Meni Search

Na izmaku snaga

Krem juha sa sjemenkama

Juha od gljiva
Rižoto s tri vrste gljiva
Crveno ljetno varivo
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Ražnjići od lososa
Grill pirjana piletina s roštilja
Švicarska juha sa sirom
Palamida s čilijem i mangom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lazanje u tavi
Slasni burger sa slaninom i sirom
Riža s tunom
Svinjski file s povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Pohani zamotuljci
Rižoto na španjolski način
Pileća krilca s Coca-Colom
Cipar - Lungić na ciparski
Piletina s kozjim sirom
Riba u bijelom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna aromatična torta
Juha od rikule i račića
Kotleti u pivskom umaku
Salata od liganja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Varivo od kelja i teletine
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureći hamburger
Tjestenina mediterana
Senf s paprikama
Voćna juha od višanja
Grčka seljačka salata
Male teleće pitice
Hladna juha od avokada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špinatova juha s feta sirom
Rosti
Rižoto s tunom
Salata od tune i krastavaca
Empanade s pestom
Pečena piletina s limunom
Prilog od prokulica
Mesna rolada u tijestu
Prežgana juha
File steak na povrću
Jakobove kapice s umakom
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskava pileća krilca
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pašticada
Krumpir u košuljici
Vegetina enchilada
Carsko meso sa zapečenim mlincima
Fiš paprikaš
Omlet s paprikom i kukuruzom
Energetske kuglice s kurkumom
Grdobina u pikantnoj šalši
Dalmatinske polpete
Zapečena ricotta
Papreni tart s marelicama
Slatki lungić
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata sa skutom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Odrezak s mozzarelom
Svinjska jetrica u umaku
Tjestenina u finom umaku
Caponata alla Podravka
Pileći štapići u ketchupu
Rajčica s kukuruzom
Polupunjene paprike
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Špageti s pistacijama
Pohane paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Srneći file na salatu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pirjani kunić
Salata s mora
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke