Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Mediteranski kruščić s lovorom
Kotlovina
Piletina u pivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Špageti s tikvicama
Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Govedina s lukom
Slatki lungić
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni lonac
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino varivo v loncu
Varivo od kelja i teletine
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ciganski odrezak
Vratina s roštilja
Harrisa janjetina s limunom
Biftek rolice
Rebarca s grilla
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Hrenovke u panceti
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Sočna Wellington pečenka
Umak od limete (Molho de limao)
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u egzotičnom umaku
Sočna rebarca
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća krilca s roštilja
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slatko twist pile
Kuhana govedina s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Obojeni hamburger
Punjena pečenka u vinu
Macho hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantni gulaš
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Quiche od bundeve, sira i luka
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Teletina s pirjanim povrćem
Ribarska popara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Medeni teleći kotleti
Puretina s jabukom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Svinjski gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke