Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s tikvicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Punjena pečenka u vinu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Biftek rolice
Pureći hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Slatki lungić
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kotlovina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ciganski odrezak
Patka s mlincima
Juha od gljiva
Piletina u egzotičnom umaku
Vratina s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća krilca s roštilja
Ramstek s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Slatko twist pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Tortilje pikant
Sočna Wellington pečenka
Teletina s pirjanim povrćem
Sarma sa suhim mesom
Macho hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Odresci s umakom od kupina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Harrisa janjetina s limunom
Odresci u paketiću
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramsteak u seksi umaku
Pikantni gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Medeni teleći kotleti
Fish&Chips u tortilji
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u pivu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Fino varivo v loncu
Pašticada s njokima
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Obojeni hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Quiche od bundeve, sira i luka
Varivo od kelja i teletine
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice u umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Govedina s lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vegetarijanski čips
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrenovke u panceti
Mesna rolada u tijestu
Svinjski gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke