Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Harrisa janjetina s limunom
Ribarska popara
Macho hamburger
Fino varivo v loncu
Medeni teleći kotleti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna rebarca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s roštilja
Špageti s tikvicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Fino začinjena piletina
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena pečenka u vinu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Neobične punjene paprike
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatko twist pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Biftek rolice
Piletina u pivu
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Pikantni gulaš
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Vratina s roštilja
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Kotlovina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna Wellington pečenka
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Hrenovke u panceti
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesna rolada u tijestu
Skandinavske rolice s cimetom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lazanje u tavi
Kuhano meso s umakom od hrena
Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Tortilje pikant
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sarma sa suhim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso u woku na indonezijski način
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Pureći hamburger
Rebarca s grilla
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u egzotičnom umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Teletina s pirjanim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke