Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Sarma sa suhim mesom
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Hrenovke u panceti
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s roštilja
Pizza sirni jastučići
Sočna Wellington pečenka
Polpete od oslića
Pikantni gulaš
Krumpiri u kaputiću od pancete
Biftek rolice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Piletina s nadjevom od ajvara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Janjetina s bižima
Ramsteak u seksi umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Pureća rolada s mlincima
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Povrtni lonac
Odresci s umakom od kupina
Varivo od kelja i teletine
Sočna rebarca
Pileća prsa s crnim tartufom
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Meso u woku na indonezijski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski medaljoni s kestenima
Punjeni kelj s plodovima mora
Pileća prsa iz pećnice
Ciganski odrezak
Kotlovina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Gorički povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Govedina s lukom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u paketiću
Španjolski migas s bundevom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski kotleti s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Harrisa janjetina s limunom
Slatko twist pile
Miješani grill
Neobične punjene paprike
Velika Britanija - Pastirska pita
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Fino začinjena piletina
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Punjena pečenka u vinu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina s roštilja
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke