Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

Brusketa s avokadom
Koprivnički odojak
Riba u škartocu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Obojeni hamburger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Vratina sa sezonskim povrćem
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Macho hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
Slatka patka
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani tofu s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Hrskavi trokuti
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Finska - Juha s lososom
Svinjski gulaš
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Kokošja juha s požirakima
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Kaštelanski makaruni
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileća prsa iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Piletina Kiev
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
Piletina s nadjevom od ajvara
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Nadjevene lignje
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Tjestenina u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Bugarska pita od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke