Meni Search

Luda k'o šiba

Lungić s toplom salatom od šparoga

Aromatizirani kruh
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Marinirana pileća krilca s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pirjani kunić
Riblja juha s Malte
Vratina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Tuna burger
Hrskavo pečeno pile
Pašticada
Jabučni krumpirići s cimetom
Sunčani užitak mediterana
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s nadjevom od ajvara
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Pečena piletina s limunom
Kotleti u pivskom umaku
Pašticada s njokima
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavi trokuti
Medeni teleći kotleti
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Piletina sa šafranom
Pizza s tunom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Juha od bundeve s jabukom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Marokanska salata s cous-cousom
Polupunjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Lignje s povrćem i smokvama
Sendvič s avokadom
Patka s mlincima
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Kotlovina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Srneći file na salatu
Irska janjetina
Svinjski file s povrćem
Lungić u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kineska juha s račićima i gljivama
Nadjevene lignje
Krem juha sa sjemenkama
Bugarska pita od krumpira
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Cous-cous s povrćem
Pikantne mazalice
Cipar - Lungić na ciparski
Dječje lazanje
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Zabavni kineski ravioli
Grill povrće na salatu
Palamida s čilijem i mangom
Pohani zamotuljci
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Zapečena ricotta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohana skuta
Fiš paprikaš
Špageti na kineski način
Hrskave tortice od krumpira
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Meksička party salata
Marinirano svinjsko pečenje
Palačinke s nadjevom od riže
Blagdanska rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jakobove kapice s umakom
Špageti s pistacijama
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke