Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Pikantni gulaš
Pileća prsa s crnim tartufom
Sarma sa suhim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski medaljoni s kestenima
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pizza sirni jastučići
Mladi krumpir s ajvarom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Harrisa janjetina s limunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena pečenka u vinu
Piletina u egzotičnom umaku
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Gorički povrtni lonac
Hrenovke u panceti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vratina s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kotlovina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatki lungić
Janjetina s bižima
Tuna burger
Sočna rebarca
Ciganski odrezak
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesna rolada u tijestu
Lazanje u tavi
Polpete od oslića
Vegetarijanski čips
Španjolski migas s bundevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski kotleti s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Macho hamburger
Tortilje pikant
Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino varivo v loncu
Svinjski gulaš
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Patka s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slatko twist pile
Punjeni kelj s plodovima mora
Ramstek s povrćem
Slasni burger sa slaninom i sirom
Miješani grill
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke