Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Piletina u aromatičnom omotaču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Piletina s kozjim sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Piletina s mascarponeom
Slatka patka
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kunić na bijelo
Rižini ravioli s mozzarellom
Riblji ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Male teleće pitice
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Pohani zamotuljci
Bakalar s krumpirom
Gulaš od oslića i povrća
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Marinirane srdele
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mladi krumpir s ajvarom
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Bouillabaisse
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavo pečeno pile
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni lungić
Cous-cous s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignji po gosposki
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Finska - Juha s lososom
Blagdanska rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Dječje lazanje
Obojeni hamburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke