Meni Search

Gladan kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Piletina u egzotičnom umaku
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Pileća prsa iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Macho hamburger
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski medaljoni s kestenima
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s bižima
Ciganski odrezak
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Punjeni kelj s plodovima mora
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesne okruglice u umaku
Medeni teleći kotleti
Vegetarijanski čips
Mesna rolada u tijestu
Harrisa janjetina s limunom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Slatki lungić
Kotlovina
Govedina s lukom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Mladi krumpir s ajvarom
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Pizza sirni jastučići
Slasni BBQ burgeri
Tuna burger
Umak od limete (Molho de limao)
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Gorički povrtni lonac
Lazanje u tavi
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Polpete od oslića
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa s crnim tartufom
Mediteranski kruščić s lovorom
Meso u woku na indonezijski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Povrtni lonac
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Hrenovke u panceti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s tikvicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća krilca s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
Španjolski migas s bundevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Biftek rolice
Pureća rolada s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureći hamburger
Fino začinjena piletina
Janjetina na padelu
Miješani grill
Tortilje pikant
Rebarca s grilla
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke