Meni Search

Luda k'o šiba

Marinirana pileća krilca s povrćem

Pašticada s njokima
Pohana skuta
Hrskavo pečeno pile
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti na kineski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina s roštilja
Mini shepherd's pie
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pikantne mazalice
Pohani zamotuljci
Nadjevene lignje
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotleti u pivskom umaku
Juha od bundeve s jabukom
Brownie s kajenskim paprom
Sendvič s avokadom
Irska janjetina
Grill povrće na salatu
Cous-cous s povrćem
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Cipar - Lungić na ciparski
Pečena piletina s limunom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Polupunjene paprike
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u pivu
Krem juha sa sjemenkama
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Rezanci s krušnim mrvicama
Kotlovina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Sunčani užitak mediterana
Fiš paprikaš
Pirjani kunić
Piletina sa šafranom
Riblja juha s Malte
Hrskavi trokuti
Patka s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Srneći file na salatu
Palamida s čilijem i mangom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Jakobove kapice s umakom
Medeni teleći kotleti
Palačinke s nadjevom od riže
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Dječje lazanje
Zapečena ricotta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prežgana juha
Janjetina na padelu
Pašticada
Ramsteak u seksi umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Špageti s pistacijama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kineska juha s račićima i gljivama
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileći gulaš
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Hrskave tortice od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu mariniranu u češnjaku i medu s obiljem raznovrsnog povrća pečenog na omiljen način.

Sastojci

1 kg pilećih krilca
Za marinadu:
2 žlice svježe iscijeđenog soka od limuna
2 velike žlice meda
2 češnja češnjaka - fino nasjeckanog
1 žličica Vegeta Maestro dimljene paprike
100 ml maslinovog ulja
po želji sol i papar
100 g Ajvara blagog Podravka
Povrće sa žara za prilog:
patlidžani
tikvice
gljive
ljubičasti luk

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Pileća krilca malo posolite. Sastojke za marinadu dobro promiješajte, pa njome premažite pileća krilca.
  • 2 Pileća krilca ispecite.

Savjet

Marinadi možete dodati i nasjeckanu chilli papričicu.

Posluživanje

Uz pileća krilca poslužite Ajvar i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke