Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Lignji po gosposki
Hrskava pileća krilca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci u umaku od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini shepherd's pie
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u pivu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pašticada voli penne a ti mene
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s graškom
Finska - Juha s lososom
Gulaš od oslića i povrća
Tuna burger
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Bakalar s krumpirom
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pureća rolada
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Piletina s kozjim sirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Punjena teleća prsa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Cous-cous s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Riblji ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Meksička party salata
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke