Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kotlovina
Pileća prsa iz pećnice
Špageti s tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Biftek rolice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Mesna rolada u tijestu
Tortilje pikant
Harrisa janjetina s limunom
Slatki lungić
Odresci s umakom od kupina
Sočna rebarca
Juha od gljiva
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Meso u woku na indonezijski način
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice u umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća krilca s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci u paketiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanski čips
Punjena pečenka u vinu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Pureći hamburger
Pizza sirni jastučići
Fino varivo v loncu
Tuna burger
Patka s mlincima
Rebarca s grilla
Pikantni gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Obojeni hamburger
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Ribarska popara
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Govedina s lukom
Fish&Chips u tortilji
Medeni teleći kotleti
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatko twist pile
Neobične punjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina s roštilja
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke