Meni Search

Na izmaku snaga

Krem juha sa sjemenkama

Sočna aromatična torta
Jakobove kapice s umakom
Svinjski file s povrćem
Juha od gljiva
Pureći hamburger
Grill pirjana piletina s roštilja
Zapečena ricotta
Varivo od kelja i teletine
Papreni tart s marelicama
Salata sa skutom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rosti
Tjestenina u finom umaku
Slatki lungić
Cipar - Lungić na ciparski
Salata od tune i krastavaca
Carsko meso sa zapečenim mlincima
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina s kozjim sirom
Senf s paprikama
Crveno ljetno varivo
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Fileti lososa u finom umaku
Riža s tunom
Caponata alla Podravka
Svinjska jetrica u umaku
Grčka seljačka salata
Popečci od bulgura s umakom
Mesna rolada u tijestu
Pašticada
Lazanje u tavi
Salata od liganja
Kobasica u pivu i pecivu
File steak na povrću
Kotleti u pivskom umaku
Rižoto s tunom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Pohane paprike
Palamida s čilijem i mangom
Švicarska juha sa sirom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Krumpir u košuljici
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto na španjolski način
Polupunjene paprike
Riba u bijelom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Dalmatinske polpete
Piletina s nadjevom od ajvara
Omlet s paprikom i kukuruzom
Tjestenina mediterana
Odrezak s mozzarelom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća krilca s Coca-Colom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Pečena piletina s limunom
Špinatova juha s feta sirom
Grdobina u pikantnoj šalši
Sočni pureći ražnjići
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pileći štapići u ketchupu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti s pistacijama
Empanade s pestom
Voćna juha od višanja
Srneći file na salatu
Ražnjići od lososa
Vegetina enchilada
Salata s mora
Pohani zamotuljci
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pirjani kunić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hladna juha od avokada
Juha od rikule i račića
Prilog od prokulica
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Prežgana juha
Fiš paprikaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rajčica s kukuruzom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke