Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Finska - Juha s lososom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani zamotuljci
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Lignji po gosposki
Meksička party salata
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brownie s kajenskim paprom
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s povrćem
Lazanje u tavi
Riblji ražnjići
Bruskete od cvjetače
Riba u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Dip od južnog voća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pureća rolada
Tuna burger
Rebarca s graškom
Špageti mediteraneo
Rižini ravioli s mozzarellom
Goveđa rebarca sa zeljem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Marinirane srdele
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Gulaš od oslića i povrća
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brudet
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bouillabaisse
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Ljetni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Male teleće pitice
Bakalar s krumpirom
Rebarca s grilla
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatka patka
Srneći file na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke