Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Hrskavo pečeno pile
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Goveđa rebarca sa zeljem
Bugarska pita od krumpira
Marinirane srdele
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskava pileća krilca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Male teleće pitice
Dječje lazanje
Piletina Kiev
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Mini lazanje
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina fuži s tartufima
Mini shepherd's pie
Kruh od cvjetače s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riblji ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bouillabaisse
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Meksička party salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke