Meni Search

Gladna kao vuk

Lazanje u tavi

Fino začinjena piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski gulaš
Neobične punjene paprike
Umak od limete (Molho de limao)
Tuna burger
Fino varivo v loncu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Varivo od kelja i teletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti s tikvicama
Ramsteak u seksi umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Slatki lungić
Ribarska popara
Odresci u umaku s češnjakom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kotlovina
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Slasni BBQ burgeri
Macho hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u egzotičnom umaku
Biftek rolice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u paketiću
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Ciganski odrezak
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Quiche od bundeve, sira i luka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mesne okruglice u umaku
Pikantni gulaš
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesna rolada u tijestu
Pileća krilca s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureći hamburger
Govedina s lukom
Juha od gljiva
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teletina s pirjanim povrćem
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vegetarijanski čips
Piletina u pivu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pureća rolada s mlincima
Hrenovke u panceti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke