Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Rolice od blitve
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Fish&Chips u tortilji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lagana sarma
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sendvič s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od tikvica
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Grill povrće na salatu
Ossobuco
Povrtni lonac
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Irska janjetina
Nadjevene lignje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Blagdanska rolada
Lazanje s lignjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Grdobina s povrćem
Brancinovo oko
Aromatizirani kruh
Grill vratina u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Riba u bijelom umaku
Meso s repom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Krem juha od tikvica
Pirjani kunić
Miješani grill
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od lososa
Piletina na kijevski način
Hlebinska i pretepena juha
Lungić u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Lignje s manistrom u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina u pikantnoj šalši
Turske pizze
Proljetno meso i povrće iz woka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Urbana pola
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Račići na posteljici od povrća
Viška pogača
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Rajčica s kukuruzom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Martinjska guska s hajdinom kašom
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Delikatesna junetina na češki
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Okruglice u umaku od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lungić s povrćem
Pizza s tunom
Salata s mora
Fileti lososa u finom umaku
Mirisna pečenka
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vege odresci s marinadom
Odresci u umaku s češnjakom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Prežgana juha
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kunić na bijelo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill pirjana piletina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grickalica slanutak iz pećnice
Hrskava pileća krilca
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Zabavni kineski ravioli
Pečena piletina s limunom
Bugarska pita od krumpira
Fini gulaš od gljiva
Ljetni ražnjići
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna rebarca
Odresci od morskog psa
Mini shepherd's pie
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Voćna juha od višanja
Kaštelanski makaruni
Piletina laganini
Pogača sa sardinom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fina pikantna piletina
Salata od liganja
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s ribom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke