Meni Search

Ful nabrijan

Marinirana piletina s roštilja

Piletina Kiev
Zanimljiva salata s kikirikijem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fina pikantna piletina
Povrtni ražnjići
Sendvič s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Meso s repom
Proljetno meso i povrće iz woka
Delikatesna junetina na češki
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić u sendviču
Salata s mora
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Voćna juha od višanja
Mirisna pečenka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill povrće na salatu
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Brancinovo oko
Fileti lososa u finom umaku
Lungić s povrćem
Grdobina s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Uzbudljivi kolač od blitve
Brusketa s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Čarobna ljetna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Popečci od tikvica
Nadjevene lignje
Krem juha od tikvica
Lagana sarma
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Belgija - Salade Liégeoise
Urbana pola
Piletina laganini
Račići na posteljici od povrća
Mediteranski špageti
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina sa šafranom
Fini gulaš od gljiva
Pizza s tunom
Ljetni ražnjići
Pašticada s njokima
Rezanci s krušnim mrvicama
Aromatizirani kruh
Riba u bijelom umaku
Dagnje na buzaru
Prežgana juha
Kunić na bijelo
Miješani grill
Irska janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Vege odresci s marinadom
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Povrtni lonac
Kaštelanski makaruni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill pirjana piletina s roštilja
Sočna rebarca
Rolice od blitve
Grdobina u pikantnoj šalši
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Pirjani kunić
Grickalica slanutak iz pećnice
Blagdanska rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje s povrćem i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rajčica s kukuruzom
Umak od limete (Molho de limao)
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Zabavni kineski ravioli
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke