Meni Search

Na izmaku snaga

Kobasica u pivu i pecivu

Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Prilog od prokulica
Pašticada
Gulaš od gljiva
Juha od rikule i račića
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Polupunjene paprike
Švicarska juha sa sirom
Grill pirjana piletina s roštilja
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina mediterana
Pečena piletina s limunom
Salata sa skutom
Rosti
Slatki lungić
Piletina s kozjim sirom
Caponata alla Podravka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjska jetrica u umaku
Senf s paprikama
Krem juha sa sjemenkama
Voćna juha od višanja
Piletina s pistacijama
Prežgana juha
Vegetina enchilada
Riba u bijelom umaku
Empanade s pestom
Cipar - Lungić na ciparski
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fileti lososa u finom umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Srneći file na salatu
Salata od liganja
Špinatova juha s feta sirom
Jakobove kapice s umakom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Čarobni štapići
Salata s mora
Krumpir u košuljici
Rižoto s tunom
Rajčica s kukuruzom
Kotleti u pivskom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Sočni pureći ražnjići
Papreni tart s marelicama
Dalmatinske polpete
Ražnjići od lososa
Mesna rolada u tijestu
Špageti s pistacijama
Pohane paprike
Grill vratina u sendviču
Sočna aromatična torta
Riža s tunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Lazanje u tavi
Vratina s roštilja
Salata od tune i krastavaca
Pirjani kunić
Popečci od bulgura s umakom
Male teleće pitice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tjestenina u finom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina s nadjevom od ajvara
Fiš paprikaš
Piletina na tajlandski način
Grčka seljačka salata
Pohani zamotuljci
Pureći hamburger
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna pureća rolada
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Hrskava pileća krilca
Crveno ljetno varivo
Pileći štapići u ketchupu
Pileća krilca s Coca-Colom
Zapečena ricotta
Svinjski file s povrćem
Omlet s paprikom i kukuruzom
Rižoto na španjolski način
Hladna juha od avokada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kobasice su dio svakog roštilja pa tako i ovo jelo koje ćemo pripremiti. Jelo će biti ne samo pečeno na roštilju, nego će imati pivski element koji će mu dati sasvim novi i bogatiji okus pojačan popularnim cheddar sirom.

Sastojci

1 pakiranje Grill kobasica Podravka (500 g)
1 Vegeta Grill marinada s pivom
5 komada peciva
1 svijetlo pivo
500 g cheddar sira
1 glavica zelene salate Eisberg

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe45 min

  • 1 Grill kobasice ili kranjske kobasice zarežite po površini i marinirajte ih na 30 minuta u Vegeta grill tekućoj marinadi s pivom.
  • 2 Odaberite peciva po vlastitom izboru ili po veličini kobasice. Na štednjaku u lončiću ulijte pola litre svijetlog piva i zakuhajte ga. Sir cheddar naribajte i otopite u pivu. Marinirane kobasice pecite na zagrijanom roštilju s obje strane okrećući ih svake 3 minute.
  • 3 Peciva zarežite na način da ih ne prerežete do kraja, pečene kobasice umetnite u pecivo i prelijte umakom od piva i sira. Zelenu salatu Eisberg narežite na trakice i stavite u pecivo.

Savjet

Peciva mogu biti posuta sezamovim sjemenkama, a po želji kobasice mogu biti i kranjske. Sir može biti i po vlastitom izboru, obavezno topljivi.

Posluživanje

Uz ovakav kompletan obrok preporučuje se samo hladno pivo.

Male tajne

Ako želite, možete peciva kratko tostirati na masnoći nakon pečenja kobasica na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke