Meni Search

Luda k'o šiba

Marinirana pileća krilca s povrćem

Palamida s čilijem i mangom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Juha od bundeve s jabukom
Pikantne mazalice
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočni pureći ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Krem juha sa sjemenkama
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cipar - Lungić na ciparski
Slasni BBQ burgeri
Nadjevene lignje
Mirisna pureća rolada
Irska janjetina
Teletina s pirjanim povrćem
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Pohani tofu s povrćem
Špageti s pistacijama
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Srneći file na salatu
Kotlovina
Medeni teleći kotleti
Dječje lazanje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini shepherd's pie
Kineska juha s račićima i gljivama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sendvič s avokadom
Vratina s roštilja
Pašticada s njokima
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill povrće na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Lignje s povrćem i smokvama
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kotleti u pivskom umaku
Piletina Kiev
Jakobove kapice s umakom
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Patka s mlincima
Marinirano svinjsko pečenje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pečena piletina s limunom
Grill vratina u sendviču
Sunčani užitak mediterana
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza s tunom
Riblja juha s Malte
Pileći gulaš
Marokanska salata s cous-cousom
Fiš paprikaš
Hrskave tortice od krumpira
Pohana skuta
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Polupunjene paprike
Piletina sa šafranom
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lungić u sendviču
Zapečena ricotta
Zabavni kineski ravioli
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Cous-cous s povrćem
Aromatizirani kruh
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prežgana juha
Pirjani kunić
Male teleće pitice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu mariniranu u češnjaku i medu s obiljem raznovrsnog povrća pečenog na omiljen način.

Sastojci

1 kg pilećih krilca
Za marinadu:
2 žlice svježe iscijeđenog soka od limuna
2 velike žlice meda
2 češnja češnjaka - fino nasjeckanog
1 žličica Vegeta Maestro dimljene paprike
100 ml maslinovog ulja
po želji sol i papar
100 g Ajvara blagog Podravka
Povrće sa žara za prilog:
patlidžani
tikvice
gljive
ljubičasti luk

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Pileća krilca malo posolite. Sastojke za marinadu dobro promiješajte, pa njome premažite pileća krilca.
  • 2 Pileća krilca ispecite.

Savjet

Marinadi možete dodati i nasjeckanu chilli papričicu.

Posluživanje

Uz pileća krilca poslužite Ajvar i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke