Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Nadjevene lignje
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Dip od južnog voća
Tjestenina u finom umaku
Piletina u pivu
Srneći file na salatu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Vratina sa sezonskim povrćem
Slatka patka
Špageti mediteraneo
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Macho hamburger
Piletina s kozjim sirom
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dječje lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s graškom
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Koprivnički odojak
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Pašticada s njokima
Piletina u aromatičnom omotaču
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek i salata s roštilja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke