Meni Search

Ful nabrijan

Marinirana piletina s roštilja

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje na šumskom rižotu
Fini gulaš od gljiva
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Lagana sarma
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić s povrćem
Pirjani kunić
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata od liganja
Grdobina u pikantnoj šalši
Umak od limete (Molho de limao)
Prežgana juha
Lignje s povrćem i smokvama
Zlatna piletina
Uzbudljivi kolač od blitve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni lonac
Grdobina s povrćem
Brusketa s avokadom
Fileti lososa u finom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Dagnje na buzaru
Miješani grill
Piletina Kiev
Grill povrće na salatu
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetno meso i povrće iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Pečena piletina s limunom
Hrskavi trokuti
Grickalica slanutak iz pećnice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočna rebarca
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Belgija - Salade Liégeoise
Vege odresci s marinadom
Fish&Chips u tortilji
Sendvič s avokadom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Šampinjoni u palačinki
Krem juha od tikvica
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni ražnjići
Fina pikantna piletina
Ražnjići od lososa
Voćna juha od višanja
Rajčica s kukuruzom
Riba u bijelom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Meso s repom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Mediteranski špageti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Urbana pola
Kuhano meso s umakom od hrena
Kunić na bijelo
Zanimljiva salata s kikirikijem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Irska janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mirisna pečenka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lungić u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Aromatizirani kruh
Salata s mora
Rolice od blitve
Kroketi od piletine
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza sirni jastučići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pašticada s njokima
Kaštelanski makaruni
Pizza s tunom
Čarobna ljetna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Zabavni kineski ravioli
Piletina laganini
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke