Meni Search

Superwoman

Lazanje u tavi

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti na kineski način
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Slatka patka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riblji ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignji po gosposki
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Brownie s kajenskim paprom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Tuna burger
Pileći bataci s umakom od luka
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Teriyaki piletina
Gulaš od oslića i povrća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u aromatičnom omotaču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Pogača sa sardinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Fish&Chips u tortilji
Mini lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill vratina u sendviču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Brudet
Brusketa s avokadom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Male teleće pitice
Brancinovo oko
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskava pileća krilca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke