Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Harrisa janjetina s limunom
Pašticada s njokima
Odresci u umaku s češnjakom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Ciganski odrezak
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ribarska popara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna rebarca
Odresci u paketiću
Pileća krilca s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Ramstek s povrćem
Tortilje pikant
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Biftek rolice
Pikantni gulaš
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrenovke u panceti
Obojeni hamburger
Pureći hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Puretina s jabukom iz pećnice
Macho hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna Wellington pečenka
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kotlovina
Špageti s tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatko twist pile
Piletina u egzotičnom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Punjena pečenka u vinu
Vratina s roštilja
Fino začinjena piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Slasni BBQ burgeri
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice u umaku
Mesna rolada u tijestu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meso u woku na indonezijski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanski čips
Odresci s umakom od kupina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke