Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskava pileća krilca
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Slatka patka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Riba u škartocu
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
BBQ cheeseburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Koprivnički odojak
Kaštelanski makaruni
Macho hamburger
Kroketi od piletine
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjevene lignje
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani zamotuljci
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Pašticada s njokima
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek i salata s roštilja
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Mini lazanje
Kokošja juha s požirakima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Kuglice od riže i svježeg sira
Kunić na bijelo
Tjestenina u finom umaku
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Obojeni hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke