Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Pirjani kunić
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Pita s crnim pivom
Dagnje na buzaru
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Proljetna janjetina
Kotlovina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Nadjevene lignje
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Kotleti u pivskom umaku
Rebarca s grilla
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća krilca s Coca-Colom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mini lazanje
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Slasni BBQ burgeri
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći štapići u ketchupu
Juha od gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Odrezak s umakom chimichurri
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
File steak na povrću
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pizza s tunom
Medeni teleći kotleti
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa iz pećnice
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Salata od tune i povrća
Bakalar s krumpirom
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Punjene tikve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Govedina s lukom
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s acetom balsamicom
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada
Lungić u sendviču
Hrenovke u panceti
Kroketi od piletine
Lungić s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani zamotuljci
Biftek rolice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Palačinke s nadjevom od riže
Kotlet s varivom od leće
Marinirana piletina s roštilja
Pileća krilca s roštilja
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Delikatesna junetina na češki
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatki lungić
Piletina sa šafranom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirano svinjsko pečenje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke