Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Mini lazanje
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Brudet
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pašticada voli penne a ti mene
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Tuna burger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Riblji ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Špageti na kineski način
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavo pečeno pile
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Rebarca s graškom
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brusketa s avokadom
Hrskava pileća krilca
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
Bakalar s krumpirom
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Cous-cous s povrćem
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke