Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Kaštelanski makaruni
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Manastirski đuveč
Piletina s nadjevom od ajvara
Pizza sirni jastučići
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Srneći file na salatu
Nadjevene lignje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Bruskete s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ cheeseburger
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Ljetni ražnjići
Dječje lazanje
Piletina s kozjim sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brownie s kajenskim paprom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kokošja juha s požirakima
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Sočna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dip od južnog voća
Zlatna piletina
Macho hamburger
Pileći gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s muškatnom bundevom i makom
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Popečci od cvjetače
Vratina sa sezonskim povrćem
Tjestenina u finom umaku
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek i salata s roštilja
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s grila
Koprivnički odojak
Svinjski gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke