Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Rezanci s krušnim mrvicama
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Dječje lazanje
Brudet
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Ljetni ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Male teleće pitice
Velika Britanija - Pastirska pita
Bouillabaisse
Rižini ravioli s mozzarellom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Riba u škartocu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Zlatna piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Punjena teleća prsa
Bruskete s povrćem
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Špageti mediteraneo
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Proljetna janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Odresci u umaku s češnjakom
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti na kineski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mini lazanje
Piletina s mascarponeom
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke