Meni Search

Luda k'o šiba

Marinirana pileća krilca s povrćem

Lungić s toplom salatom od šparoga
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Marokanska salata s cous-cousom
Slasni BBQ burgeri
Roštilj s umakom Romesco
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Pečena piletina s limunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cous-cous s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lungić u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pohani zamotuljci
Jakobove kapice s umakom
Krem juha sa sjemenkama
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Hrskave tortice od krumpira
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Špageti s pistacijama
Tjestenina fuži s tartufima
Grill vratina u sendviču
Patka s mlincima
Kineska juha s račićima i gljivama
Irska janjetina
Dječje lazanje
Zabavni kineski ravioli
Aromatizirani kruh
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrskavi trokuti
Juha od bundeve s jabukom
Pohana skuta
Zapečena ricotta
Mirisna pureća rolada
Pirjani kunić
Pohani tofu s povrćem
Srneći file na salatu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Pikantne mazalice
Male teleće pitice
Sendvič s avokadom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kotleti u pivskom umaku
Medeni teleći kotleti
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Kotlovina
Sunčani užitak mediterana
Fiš paprikaš
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Polupunjene paprike
Hrskavo pečeno pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Grill povrće na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palamida s čilijem i mangom
Marinirano svinjsko pečenje
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Cipar - Lungić na ciparski
Pizza s tunom
Svinjski file s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignje s povrćem i smokvama
Palačinke s nadjevom od riže
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prežgana juha
Piletina s nadjevom od ajvara
Tuna burger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Riblja juha s Malte
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu mariniranu u češnjaku i medu s obiljem raznovrsnog povrća pečenog na omiljen način.

Sastojci

1 kg pilećih krilca
Za marinadu:
2 žlice svježe iscijeđenog soka od limuna
2 velike žlice meda
2 češnja češnjaka - fino nasjeckanog
1 žličica Vegeta Maestro dimljene paprike
100 ml maslinovog ulja
po želji sol i papar
100 g Ajvara blagog Podravka
Povrće sa žara za prilog:
patlidžani
tikvice
gljive
ljubičasti luk

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Pileća krilca malo posolite. Sastojke za marinadu dobro promiješajte, pa njome premažite pileća krilca.
  • 2 Pileća krilca ispecite.

Savjet

Marinadi možete dodati i nasjeckanu chilli papričicu.

Posluživanje

Uz pileća krilca poslužite Ajvar i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke