Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Velika Britanija - Pastirska pita
Kotleti u pivskom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjevene lignje
Pita s crnim pivom
Sočna pureća rolada
Ribarska popara
Lungić s povrćem
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Palačinke s nadjevom od riže
Pohani zamotuljci
Odrezak s umakom chimichurri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Kotlovina
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Punjene tikve
Pileći štapići u ketchupu
Brancinovo oko
Slasni BBQ burgeri
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pizza s tunom
Špageti s acetom balsamicom
Pileća krilca s Coca-Colom
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Salata od tune i povrća
Biftek rolice
Slatki lungić
Govedina s lukom
Kotlet s varivom od leće
Marinirano svinjsko pečenje
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Irska janjetina
Kroketi od piletine
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci u umaku od višanja
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file s povrćem
Dagnje na buzaru
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Čarobna ljetna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
File steak na povrću
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Juha od gljiva
Macho hamburger
Lungić u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Marinirana piletina s roštilja
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pirjani kunić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća krilca s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke