Meni Search

Na izmaku snaga

Lazanje u tavi

Srneći file na salatu
Salata sa skutom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Pečena piletina s limunom
Svinjska jetrica u umaku
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Prilog od prokulica
Krem juha sa sjemenkama
Zapečena ricotta
Krumpir u košuljici
Čarobni štapići
Vratina s roštilja
Grill pirjana piletina s roštilja
Hladna juha od avokada
Svinjski file s povrćem
Fiš paprikaš
Piletina s pistacijama
Gulaš od gljiva
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slatki lungić
Tjestenina mediterana
Jakobove kapice s umakom
Rosti
Švicarska juha sa sirom
Riža s tunom
Pureći hamburger
Prežgana juha
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Crveno ljetno varivo
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Cipar - Lungić na ciparski
Salata od tune i krastavaca
Pohane paprike
Palamida s čilijem i mangom
Mesna rolada u tijestu
Pohani zamotuljci
Popečci od bulgura s umakom
Sočna aromatična torta
Pileća krilca s Coca-Colom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Grčka seljačka salata
Pirjani kunić
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata s mora
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Empanade s pestom
Omlet s paprikom i kukuruzom
Rajčica s kukuruzom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Male teleće pitice
Fileti lososa u finom umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Papreni tart s marelicama
Kotleti u pivskom umaku
Sočna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Pileći štapići u ketchupu
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Polupunjene paprike
Senf s paprikama
Špageti s pistacijama
Juha od rikule i račića
Dalmatinske polpete
Špinatova juha s feta sirom
Vegetina enchilada
Pašticada
Voćna juha od višanja
Rižoto na španjolski način
Tjestenina u finom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Riba u bijelom umaku
Piletina na tajlandski način
Caponata alla Podravka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje mogu biti pripremljene i na tavi, tako će vam biti na oku u procesu pripreme, a začinima ćete doći do svog omiljenog okusa.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
200 g luka
500 g mljevenog mesa
2 žličice Vegete Natur univerzal
3 češnja češnjaka
100 ml vode
1 Konzerva pelata Podravka (400 g)
1 žličica Vegeta Maestro origana
250 g mozzarelle
60 g parmezana
6 listova lazanja
½ žličice Vegeta Maestro crnog mljevenog papra
¼ žličice Maestro muškatnog oraščića

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 U širokoj tavi na zagrijanom ulju popržite sitno nasjeckani luk, dodajte meso, posipajte Vegetom Natur univerzal i pržite tako dugo dok meso ne dobije lijepu smeđu boju.
  • 2 Dodajte protisnuti češnjak, zalijte vodom, dodajte narezane pelate, origano, narezanu mozzarellu, parmezan te začinite paprom i muškatnim oraščićem.
  • 3 Listove lazanja uronite u mesni umak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.

Savjet

Listove lazanja natrgajte pa uronite u mesni umak, a umjesto njih možete upotrijebiti široke rezance.

Posluživanje

Poslužite odmah sa zelenom salatom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke