Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa iz pećnice
Mini lazanje
Zlatna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavo pečeno pile
Popečci od cvjetače
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Nadjevene lignje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek i salata s roštilja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s dagnjama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski gulaš
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Teriyaki piletina
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti na kineski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Koprivnički odojak
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u škartocu
Skandinavske rolice s cimetom
Tjestenina u finom umaku
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slatka patka
Ljetni ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kokošja juha s požirakima
Macho hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke