Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa s crnim tartufom
Kotlovina
Svinjski gulaš
Miješani grill
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrenovke u panceti
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Gorički povrtni lonac
Vratina s roštilja
Janjetina s bižima
Varivo od kelja i teletine
Španjolski migas s bundevom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Patka s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
Sočna Wellington pečenka
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Slatki lungić
Piletina u egzotičnom umaku
Meso u woku na indonezijski način
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Punjeni kelj s plodovima mora
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s povrćem
Pizza sirni jastučići
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Ciganski odrezak
Pureći hamburger
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci u paketiću
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tortilje pikant
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Polpete od oslića
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino začinjena piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Govedina s lukom
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni burger sa slaninom i sirom
Biftek rolice
Sočna rebarca
Svinjski medaljoni s kestenima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Harrisa janjetina s limunom
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Neobične punjene paprike
Tuna burger
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke