Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Harrisa janjetina s limunom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kotlovina
Medeni teleći kotleti
Meso u woku na indonezijski način
Pureći hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ribarska popara
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od kelja i teletine
Slasni BBQ burgeri
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s tikvicama
Piletina u pivu
Fino varivo v loncu
Teleći savici u umaku od grejpa
Juha od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Ramstek s povrćem
Ciganski odrezak
Biftek rolice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Lazanje u tavi
Sočna rebarca
Obojeni hamburger
Slatki lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Fish&Chips u tortilji
Patka s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrenovke u panceti
Piletina u egzotičnom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatko twist pile
Mesna rolada u tijestu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Teletina s pirjanim povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Macho hamburger
Tortilje pikant
Quiche od bundeve, sira i luka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Neobične punjene paprike
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća krilca s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u paketiću
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna Wellington pečenka
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke