Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Riblji ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskava pileća krilca
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Punjena teleća prsa
Brancinovo oko
Srneći file na salatu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Pogača sa sardinom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Male teleće pitice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bakalar s krumpirom
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Lignji po gosposki
Goveđa rebarca sa zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ cheeseburger
Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Finska - Juha s lososom
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Obojeni hamburger
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Manastirski đuveč
Salata s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke