Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani zamotuljci
Male teleće pitice
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Bruskete s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Riblji ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riba u škartocu
Odresci s umakom od kupina
Brudet
Ljetni lungić
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignji po gosposki
Blagdanska rolada
Šampinjoni u palačinki
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Slatka patka
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kunić na bijelo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Marinirane srdele
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cous-cous s povrćem
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini shepherd's pie
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Brusketa s avokadom
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani tofu s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina sa šafranom
Brownie s kajenskim paprom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bakalar s krumpirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Proljetna janjetina
Rižoto s dagnjama
Teriyaki piletina
Pogača sa sardinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke