Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Fino varivo v loncu
Vegetarijanski čips
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sarma sa suhim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Patka s mlincima
Špageti s tikvicama
Hrenovke u panceti
Harrisa janjetina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Macho hamburger
Govedina s lukom
Sočna Wellington pečenka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vratina s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Pileća krilca s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Sočna rebarca
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Pašticada s njokima
Mesna rolada u tijestu
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u aromatičnom omotaču
Puretina s jabukom iz pećnice
Kotlovina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Ciganski odrezak
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Varivo od kelja i teletine
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Lazanje u tavi
Povrtni lonac
Pikantni gulaš
Tortilje pikant
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mediteranski kruščić s lovorom
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Obojeni hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Janjetina na padelu
Biftek rolice
Ramsteak u seksi umaku
Slatko twist pile
Ribarska popara
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Medeni teleći kotleti
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke