Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ciganski odrezak
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Slatki lungić
Pizza sirni jastučići
Janjetina na padelu
Odresci u paketiću
Špageti s tikvicama
Slatko twist pile
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Varivo od kelja i teletine
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fino začinjena piletina
Pureći hamburger
Ribarska popara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramsteak u seksi umaku
Medeni teleći kotleti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Kotlovina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Juha od gljiva
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tortilje pikant
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Patka s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantni gulaš
Povrtni lonac
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci s umakom od kupina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tuna burger
Pašticada s njokima
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
Mesna rolada u tijestu
Govedina s lukom
Hrenovke u panceti
Biftek rolice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vratina s roštilja
Slasni BBQ burgeri
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća krilca s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Neobične punjene paprike
Piletina s nadjevom od ajvara
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Piletina u egzotičnom umaku
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna Wellington pečenka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke