Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Sarma sa suhim mesom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Puretina s jabukom iz pećnice
Slatki lungić
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vratina s roštilja
Ciganski odrezak
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Španjolski migas s bundevom
Svinjski medaljoni s kestenima
Pileća krilca s roštilja
Miješani grill
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Obojeni hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Govedina s lukom
Pikantni gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od kelja i teletine
Svinjski kotleti s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Janjetina s bižima
Macho hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Tuna burger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Harrisa janjetina s limunom
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Gorički povrtni lonac
Janjetina na padelu
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Punjeni kelj s plodovima mora
Pureća rolada s mlincima
Pureći hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Patka s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek s povrćem
Kotlovina
Fino varivo v loncu
Svinjski gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u paketiću
Fino začinjena piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna Wellington pečenka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatko twist pile
Slasni BBQ burgeri
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rebarca s grilla
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Hrenovke u panceti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Sočna rebarca
Piletina s nadjevom od ajvara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Neobične punjene paprike
Odresci u umaku s češnjakom
Polpete od oslića
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vegetarijanski čips
Pileća prsa s crnim tartufom
Špageti s tikvicama
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Tortilje pikant
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke