Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Povrtni lonac
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Viška pogača
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kroketi od piletine
Popečci od tikvica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Belgija - Salade Liégeoise
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od lososa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rajčica s kukuruzom
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u bijelom umaku
Ossobuco
Pečena piletina s limunom
Prežgana juha
Miješani grill
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lazanje s lignjama
Pizza s tunom
Račići na posteljici od povrća
Kaštelanski makaruni
Zabavni kineski ravioli
Turske pizze
Janjetina na padelu
Grdobina s povrćem
Pirjani kunić
Vege odresci s marinadom
Voćna juha od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata od liganja
Fina pikantna piletina
Grill povrće na salatu
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Fileti lososa u finom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lungić u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Uzbudljivi kolač od blitve
Mediteranski špageti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lagana sarma
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Krem juha od tikvica
Rolice od blitve
Piletina na kijevski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina sa šafranom
Mini shepherd's pie
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Meksička party salata
Lignje s manistrom u škartocu
Odresci od morskog psa
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Piletina laganini
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Irska janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Pizza sirni jastučići
Grill pirjana piletina s roštilja
Urbana pola
Sendvič s avokadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brusketa s avokadom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill vratina u sendviču
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Aromatizirani kruh
Hlebinska i pretepena juha
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Čarobna ljetna piletina
Bugarska pita od krumpira
Blagdanska rolada
Salata s mora
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna rebarca
Hrskava pileća krilca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Grdobina u pikantnoj šalši
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lungić s povrćem
Manastirski đuveč
Meso s repom
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mirisna pečenka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Grickalica slanutak iz pećnice
Okruglice u umaku od rajčice
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti s ribom
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke