Meni Search

Luda k'o šiba

Krem juha sa sjemenkama

Grill povrće na salatu
Kotleti u pivskom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Špageti s pistacijama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dječje lazanje
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Cipar - Lungić na ciparski
Lignje s povrćem i smokvama
Pikantne mazalice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Polupunjene paprike
Slasni BBQ burgeri
Pašticada s njokima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill vratina u sendviču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Medeni teleći kotleti
Pileći gulaš
Palamida s čilijem i mangom
Male teleće pitice
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečena ricotta
Kineska juha s račićima i gljivama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Pašticada
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Prežgana juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mirisna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskave tortice od krumpira
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Patka s mlincima
Srneći file na salatu
Jakobove kapice s umakom
Lungić u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Špageti na kineski način
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Pečena piletina s limunom
Kotlovina
Marokanska salata s cous-cousom
Bugarska pita od krumpira
Pohana skuta
Sendvič s avokadom
Piletina sa šafranom
Aromatizirani kruh
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirano svinjsko pečenje
Šampinjoni u palačinki
Sunčani užitak mediterana
Cous-cous s povrćem
Riblja juha s Malte
Piletina s mascarponeom
Pizza s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tuna burger
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teriyaki piletina
Vratina s roštilja
Palačinke s nadjevom od riže
Svinjski file s povrćem
Marinirana pileća krilca s povrćem
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fiš paprikaš
Teletina s pirjanim povrćem
Irska janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.

Sastojci

500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki

Koristili smo

Vegeta Natur goveđa kocka

Vegeta Natur goveđa kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
  • 2 Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.

Savjet

Poriluk možete zamijeniti lukom.

Posluživanje

Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke