Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Turske pizze
Fini gulaš od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina laganini
Popečci od tikvica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Okruglice u umaku od rajčice
Grdobina s povrćem
Meso s repom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pirjani kunić
Grill pirjana piletina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Aromatizirani kruh
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice
Ossobuco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Viška pogača
Rezanci s krušnim mrvicama
Pogača sa sardinom
Kobasica u pivu i pecivu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Tjestenina fuži s tartufima
Rajčica s kukuruzom
Pečena piletina s limunom
Pohani tofu s povrćem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Odresci u umaku s češnjakom
Zabavni kineski ravioli
Miješani grill
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski file s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mini shepherd's pie
Lungić u sendviču
Grill povrće na salatu
Urbana pola
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sendvič s avokadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetna janjetina
Račići na posteljici od povrća
Hrskava pileća krilca
Zlatna piletina
Mirisna pečenka
Pizza s tunom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fina pikantna piletina
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Vege odresci s marinadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lagana sarma
Povrtni ražnjići
Janjetina na padelu
Čarobna ljetna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Umak od limete (Molho de limao)
Grickalica slanutak iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Krem juha od tikvica
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Uzbudljivi kolač od blitve
Lungić s povrćem
Odresci od morskog psa
Hrskavi trokuti
Voćna juha od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s ribom
Ražnjići od lososa
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Salata s mora
Salata od liganja
Roštilj s umakom Romesco
Riba u bijelom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Sočna rebarca
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Hlebinska i pretepena juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski špageti
Piletina na kijevski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjevene lignje
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Belgija - Salade Liégeoise
Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prežgana juha
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke