Meni Search

Na izmaku snaga

Krem juha sa sjemenkama

Juha od gljiva
Pileći štapići u ketchupu
Salata sa skutom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
Popečci od bulgura s umakom
Mesna rolada u tijestu
Crveno ljetno varivo
Hladna juha od avokada
Sočna pureća rolada
Pohane paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Senf s paprikama
Rižoto s tunom
Pureći hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kobasica u pivu i pecivu
Grill pirjana piletina s roštilja
Kotleti u pivskom umaku
Odrezak s mozzarelom
Piletina s kozjim sirom
Rajčica s kukuruzom
Riža s tunom
Dalmatinske polpete
Pašticada
Rosti
Krumpir u košuljici
Salata od liganja
Lazanje u tavi
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Varivo od kelja i teletine
Sočna aromatična torta
Rižoto na španjolski način
Papreni tart s marelicama
Male teleće pitice
Vegetina enchilada
Svinjski file s povrćem
Juha od rikule i račića
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pileća krilca s Coca-Colom
Svinjska jetrica u umaku
Empanade s pestom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Cipar - Lungić na ciparski
Špinatova juha s feta sirom
Grčka seljačka salata
Slatki lungić
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Tjestenina u finom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Srneći file na salatu
Belgija - Salade Liégeoise
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pirjani kunić
Ražnjići od lososa
Prilog od prokulica
Riba u bijelom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Polupunjene paprike
Švicarska juha sa sirom
Rižoto s tri vrste gljiva
Salata od tune i krastavaca
Tjestenina mediterana
Zapečena ricotta
Pečena piletina s limunom
Carsko meso sa zapečenim mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
File steak na povrću
Jakobove kapice s umakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Caponata alla Podravka
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Salata s mora
Prežgana juha
Špageti s pistacijama
Fileti lososa u finom umaku
Omlet s paprikom i kukuruzom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Fiš paprikaš
Sočni pureći ražnjići
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke