Meni Search

Luda k'o šiba

Lungić s toplom salatom od šparoga

Palamida s čilijem i mangom
Pohani tofu s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sunčani užitak mediterana
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pečena piletina s limunom
Blagdanska rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lungić u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Cous-cous s povrćem
Kotlovina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Juha od bundeve s jabukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sendvič s avokadom
Pohani zamotuljci
Lignje s povrćem i smokvama
Vratina s roštilja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polupunjene paprike
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Grill povrće na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice na ražnjiću
Jakobove kapice s umakom
Kineska juha s račićima i gljivama
Palačinke s nadjevom od riže
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Pikantne mazalice
Špageti s pistacijama
Rezanci s krušnim mrvicama
Fiš paprikaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cipar - Lungić na ciparski
Kotleti u pivskom umaku
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Bugarska pita od krumpira
Irska janjetina
Hrskave tortice od krumpira
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Patka s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dječje lazanje
Aromatizirani kruh
Meksička party salata
Marinirano svinjsko pečenje
Male teleće pitice
Riblja juha s Malte
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Medeni teleći kotleti
Ramsteak u seksi umaku
Prežgana juha
Zapečena ricotta
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Pašticada s njokima
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pureća rolada
Proljetna janjetina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill vratina u sendviču
Pohana skuta
Piletina u pivu
Krem juha sa sjemenkama
Špageti na kineski način
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Velika Britanija - Pastirska pita
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke