Meni Search

Na izmaku snaga

Krem juha sa sjemenkama

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Omlet s paprikom i kukuruzom
Tjestenina mediterana
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižoto na španjolski način
Sočni pureći ražnjići
Papreni tart s marelicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rižoto s tunom
Jakobove kapice s umakom
Male teleće pitice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća krilca s Coca-Colom
Fileti lososa u finom umaku
Grill vratina u sendviču
Senf s paprikama
Salata od tune i krastavaca
Caponata alla Podravka
Rosti
Prilog od prokulica
Pohane paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Voćna juha od višanja
Pureći hamburger
Pileći štapići u ketchupu
Odrezak s mozzarelom
Špageti s pistacijama
Špinatova juha s feta sirom
Švicarska juha sa sirom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riža s tunom
Vegetina enchilada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grdobina u pikantnoj šalši
Sočna pureća rolada
Srneći file na salatu
Pirjani kunić
Lazanje u tavi
Ražnjići od lososa
Cipar - Lungić na ciparski
Juha od gljiva
Dalmatinske polpete
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Juha od rikule i račića
Riba u bijelom umaku
Pašticada
Svinjska jetrica u umaku
Kotleti u pivskom umaku
Salata sa skutom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečena ricotta
Grčka seljačka salata
Prežgana juha
Crveno ljetno varivo
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Tjestenina u finom umaku
Pečena piletina s limunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Palamida s čilijem i mangom
Empanade s pestom
Salata s mora
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Polupunjene paprike
Salata od liganja
Belgija - Salade Liégeoise
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fiš paprikaš
Krumpir u košuljici
Carsko meso sa zapečenim mlincima
File steak na povrću
Pohani zamotuljci
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Sočna aromatična torta
Hladna juha od avokada
Slatki lungić
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskava pileća krilca
Rajčica s kukuruzom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file s povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke