Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Tuna burger
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u aromatičnom omotaču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti na kineski način
Koprivnički odojak
Salata s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Zlatna piletina
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Svinjski gulaš
Kokošja juha s požirakima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Nadjevene lignje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek i salata s roštilja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Rižoto s dagnjama
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Pileći gulaš
Pohani zamotuljci
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Pašticada s njokima
Brusketa s avokadom
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
Tjestenina u finom umaku
Piletina s kozjim sirom
Macho hamburger
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza sirni jastučići
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Manastirski đuveč
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s graškom
Rižoto s tri vrste gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke