Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Slasni BBQ burgeri
Fino varivo v loncu
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Vegetarijanski čips
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Kotlovina
Odresci u umaku s češnjakom
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u egzotičnom umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Slatki lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Rebarca s grilla
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u paketiću
Ciganski odrezak
Juha od gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Puretina s jabukom iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada s njokima
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina s medom od kadulje
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
Pileća krilca s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočna rebarca
Špageti s tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Neobične punjene paprike
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatko twist pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice u umaku
Tortilje pikant
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Macho hamburger
Pikantni gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureći hamburger
Mesna rolada u tijestu
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa iz pećnice
Fino začinjena piletina
Piletina u pivu
Ribarska popara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vratina s roštilja
Janjetina na padelu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tuna burger
Biftek rolice
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke