Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Punjena teleća prsa
Manastirski đuveč
Tuna burger
Meksička party salata
Piletina s kozjim sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Popečci od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći gulaš
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lignji po gosposki
Mirisna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Male teleće pitice
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Ljetni ražnjići
Riblji ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Mini lazanje
Riba u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Gulaš od oslića i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fish&Chips u tortilji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Marinirane srdele
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Hrskava pileća krilca
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Energetske kuglice s kurkumom
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Pohani zamotuljci
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke