Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Sočna Wellington pečenka
Umak od limete (Molho de limao)
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatko twist pile
Slasni burger sa slaninom i sirom
Macho hamburger
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Fish&Chips u tortilji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Fino začinjena piletina
Kotlovina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Neobične punjene paprike
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u egzotičnom umaku
Hrenovke u panceti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pikantni gulaš
Ribarska popara
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Juha od gljiva
Govedina s lukom
Obojeni hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Harrisa janjetina s limunom
Vratina s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Puretina s jabukom iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Fino varivo v loncu
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Patka s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Povrtni lonac
Špageti s tikvicama
Slasni BBQ burgeri
Pureća rolada s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Medeni teleći kotleti
Tortilje pikant
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatki lungić
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Janjetina na padelu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mesne okruglice u umaku
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke