Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Slasni burger sa slaninom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Meso u woku na indonezijski način
Rebarca s grilla
Špageti s tikvicama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna Wellington pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mladi krumpir s ajvarom
Ciganski odrezak
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Quiche od bundeve, sira i luka
Slatko twist pile
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Juha od gljiva
Fino začinjena piletina
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Ribarska popara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantni gulaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Macho hamburger
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Fino varivo v loncu
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci u paketiću
Kotlovina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni lonac
Mesna rolada u tijestu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Biftek rolice
Neobične punjene paprike
Puretina s jabukom iz pećnice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Skandinavske rolice s cimetom
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Punjena pečenka u vinu
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke