Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Velika Britanija - Pastirska pita
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Riblji ražnjići
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Šampinjoni u palačinki
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s tri vrste gljiva
Riba u škartocu
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirane srdele
Pureća rolada s mlincima
Grill vratina u sendviču
Mini shepherd's pie
Punjena teleća prsa
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Rebarca s grilla
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Lignji po gosposki
Rebarca s graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Gulaš od oslića i povrća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od cvjetače
Bruskete od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Slatka patka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Brudet
Hrskavo pečeno pile
Kunić na bijelo
Bouillabaisse
Hrskava pileća krilca
Pogača sa sardinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Brusketa s avokadom
Bakalar s krumpirom
Tuna burger
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke