Meni Search

Ful nabrijana

Kobasica u pivu i pecivu

Piletina na kijevski način
Svinjski file s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kaštelanski makaruni
Povrtni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Turske pizze
Teleći odresci u umaku od višanja
Vege odresci s marinadom
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Lungić s povrćem
Irska janjetina
Fileti lososa u finom umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Urbana pola
Popečci od tikvica
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci od morskog psa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski kruščić s lovorom
Brancinovo oko
Riba u bijelom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Kuhano meso s umakom od hrena
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Salata s mora
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Sočna rebarca
Ražnjići od lososa
Čarobna ljetna piletina
Pogača sa sardinom
Krem juha od tikvica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina laganini
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prežgana juha
Mirisna pečenka
Lagana sarma
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Lazanje s lignjama
Grickalica slanutak iz pećnice
Špageti s ribom
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill povrće na salatu
Umak od limete (Molho de limao)
Meso s repom
Piletina sa šafranom
Mediteranski špageti
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočni pureći ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ossobuco
Grdobina s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Fina pikantna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fini gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hlebinska i pretepena juha
Voćna juha od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grdobina u pikantnoj šalši
Zlatna piletina
Aromatizirani kruh
Račići na posteljici od povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rajčica s kukuruzom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Viška pogača
Mesne okruglice
Janjetina na padelu
Salata od liganja
Lungić u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Martinjska guska s hajdinom kašom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pirjani kunić
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Miješani grill
Belgija - Salade Liégeoise
Pečena piletina s limunom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Marinirana piletina s roštilja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zabavni kineski ravioli
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Povrtni lonac
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tjestenina fuži s tartufima
Rolice od blitve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke