Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Punjena teleća prsa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Tuna burger
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Rebarca s grilla
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Ljetni lungić
Rebarca s graškom
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ cheeseburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bakalar s krumpirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Hrskava pileća krilca
Obojeni hamburger
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Pašticada voli penne a ti mene
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Rižini ravioli s mozzarellom
Mladi krumpir s ajvarom
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Cous-cous s povrćem
Rižoto s dagnjama
Teriyaki piletina
Brudet
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Salata s mljevenim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
Velika Britanija - Pastirska pita
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke