanutak iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pečenka
Rolice od blitve
Salata od liganja
Janjetina na padelu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ražnjići od lososa
Lignje s povrćem i smokvama
Lignje s manistrom u škartocu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mediteranski kruščić s lovorom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina s povrćem
Pirjani kunić
Grdobina u pikantnoj šalši
Mediteranski špageti
Sočni pureći ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina na kijevski način
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Meso s repom
Zabavni kineski ravioli
Popečci od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Pizza s tunom
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prežgana juha
Blagdanska rolada
Lungić s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini shepherd's pie
Piletina laganini
Povrtni lonac
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Lazanje s lignjama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci od morskog psa
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill pirjana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zlatna piletina
Mesne okruglice
Lagana sarma
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Miješani grill
Pohani tofu s povrćem
Krem juha od tikvica
Ossobuco
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Fina pikantna piletina
Fini gulaš od gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje na šumskom rižotu
Povrtni ražnjići
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Proljetno meso i povrće iz woka
Račići na posteljici od povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u bijelom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Marinirana piletina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke