Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Pureća rolada s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina u finom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Meksička party salata
Rebarca s graškom
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek i salata s roštilja
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Nadjevene lignje
Brownie s kajenskim paprom
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Kroketi od piletine
Ljetni lungić
Pileća prsa iz pećnice
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Macho hamburger
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Finska - Juha s lososom
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Koprivnički odojak
Kokošja juha s požirakima
Riba u škartocu
Piletina u pivu
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti mediteraneo
Vratina sa sezonskim povrćem
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke