Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Finska - Juha s lososom
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s graškom
Blagdanska rolada
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Janjetina s medom od kadulje
Špageti mediteraneo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pašticada voli penne a ti mene
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
Rebarca s grilla
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Manastirski đuveč
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Obojeni hamburger
Bruskete od cvjetače
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Lignji po gosposki
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Energetske kuglice s kurkumom
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Tuna burger
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
Lignje na šumskom rižotu
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke