Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Medeni teleći kotleti
Piletina u aromatičnom omotaču
Meso u woku na indonezijski način
Pureći hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Puretina s jabukom iz pećnice
Vratina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Janjetina s bižima
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s grilla
Ramstek s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantni gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski medaljoni s kestenima
Tuna burger
Fino začinjena piletina
Vegetarijanski čips
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatko twist pile
Pileća krilca s roštilja
Pizza sirni jastučići
Kotlovina
Janjetina na padelu
Sočna Wellington pečenka
Govedina s lukom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpiri u kaputiću od pancete
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa s crnim tartufom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Velika Britanija - Pastirska pita
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Španjolski migas s bundevom
Varivo od kelja i teletine
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjeni kelj s plodovima mora
Slatki lungić
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći savici u umaku od grejpa
Tortilje pikant
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u paketiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Svinjski kotleti s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Polpete od oslića
Pašticada s njokima
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u pivu
Miješani grill
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Biftek rolice
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Umak od limete (Molho de limao)
Patka s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Gorički povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Neobične punjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke