Meni Search

Ful nabrijan

Marinirana piletina s roštilja

Pizza s tunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Kroketi od piletine
Pašticada s njokima
Prežgana juha
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rolice od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski špageti
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje s povrćem i smokvama
Salata s mora
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni lonac
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Pirjani kunić
Krem juha od tikvica
Svinjski file s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso s repom
Aromatizirani kruh
Roštilj s umakom Romesco
Piletina laganini
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Irska janjetina
Miješani grill
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina sa šafranom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Dagnje na buzaru
Nadjevene lignje
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Pečena piletina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Voćna juha od višanja
Urbana pola
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani tofu s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina u pikantnoj šalši
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kobasica u pivu i pecivu
Salata od liganja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina Kiev
Mirisna pečenka
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Kuhano meso s umakom od hrena
Popečci od tikvica
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill povrće na salatu
Lagana sarma
Povrtni ražnjići
Grdobina s povrćem
Manastirski đuveč
Mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Sendvič s avokadom
Čarobna ljetna piletina
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od lososa
Lungić s povrćem
Vege odresci s marinadom
Šampinjoni u palačinki
Fileti lososa u finom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grickalica slanutak iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke