Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Odresci s umakom od kupina
Hrskavo pečeno pile
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Pogača sa sardinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s kozjim sirom
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dječje lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Dip od južnog voća
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Brudet
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignji po gosposki
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Male teleće pitice
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bakalar s krumpirom
Teriyaki piletina
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Finska - Juha s lososom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bouillabaisse
Mini lazanje
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Riblji ražnjići
Meksička party salata
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetna janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Bugarska pita od krumpira
Punjena teleća prsa
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mini shepherd's pie
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke