Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Rižoto s dagnjama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Brancinovo oko
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini lazanje
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mladi krumpir s ajvarom
Kaštelanski makaruni
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Fish&Chips u tortilji
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Popečci od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Bakalar s krumpirom
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni ražnjići
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Ramstek s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Mini shepherd's pie
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pašticada voli penne a ti mene
Roštilj s umakom Romesco
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke