Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Koprivnički odojak
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek i salata s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete s povrćem
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći gulaš
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Meksička party salata
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Slatka patka
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Popečci od cvjetače
Tjestenina u finom umaku
Bruskete od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Macho hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa iz pećnice
Mini lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Hrskavo pečeno pile
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjevene lignje
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Pašticada s njokima
Piletina u aromatičnom omotaču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kokošja juha s požirakima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s grila
Dječje lazanje
Rižoto s dagnjama
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Blagdanska rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Teriyaki piletina
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke