Meni Search

Superwoman

Kroketi od piletine

Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Piletina s kozjim sirom
Fish&Chips u tortilji
Marinirane srdele
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bakalar s krumpirom
Male teleće pitice
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill vratina u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Obojeni hamburger
Kaštelanski makaruni
Gulaš od oslića i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Bruskete od cvjetače
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Šampinjoni u palačinki
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tuna burger
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Pohani tofu s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slatka patka
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Proljetna janjetina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Srneći file na salatu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Bruskete s povrćem
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižini ravioli s mozzarellom
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno i izdašno jelo poslužite sa salatom ili kuhanim povrćem i umakom po želji.

Sastojci

Za tijesto:
1 Kokošji temeljac za jela Podravka
200 g Oštrog brašna Podravka
200 g maslaca
2 jaja
1 Prašak za pecivo Dolcela
1 žlica nasjeckanog peršina
½ kg pilećeg filea
1 žlica Vegete
Za pohanje:
2 jaja
200 g krušnih mrvica
100 g Oštrog brašna Podravka
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Pileći file skuhajte u blago posoljenoj vodi. Izvadite i dobro ohladite.
  • 2 U 300 ml kipuće vode dodajte kokošji temeljac, kratko prokuhajte, dodajte maslac i pustite da se potpuno otopi.
  • 3 Kad zakipi, usipajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, neprekidno miješajući dok ne dobijete gustu smjesu, pa maknite s vatre.
  • 4 U dobro ohlađenu smjesu dodajte jaja, nasjeckani peršin, nasjeckanu piletinu, 1 žlicu Vegete i dobro izmiješajte električnom miješalicom.
  • 5 Od ohlađene smjese oblikujte valjčiće, uvaljajte ih u brašno, razmućeno jaje, pa u mrvice i ispržite u zagrijanom ulju.

Savjet

Za recept možete koristiti meso koje vam je ostalo od blagdanskog pečenja.

Posluživanje

Krokete poslužite sa salatom ili kuhanim povrćem i umakom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke