Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Teleći savici u umaku od grejpa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Kaštelanski makaruni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
Bakalar s krumpirom
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Kunić na bijelo
Rižini ravioli s mozzarellom
Kuglice od riže i svježeg sira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Finska - Juha s lososom
Šampinjoni u palačinki
Slatka patka
Svinjski file s grila
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s dagnjama
Bouillabaisse
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete s povrćem
Cous-cous s povrćem
Brudet
Dip od južnog voća
Marinirane srdele
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pureća rolada s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teriyaki piletina
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u škartocu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brownie s kajenskim paprom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignji po gosposki
Pogača sa sardinom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti mediteraneo
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskava pileća krilca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina Kiev
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Tuna burger
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke