Meni Search

Luda k'o šiba

Lungić s toplom salatom od šparoga

Marinirano svinjsko pečenje
Pohana skuta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Bugarska pita od krumpira
Tuna burger
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Dječje lazanje
Jakobove kapice s umakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Meksička party salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kotleti u pivskom umaku
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Jabučni krumpirići s cimetom
Polupunjene paprike
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pečena piletina s limunom
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Blagdanska rolada
Slasni BBQ burgeri
Kineska juha s račićima i gljivama
Lungić u sendviču
Medeni teleći kotleti
Tjestenina fuži s tartufima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Kotlovina
Vratina s roštilja
Janjetina na padelu
Irska janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Cipar - Lungić na ciparski
Sunčani užitak mediterana
Fiš paprikaš
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirana pileća krilca s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Sočni pureći ražnjići
Pizza s tunom
Grill povrće na salatu
Krem juha sa sjemenkama
Palamida s čilijem i mangom
Sendvič s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Špageti s pistacijama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riblja juha s Malte
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Mirisna pureća rolada
Prežgana juha
Brancinovo oko
Pašticada s njokima
Cous-cous s povrćem
Patka s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marokanska salata s cous-cousom
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Piletina s nadjevom od ajvara
Teriyaki piletina
Hrskave tortice od krumpira
Palačinke s nadjevom od riže
Zapečena ricotta
Mini shepherd's pie
Grill vratina u sendviču
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od bundeve s jabukom
Nadjevene lignje
Piletina s mascarponeom
Pikantne mazalice
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

Sastojci

600 g lungića
1 Vegeta marinada pikantna
400 g šparoga
1 tvrdo kuhano jaje
4 žlice ulja
1 žlica vinskog ocat
2 žlice senfa Rustica Podravka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 3 osobe45 min

  • 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  • 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  • 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  • 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke