Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Juha od gljiva
Fino začinjena piletina
Pureći hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti s tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Slatki lungić
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Povrtni lonac
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Neobične punjene paprike
Hrenovke u panceti
Puretina s jabukom iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Slasni BBQ burgeri
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Harrisa janjetina s limunom
Meso u woku na indonezijski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Patka s mlincima
Pikantni gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Biftek rolice
Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Teletina s pirjanim povrćem
Slatko twist pile
Piletina u egzotičnom umaku
Govedina s lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci s umakom od kupina
Sarma sa suhim mesom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vegetarijanski čips
Rebarca s grilla
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od kelja i teletine
Kotlovina
Ciganski odrezak
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća prsa iz pećnice
Macho hamburger
Medeni teleći kotleti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ribarska popara
Fino varivo v loncu
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke