Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Skandinavske rolice s cimetom
Dječje lazanje
Pohani tofu s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Brownie s kajenskim paprom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižini ravioli s mozzarellom
Energetske kuglice s kurkumom
Pogača sa sardinom
Brudet
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bouillabaisse
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riblji ražnjići
Finska - Juha s lososom
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Rebarca s grilla
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Popečci od cvjetače
Bruskete od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavo pečeno pile
Ramstek s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke