Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Teriyaki piletina
Brudet
Mirisna pureća rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Piletina s kozjim sirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ cheeseburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Energetske kuglice s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brownie s kajenskim paprom
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete s povrćem
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatka patka
Gulaš od oslića i povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Grill vratina u sendviču
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s grila
Riblji ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Pogača sa sardinom
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti mediteraneo
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirane srdele
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Finska - Juha s lososom
Mini lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bouillabaisse
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena teleća prsa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke