Meni Search

Superman

Lazanje u tavi

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuglice od riže i svježeg sira
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Špageti mediteraneo
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Svinjski file s grila
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Ramstek i salata s roštilja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Macho hamburger
Pohani zamotuljci
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ cheeseburger
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Dječje lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjevene lignje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kokošja juha s požirakima
Jabučni krumpirići s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina u finom umaku
Špageti na kineski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Goveđa rebarca sa zeljem
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kunić na bijelo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci s umakom od kupina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Pašticada s njokima
Hrskava pileća krilca
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina sa sezonskim povrćem
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Koprivnički odojak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Salata s mljevenim mesom
Pureća rolada s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke