Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Govedina s lukom
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sarma sa suhim mesom
Sočna Wellington pečenka
Pureći hamburger
Slasni BBQ burgeri
Piletina u pivu
Mediteranski kruščić s lovorom
Vegetarijanski čips
Kotlovina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća krilca s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od kelja i teletine
Punjena pečenka u vinu
Pizza sirni jastučići
Biftek rolice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ribarska popara
Svinjski gulaš
Fino začinjena piletina
Tuna burger
Ciganski odrezak
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Vratina s roštilja
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
Hrenovke u panceti
Pureća rolada s mlincima
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća prsa iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhano meso s umakom od hrena
Medeni teleći kotleti
Janjetina na padelu
Pikantni gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Piletina u egzotičnom umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Patka s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke