Meni Search

Ful nabrijan

Marinirana piletina s roštilja

Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pizza sirni jastučići
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Uzbudljivi kolač od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetno meso i povrće iz woka
Delikatesna junetina na češki
Belgija - Salade Liégeoise
Rajčica s kukuruzom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Miješani grill
Sočna rebarca
Kunić na bijelo
Urbana pola
Salata od liganja
Šampinjoni u palačinki
Grdobina s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Fina pikantna piletina
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Povrtni ražnjići
Nadjevene lignje
Zabavni kineski ravioli
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pohani tofu s povrćem
Voćna juha od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Krem juha od tikvica
Brusketa s avokadom
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina laganini
Vratina sa sezonskim povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u bijelom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od tikvica
Lagana sarma
Vege odresci s marinadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Dagnje na buzaru
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grill vratina u sendviču
Kobasica u pivu i pecivu
Manastirski đuveč
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza s tunom
Lungić s povrćem
Irska janjetina
Grill pirjana piletina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići od lososa
Grill povrće na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fini gulaš od gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meso s repom
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Aromatizirani kruh
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Salata s mora
Ljetni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Tjestenina fuži s tartufima
Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski špageti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rolice od blitve
Račići na posteljici od povrća
Čarobna ljetna piletina
Pirjani kunić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sendvič s avokadom
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Pečena piletina s limunom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje na šumskom rižotu
Prežgana juha
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetna janjetina
Fileti lososa u finom umaku
Pašticada s njokima
Hrskavi trokuti
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski kruščić s lovorom
Okruglice u umaku od rajčice
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke