Meni Search

Gladna kao vuk

Kuhana govedina s umakom od hrena

Vegetarijanski čips
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Tuna burger
Vratina s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Varivo od kelja i teletine
Janjetina s medom od kadulje
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureći hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Punjena pečenka u vinu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Hrenovke u panceti
Pašticada s njokima
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
Skandinavske rolice s cimetom
Meso u woku na indonezijski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice u umaku
Ribarska popara
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Ciganski odrezak
Fino začinjena piletina
Tortilje pikant
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Neobične punjene paprike
Piletina u pivu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pikantni gulaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
Kotlovina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slatko twist pile
Sarma sa suhim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u paketiću
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Biftek rolice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Fino i sočno meso prelivenom umakom od hrena i jabuka savršeno je kada poželite osvježavajuće komade u svom tanjuru.

Sastojci

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
sol
50 ml jabučnog octa
žličica šećera

Koristili smo

Vegeta Natur povrtna kocka

Vegeta Natur povrtna kocka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
  • 2 Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.

Savjet

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

Posluživanje

Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke