Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Slatka patka
Proljetna janjetina
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižini ravioli s mozzarellom
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Pohani zamotuljci
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Manastirski đuveč
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Piletina s kozjim sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tuna burger
Dječje lazanje
Mini lazanje
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Gulaš od oslića i povrća
Lignji po gosposki
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti mediteraneo
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Špageti na kineski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Hrskavo pečeno pile
Pašticada voli penne a ti mene
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kaštelanski makaruni
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Ramstek s povrćem
Bouillabaisse
Blagdanska rolada
Finska - Juha s lososom
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke