Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci u umaku s češnjakom
Mini lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Salata s mljevenim mesom
Tuna burger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
Špageti na kineski način
Pileći gulaš
Lignji po gosposki
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s dagnjama
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Marinirane srdele
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Rebarca s grilla
Piletina u pivu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete s povrćem
Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Male teleće pitice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke