Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina s medom od kadulje
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Ribarska popara
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Pileća prsa iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vratina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesna rolada u tijestu
Pikantni gulaš
Punjena pečenka u vinu
Juha od gljiva
Sarma sa suhim mesom
Pizza sirni jastučići
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Macho hamburger
Fino varivo v loncu
Teletina s pirjanim povrćem
Povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u pivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Meso u woku na indonezijski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Neobične punjene paprike
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u umaku s češnjakom
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Obojeni hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada s njokima
Ramstek s povrćem
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Tortilje pikant
Odresci u paketiću
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u egzotičnom umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Fish&Chips u tortilji
Kotlovina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ciganski odrezak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Patka s mlincima
Rebarca s grilla
Vegetarijanski čips
Mesne okruglice u umaku
Špageti s tikvicama
Govedina s lukom
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke