Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Varivo od kelja i teletine
Hrenovke u panceti
Gorički povrtni lonac
Odresci s umakom od kupina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mediteranski kruščić s lovorom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Vegetarijanski čips
Fino varivo v loncu
Slatko twist pile
Svinjski medaljoni s kestenima
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Krumpiri u kaputiću od pancete
Špageti s tikvicama
Povrtni lonac
Janjetina s bižima
Punjeni kelj s plodovima mora
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u egzotičnom umaku
Pureći hamburger
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Medeni teleći kotleti
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina na padelu
Sočna rebarca
Punjena pečenka u vinu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski kotleti s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantni gulaš
Tuna burger
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Pileća prsa punjena čvarcima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Španjolski migas s bundevom
Sočna Wellington pečenka
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina s medom od kadulje
Harrisa janjetina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Miješani grill
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Govedina s lukom
Kotlovina
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Ciganski odrezak
Patka s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s roštilja
Fino začinjena piletina
Slatki lungić
Ramstek s povrćem
Pileća prsa s crnim tartufom
Lazanje u tavi
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Sarma sa suhim mesom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Macho hamburger
Obojeni hamburger
Polpete od oslića
Neobične punjene paprike
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke