Meni Search

Luda k'o šiba

Marinirana pileća krilca s povrćem

Jakobove kapice s umakom
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Slasni BBQ burgeri
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskave tortice od krumpira
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s pirjanim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Riblja juha s Malte
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Špageti s pistacijama
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Marokanska salata s cous-cousom
Bugarska pita od krumpira
Piletina s nadjevom od ajvara
Palačinke s nadjevom od riže
Cipar - Lungić na ciparski
Tjestenina fuži s tartufima
Sunčani užitak mediterana
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Grill povrće na salatu
Palamida s čilijem i mangom
Marinirano svinjsko pečenje
Patka s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od bundeve s jabukom
Nadjevene lignje
Prežgana juha
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani tofu s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pirjani kunić
Pohana skuta
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Cous-cous s povrćem
Mirisna pureća rolada
Zabavni kineski ravioli
Kotleti u pivskom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Medeni teleći kotleti
Pizza s tunom
Zapečena ricotta
Pašticada s njokima
Grill vratina u sendviču
Brownie s kajenskim paprom
Krem juha sa sjemenkama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantne mazalice
Kineska juha s račićima i gljivama
Piletina sa šafranom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Velika Britanija - Pastirska pita
Fiš paprikaš
Kotlovina
Male teleće pitice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sendvič s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pašticada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Vratina s roštilja
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Aromatizirani kruh
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje s povrćem i smokvama
Dječje lazanje
Irska janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočni pureći ražnjići
Polupunjene paprike
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina Kiev
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu mariniranu u češnjaku i medu s obiljem raznovrsnog povrća pečenog na omiljen način.

Sastojci

1 kg pilećih krilca
Za marinadu:
2 žlice svježe iscijeđenog soka od limuna
2 velike žlice meda
2 češnja češnjaka - fino nasjeckanog
1 žličica Vegeta Maestro dimljene paprike
100 ml maslinovog ulja
po želji sol i papar
100 g Ajvara blagog Podravka
Povrće sa žara za prilog:
patlidžani
tikvice
gljive
ljubičasti luk

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Pileća krilca malo posolite. Sastojke za marinadu dobro promiješajte, pa njome premažite pileća krilca.
  • 2 Pileća krilca ispecite.

Savjet

Marinadi možete dodati i nasjeckanu chilli papričicu.

Posluživanje

Uz pileća krilca poslužite Ajvar i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke