Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mljevenim mesom
Pašticada voli penne a ti mene
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Bakalar s krumpirom
Ramstek s povrćem
Pohani zamotuljci
Punjena teleća prsa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Brudet
Kuglice od riže i svježeg sira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirane srdele
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Rebarca s grilla
Goveđa rebarca sa zeljem
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Cous-cous s povrćem
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Bouillabaisse
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci u umaku s češnjakom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Ramsteak u seksi umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pogača sa sardinom
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Hrskava pileća krilca
Popečci od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Male teleće pitice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini shepherd's pie
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti mediteraneo
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Dječje lazanje
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Tuna burger
Špageti na kineski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u škartocu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke