Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tuna burger
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Riblji ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brudet
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Dječje lazanje
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Bruskete s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Obojeni hamburger
Punjena teleća prsa
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavo pečeno pile
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Riba u škartocu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s kozjim sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada voli penne a ti mene
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Energetske kuglice s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Pogača sa sardinom
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke