Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Puretina s jabukom iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Sočna rebarca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Ramstek s povrćem
Slatko twist pile
Pileća prsa iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Sočna Wellington pečenka
Mediteranski kruščić s lovorom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantni gulaš
Fino varivo v loncu
Punjena pečenka u vinu
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Povrtni lonac
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Hrenovke u panceti
Vegetarijanski čips
Harrisa janjetina s limunom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Teletina s pirjanim povrćem
Pureći hamburger
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Tortilje pikant
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesna rolada u tijestu
Ciganski odrezak
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Slatki lungić
Neobične punjene paprike
Tuna burger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
Varivo od kelja i teletine
Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Patka s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Janjetina na padelu
Juha od gljiva
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sarma sa suhim mesom
Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Fino začinjena piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke