Meni Search

Superwoman

Lungić s toplom salatom od šparoga

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u škartocu
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Obojeni hamburger
Riblji ražnjići
Špageti mediteraneo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bakalar s krumpirom
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Punjena teleća prsa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti na kineski način
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u pivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Dječje lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Finska - Juha s lososom
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
BBQ cheeseburger
Janjetina na padelu
Slatka patka
Meksička party salata
Lazanje u tavi
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina sa šafranom
Pogača sa sardinom
Hrskava pileća krilca
Ljetni lungić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Proljetna janjetina
Tuna burger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Manastirski đuveč
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Lignji po gosposki
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Bouillabaisse
Marinirane srdele
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s grilla
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brudet
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke