Meni Search

Ful nabrijan

Marinirana piletina s roštilja

Kroketi od piletine
Ražnjići od lososa
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Aromatizirani kruh
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mirisna pečenka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Manastirski đuveč
Rolice od blitve
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dagnje na buzaru
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Proljetna janjetina
Belgija - Salade Liégeoise
Miješani grill
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Popečci od tikvica
Piletina sa šafranom
Pečena piletina s limunom
Meso s repom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Salata od liganja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill povrće na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mora
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Brancinovo oko
Urbana pola
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fina pikantna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna rebarca
Kunić na bijelo
Vege odresci s marinadom
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prežgana juha
Proljetno meso i povrće iz woka
Mediteranski špageti
Fini gulaš od gljiva
Okruglice u umaku od rajčice
Delikatesna junetina na češki
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Piletina Kiev
Fileti lososa u finom umaku
Rajčica s kukuruzom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Voćna juha od višanja
Sendvič s avokadom
Grickalica slanutak iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ljetni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Krem juha od tikvica
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Povrtni lonac
Grdobina u pikantnoj šalši
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Piletina laganini
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pašticada s njokima
Irska janjetina
Zlatna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjevene lignje
Lungić s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke