Meni Search

Macho

Kuhana govedina s umakom od hrena

Irska janjetina
Pita s crnim pivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Čarobna ljetna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća krilca s roštilja
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjevene lignje
Punjene tikve
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Marinirana piletina s roštilja
Slasni BBQ burgeri
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pirjani kunić
Dagnje na buzaru
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Špageti na kineski način
Kotlovina
Macho hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Medeni teleći kotleti
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Zlatna piletina
Odrezak s umakom chimichurri
Mesne okruglice na ražnjiću
Juha od gljiva
Ribarska popara
Salata od tune i povrća
Slatki lungić
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Kotlet s varivom od leće
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
File steak na povrću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Govedina s lukom
Janjetina s medom od kadulje
Biftek rolice
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Pileća krilca s Coca-Colom
Špageti s acetom balsamicom
Pašticada
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palačinke s nadjevom od riže
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Pileći štapići u ketchupu
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Kotleti u pivskom umaku
Bakalar s krumpirom
Lungić u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirano svinjsko pečenje
Pileća prsa punjena čvarcima
Pizza s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke