Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Kobasica u pivu i pecivu
Popečci od tikvica
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pogača sa sardinom
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pirjani kunić
Fina pikantna piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Šampinjoni u palačinki
Fileti lososa u finom umaku
Vege odresci s marinadom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileći bataci s umakom od luka
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pečenka
Voćna juha od višanja
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Povrtni ražnjići
Grill povrće na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Ražnjići od lososa
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti s ribom
Kunić na bijelo
Piletina na kijevski način
Aromatizirani kruh
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice na ražnjiću
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci od morskog psa
Umak od limete (Molho de limao)
Rajčica s kukuruzom
Piletina sa šafranom
Ossobuco
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetno meso i povrće iz woka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grickalica slanutak iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hlebinska i pretepena juha
Lagana sarma
Urbana pola
Čarobna ljetna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza s tunom
Salata s mora
Lignje s povrćem i smokvama
Okruglice u umaku od rajčice
Grill vratina u sendviču
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Teleći savici u umaku od grejpa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lazanje s lignjama
Turske pizze
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sendvič s avokadom
Povrtni lonac
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prežgana juha
Mini lazanje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Grdobina s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grdobina u pikantnoj šalši
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina laganini
Delikatesna junetina na češki
Riba u bijelom umaku
Irska janjetina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetna janjetina
Meso s repom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Miješani grill
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Janjetina na padelu
Pečena piletina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Lignje s manistrom u škartocu
Lungić s povrćem
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
Mini shepherd's pie
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fini gulaš od gljiva
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Salata od liganja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Račići na posteljici od povrća
Brusketa s avokadom
Viška pogača
Sočna rebarca
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski špageti
Rezanci s krušnim mrvicama
Rolice od blitve
Krem juha od tikvica
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke