Meni Search

Superman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina sa sezonskim povrćem
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bugarska pita od krumpira
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Kokošja juha s požirakima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskava pileća krilca
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete od cvjetače
Bruskete s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Rebarca s graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Špageti mediteraneo
Lazanje u tavi
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Nadjevene lignje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek i salata s roštilja
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Meksička party salata
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Pašticada s njokima
Pohani zamotuljci
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti na kineski način
Macho hamburger
Ljetni ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Koprivnički odojak
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Sočna pureća rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći gulaš
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Popečci od cvjetače
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Manastirski đuveč
Dip od južnog voća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke