Meni Search

Na izmaku snaga

Krem juha sa sjemenkama

Pileća krilca s Coca-Colom
Grill vratina u sendviču
Papreni tart s marelicama
Palamida s čilijem i mangom
Mesna rolada u tijestu
Energetske kuglice s kurkumom
Fiš paprikaš
Švicarska juha sa sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pohani zamotuljci
Riža s tunom
Pečena piletina s limunom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rižoto s tunom
Prežgana juha
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Male teleće pitice
Špinatova juha s feta sirom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Gulaš od gljiva
Salata od liganja
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Piletina s pistacijama
Caponata alla Podravka
Grill pirjana piletina s roštilja
Juha od rikule i račića
Belgija - Salade Liégeoise
Grdobina u pikantnoj šalši
Cipar - Lungić na ciparski
Rižoto na španjolski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tjestenina mediterana
Piletina s nadjevom od ajvara
Rosti
Dalmatinske polpete
Srneći file na salatu
Pureći hamburger
Voćna juha od višanja
Piletina na tajlandski način
Grčka seljačka salata
Fileti lososa u finom umaku
Sočna aromatična torta
Pašticada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Omlet s paprikom i kukuruzom
Piletina s kozjim sirom
Rajčica s kukuruzom
Pirjani kunić
Špageti s pistacijama
Crveno ljetno varivo
Salata s mora
Kotleti u pivskom umaku
Vratina s roštilja
Svinjski file s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Vegetina enchilada
Sočni pureći ražnjići
Lazanje u tavi
Hladna juha od avokada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Popečci od bulgura s umakom
Polupunjene paprike
Ražnjići od lososa
Salata od tune i krastavaca
Slatki lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Kobasica u pivu i pecivu
Tjestenina u finom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Riba u bijelom umaku
Prilog od prokulica
Empanade s pestom
Zapečena ricotta
Hrskava pileća krilca
Jakobove kapice s umakom
Krumpir u košuljici
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Čarobni štapići
Senf s paprikama
Salata sa skutom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjska jetrica u umaku
Pohane paprike
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke