Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci s umakom od kupina
Svinjski gulaš
Punjena teleća prsa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s kozjim sirom
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Kunić na bijelo
Marinirane srdele
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u pivu
Energetske kuglice s kurkumom
Riblji ražnjići
Bruskete s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Popečci od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti mediteraneo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni lungić
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Male teleće pitice
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Rižoto s tri vrste gljiva
Brudet
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani zamotuljci
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Skandinavske rolice s cimetom
Brusketa s avokadom
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
Lignji po gosposki
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s graškom
Mirisna pureća rolada
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s grila
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Riba u škartocu
Salata s mljevenim mesom
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke