Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Pileći gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Tjestenina u finom umaku
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slatka patka
Riba u škartocu
Dječje lazanje
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teriyaki piletina
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Pohani zamotuljci
Kaštelanski makaruni
Pašticada s njokima
Špageti mediteraneo
Macho hamburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pureća rolada s mlincima
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Tuna burger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mladi krumpir s ajvarom
Koprivnički odojak
Hrskava pileća krilca
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Nadjevene lignje
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Kokošja juha s požirakima
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Sočni pureći ražnjići
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Zlatna piletina
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa punjena čvarcima
Obojeni hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek i salata s roštilja
Svinjski file s grila
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke