Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Pohani zamotuljci
Kuglice od riže i svježeg sira
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Gulaš od oslića i povrća
Proljetna janjetina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Dječje lazanje
Slatka patka
Šampinjoni u palačinki
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Bruskete s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Bruskete od cvjetače
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Špageti mediteraneo
Dip od južnog voća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Marinirane srdele
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignji po gosposki
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s dagnjama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
Pogača sa sardinom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mini shepherd's pie
Riba u škartocu
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Kaštelanski makaruni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
BBQ cheeseburger
Rižini ravioli s mozzarellom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke