Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Teriyaki piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete od cvjetače
Tuna burger
Špageti mediteraneo
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill vratina u sendviču
Jabučni krumpirići s cimetom
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Bakalar s krumpirom
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Lignji po gosposki
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Mini shepherd's pie
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižini ravioli s mozzarellom
Finska - Juha s lososom
Pohani tofu s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s dagnjama
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riblji ražnjići
Rebarca s graškom
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brudet
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u aromatičnom omotaču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fish&Chips u tortilji
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Ljetni lungić
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirane srdele
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke