Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Riblji ražnjići
Finska - Juha s lososom
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Popečci od cvjetače
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s kozjim sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirane srdele
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Bruskete s povrćem
Male teleće pitice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pizza sirni jastučići
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Punjena teleća prsa
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Pileći gulaš
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Mini lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Goveđa rebarca sa zeljem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pogača sa sardinom
Mirisna pureća rolada
Slatka patka
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci u umaku od višanja
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
Rebarca s graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignji po gosposki
Kaštelanski makaruni
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Odresci u umaku s češnjakom
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke