Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Čarobna ljetna piletina
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
Punjene tikve
Ramstek s povrćem
Slatki lungić
Salata od tune i povrća
File steak na povrću
Lungić s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Hrenovke u panceti
Teleći savici u umaku od grejpa
Odrezak s umakom chimichurri
Dagnje na buzaru
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Pirjani kunić
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s mascarponeom
Kotlovina
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti s acetom balsamicom
Juha od gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci u umaku s češnjakom
Irska janjetina
Palačinke s nadjevom od riže
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Nadjevene lignje
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni ražnjići
Macho hamburger
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Pileća krilca s roštilja
Svinjski file s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kotlet s varivom od leće
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Govedina s lukom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Slasni BBQ burgeri
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Pašticada
Pizza s tunom
Pita s crnim pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Ribarska popara
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Pileći štapići u ketchupu
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s Coca-Colom
Grill vratina u sendviču
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke