Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u pivu
Brudet
Bruskete od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bakalar s krumpirom
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Zlatna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Teriyaki piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Šampinjoni u palačinki
Srneći file na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Rebarca s grilla
Hrskavo pečeno pile
Bouillabaisse
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cous-cous s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s dagnjama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riblji ražnjići
Špageti na kineski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Obojeni hamburger
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Dječje lazanje
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Pohani tofu s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Grill vratina u sendviču
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s mascarponeom
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke