Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dječje lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Gulaš od oslića i povrća
Hrskava pileća krilca
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Finska - Juha s lososom
Salata s mljevenim mesom
Male teleće pitice
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Riba u škartocu
Mladi krumpir s ajvarom
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Bouillabaisse
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Brudet
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Velika Britanija - Pastirska pita
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Mirisna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kunić na bijelo
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pureća rolada s mlincima
Cous-cous s povrćem
Sočna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke