Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Sočni pureći ražnjići
Povrtni lonac
Mirisna pečenka
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Urbana pola
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
Račići na posteljici od povrća
Martinjska guska s hajdinom kašom
Turske pizze
Kunić na bijelo
Fini gulaš od gljiva
Nadjevene lignje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Vege odresci s marinadom
Bugarska pita od krumpira
Hlebinska i pretepena juha
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice
Miješani grill
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina s medom od kadulje
Riba u bijelom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci od morskog psa
Uzbudljivi kolač od blitve
Kaštelanski makaruni
Grill povrće na salatu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
Ražnjići od lososa
Ossobuco
Lungić s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina sa šafranom
Voćna juha od višanja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina laganini
Kroketi od piletine
Zabavni kineski ravioli
Belgija - Salade Liégeoise
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Grdobina s povrćem
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Krem juha od tikvica
Popečci od tikvica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Šampinjoni u palačinki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Povrtni ražnjići
Rolice od blitve
Irska janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Lignje s manistrom u škartocu
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Salata od liganja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Okruglice u umaku od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sendvič s avokadom
Delikatesna junetina na češki
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini shepherd's pie
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza sirni jastučići
Prežgana juha
Salata s mora
Mediteranski špageti
Piletina Kiev
Mediteranski kruščić s lovorom
Aromatizirani kruh
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Tjestenina fuži s tartufima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pečena piletina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Rajčica s kukuruzom
Čarobna ljetna piletina
Lazanje s lignjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Viška pogača
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill pirjana piletina s roštilja
Špageti s ribom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pirjani kunić
Lungić u sendviču
Meksička party salata
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina na kijevski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke