Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Biftek rolice
Svinjski gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrenovke u panceti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino začinjena piletina
Neobične punjene paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Sarma sa suhim mesom
Pureća rolada s mlincima
Slatki lungić
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Ribarska popara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino varivo v loncu
Mediteranski kruščić s lovorom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Vegetarijanski čips
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Govedina s lukom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Medeni teleći kotleti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Juha od gljiva
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureći hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna rebarca
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Pileća krilca s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Povrtni lonac
Piletina u egzotičnom umaku
Ciganski odrezak
Slasni BBQ burgeri
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Punjena pečenka u vinu
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočna Wellington pečenka
Puretina s jabukom iz pećnice
Obojeni hamburger
Harrisa janjetina s limunom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s tikvicama
Patka s mlincima
Meso u woku na indonezijski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Macho hamburger
Odresci u paketiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke