Meni Search

Luda k'o šiba

Krem juha sa sjemenkama

Vratina s roštilja
Grill povrće na salatu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Medeni teleći kotleti
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Hrskavi trokuti
Šampinjoni u palačinki
Cipar - Lungić na ciparski
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jakobove kapice s umakom
Irska janjetina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza s tunom
Pohani tofu s povrćem
Prežgana juha
Lungić s toplom salatom od šparoga
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kotleti u pivskom umaku
Kotlovina
Palačinke s nadjevom od riže
Sendvič s avokadom
Pohana skuta
Cous-cous s povrćem
Mirisna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Marokanska salata s cous-cousom
Zabavni kineski ravioli
Zapečena ricotta
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Marinirano svinjsko pečenje
Fiš paprikaš
Marinirana pileća krilca s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini shepherd's pie
Ramsteak u seksi umaku
Pikantne mazalice
Piletina sa šafranom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti s pistacijama
Patka s mlincima
Polupunjene paprike
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileći gulaš
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Aromatizirani kruh
Teletina s pirjanim povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Tuna burger
Lignje s povrćem i smokvama
Dječje lazanje
Lungić u sendviču
Sunčani užitak mediterana
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskave tortice od krumpira
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Proljetna janjetina
Pašticada
Pašticada s njokima
Kineska juha s račićima i gljivama
Sočni pureći ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Palamida s čilijem i mangom
Piletina s mascarponeom
Riblja juha s Malte
Juha od bundeve s jabukom
Piletina Kiev
Meksička party salata
Pirjani kunić
Hrskavo pečeno pile
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Brancinovo oko
Pečena piletina s limunom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke