Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski kotleti s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureći hamburger
Neobične punjene paprike
Polpete od oslića
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Sočna rebarca
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tortilje pikant
Medeni teleći kotleti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Pileća prsa punjena čvarcima
Fino začinjena piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna Wellington pečenka
Tuna burger
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Macho hamburger
Punjeni kelj s plodovima mora
Gorički povrtni lonac
Krumpiri u kaputiću od pancete
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća krilca s roštilja
Janjetina na padelu
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa s crnim tartufom
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Govedina s lukom
Piletina u egzotičnom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski medaljoni s kestenima
Patka s mlincima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesna rolada u tijestu
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Miješani grill
Špageti s tikvicama
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Pikantni gulaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa iz pećnice
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureća rolada s mlincima
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Kotlovina
Odresci u umaku s češnjakom
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u paketiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s bižima
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrenovke u panceti
Španjolski migas s bundevom
Harrisa janjetina s limunom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke