Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Nadjevene lignje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek i salata s roštilja
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Proljetna janjetina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa sezonskim povrćem
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Zlatna piletina
Macho hamburger
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Pašticada s njokima
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Srneći file na salatu
Pileća prsa iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Hrskava pileća krilca
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani zamotuljci
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata s mljevenim mesom
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Tuna burger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete od cvjetače
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Ljetni lungić
Svinjski file s grila
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina u finom umaku
Mirisna pureća rolada
Koprivnički odojak
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Špageti mediteraneo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kokošja juha s požirakima
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u škartocu
Lazanje u tavi
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke