Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Sočna Wellington pečenka
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s grilla
Janjetina s bižima
Obojeni hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Harrisa janjetina s limunom
Slatko twist pile
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Medeni teleći kotleti
Pureći hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina s roštilja
Punjena pečenka u vinu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Neobične punjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski kotleti s povrćem
Pileća prsa s crnim tartufom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Tortilje pikant
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pureća rolada s mlincima
Macho hamburger
Sočna rebarca
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski medaljoni s kestenima
Hrenovke u panceti
Pikantni gulaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Vegetarijanski čips
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa iz pećnice
Špageti s tikvicama
Slatki lungić
Piletina u egzotičnom umaku
Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pileća krilca s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Španjolski migas s bundevom
Piletina u pivu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Varivo od kelja i teletine
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjeni kelj s plodovima mora
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mesna rolada u tijestu
Ciganski odrezak
Odresci u umaku s češnjakom
Miješani grill
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Kotlovina
Polpete od oslića
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Lazanje u tavi
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Meso u woku na indonezijski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Gorički povrtni lonac
Umak od limete (Molho de limao)
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Govedina s lukom
Biftek rolice
Krumpiri u kaputiću od pancete
Patka s mlincima
Povrtni lonac
Odresci u paketiću
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke