Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Kuhano meso s umakom od hrena
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Slatko twist pile
Sarma sa suhim mesom
Odresci u paketiću
Fino varivo v loncu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Govedina s lukom
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Hrenovke u panceti
Punjena pečenka u vinu
Pureća rolada s mlincima
Macho hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Janjetina na padelu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Ciganski odrezak
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Povrtni lonac
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Patka s mlincima
Pizza sirni jastučići
Varivo od kelja i teletine
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Sočna rebarca
Tuna burger
Juha od gljiva
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Vratina s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino začinjena piletina
Mesna rolada u tijestu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Kotlovina
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti s tikvicama
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna Wellington pečenka
Velika Britanija - Pastirska pita
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke