Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Brudet
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Kaštelanski makaruni
Cous-cous s povrćem
Pizza sirni jastučići
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Goveđa rebarca sa zeljem
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Male teleće pitice
Lazanje u tavi
Rižini ravioli s mozzarellom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignji po gosposki
Gulaš od oslića i povrća
Špageti mediteraneo
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Punjena teleća prsa
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni lungić
Pohani zamotuljci
Dječje lazanje
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Pogača sa sardinom
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Slatka patka
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Brownie s kajenskim paprom
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Energetske kuglice s kurkumom
Bakalar s krumpirom
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke