Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Mini shepherd's pie
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grdobina s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Vege odresci s marinadom
Ossobuco
Piletina na kijevski način
Fish&Chips u tortilji
Popečci od tikvica
Turske pizze
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina sa šafranom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kroketi od piletine
Grickalica slanutak iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
Lazanje s lignjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Čarobna ljetna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Hrskava pileća krilca
Okruglice u umaku od rajčice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Aromatizirani kruh
Lagana sarma
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rajčica s kukuruzom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ljetni ražnjići
Odresci od morskog psa
Meso s repom
Fini gulaš od gljiva
Martinjska guska s hajdinom kašom
Salata s mora
Irska janjetina
Grill povrće na salatu
Kuhano meso s umakom od hrena
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisna pečenka
Salata od liganja
Sočna pureća rolada
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Delikatesna junetina na češki
Lignje s povrćem i smokvama
Mini lazanje
Urbana pola
Mesne okruglice
Fina pikantna piletina
Krem juha od tikvica
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
Miješani grill
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Pizza s tunom
Špageti s ribom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice na ražnjiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski špageti
Marinirana piletina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
Pogača sa sardinom
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill pirjana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Pizza sirni jastučići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina Kiev
Ražnjići od lososa
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Lungić u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna rebarca
Lignje s manistrom u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Piletina laganini
Pečena piletina s limunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Belgija - Salade Liégeoise
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Uzbudljivi kolač od blitve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Lungić s povrćem
Viška pogača
Račići na posteljici od povrća
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u bijelom umaku
Grill vratina u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni ražnjići
Nadjevene lignje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prežgana juha
Hlebinska i pretepena juha
Sendvič s avokadom
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke