Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Odresci s umakom od kupina
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Salata od tune i povrća
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
File steak na povrću
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Medeni teleći kotleti
Odrezak s umakom chimichurri
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Irska janjetina
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Slasni BBQ burgeri
Slatki lungić
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Pileća krilca s Coca-Colom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zabavni kineski ravioli
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Juha od gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Macho hamburger
Punjene tikve
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti s acetom balsamicom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kobasica u pivu i pecivu
Kroketi od piletine
Nadjevene lignje
Kotlovina
Sočni pureći ražnjići
Teletina s pirjanim povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Čarobna ljetna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marinirano svinjsko pečenje
Pirjani kunić
Tjestenina fuži s tartufima
Pašticada
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Pileća krilca s roštilja
Pizza s tunom
Dagnje na buzaru
Lungić s povrćem
Špageti na kineski način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa punjena čvarcima
Pureća rolada s mlincima
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Biftek rolice
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Ribarska popara
Blagdanska rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zlatna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Pita s crnim pivom
Sočna pureća rolada
Hrenovke u panceti
Pohani zamotuljci
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirana piletina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke