Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Patka s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Sočna Wellington pečenka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u aromatičnom omotaču
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u pivu
Harrisa janjetina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vegetarijanski čips
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Biftek rolice
Sarma sa suhim mesom
Kotlovina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Punjena pečenka u vinu
Meso u woku na indonezijski način
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Quiche od bundeve, sira i luka
Varivo od kelja i teletine
Mesna rolada u tijestu
Fino začinjena piletina
Pureći hamburger
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Piletina u egzotičnom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Svinjski gulaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Neobične punjene paprike
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Fino varivo v loncu
Fish&Chips u tortilji
Govedina s lukom
Ramstek s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantni gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Macho hamburger
Vratina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s medom od kadulje
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća krilca s roštilja
Ribarska popara
Juha od gljiva
Medeni teleći kotleti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke