Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Skandinavske rolice s cimetom
Špageti mediteraneo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Punjena teleća prsa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada voli penne a ti mene
Mini shepherd's pie
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Salata s mljevenim mesom
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Hrskavi trokuti
Popečci od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bruskete od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s grila
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Rižoto s dagnjama
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Energetske kuglice s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Pileći gulaš
Proljetna janjetina
Slatka patka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani zamotuljci
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Finska - Juha s lososom
Srneći file na salatu
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Pogača sa sardinom
Sočna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Cous-cous s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke