Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Fino varivo v loncu
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sočna Wellington pečenka
Juha od gljiva
Pileća prsa iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Patka s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Slasni BBQ burgeri
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od kelja i teletine
Mladi krumpir s ajvarom
Biftek rolice
Svinjski gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ciganski odrezak
Piletina u egzotičnom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna rebarca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Umak od limete (Molho de limao)
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u paketiću
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Vegetarijanski čips
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pureći hamburger
Ribarska popara
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
Povrtni lonac
Pileća krilca s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Govedina s lukom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći savici u umaku od grejpa
Fino začinjena piletina
Neobične punjene paprike
Slatko twist pile
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Špageti s tikvicama
Kotlovina
Piletina u pivu
Tuna burger
Punjena pečenka u vinu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s grilla
Tortilje pikant
Medeni teleći kotleti
Slatki lungić
Quiche od bundeve, sira i luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke