Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Riblji ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Nadjeveni kaneloni u umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od cvjetače
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Brudet
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Male teleće pitice
Finska - Juha s lososom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Roštilj s umakom Romesco
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Salata s mljevenim mesom
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Dječje lazanje
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Slatka patka
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje na šumskom rižotu
Gulaš od oslića i povrća
Tuna burger
Rižini ravioli s mozzarellom
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti na kineski način
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Pašticada voli penne a ti mene
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete od cvjetače
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke