Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Sočna rebarca
Lungić u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna pureća rolada
Pizza s tunom
Kaštelanski makaruni
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina na kijevski način
Manastirski đuveč
Mirisna pečenka
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Mini shepherd's pie
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Mediteranski kruščić s lovorom
Brusketa s avokadom
Fina pikantna piletina
Aromatizirani kruh
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Čarobna ljetna piletina
Kroketi od piletine
Lignje s povrćem i smokvama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata s mora
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fish&Chips u tortilji
Odresci od morskog psa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Urbana pola
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići od lososa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zabavni kineski ravioli
Pirjani kunić
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Lagana sarma
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečena piletina s limunom
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Proljetno meso i povrće iz woka
Fini gulaš od gljiva
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ossobuco
Pogača sa sardinom
Popečci od tikvica
Rajčica s kukuruzom
Mesne okruglice
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Miješani grill
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Fileti lososa u finom umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Viška pogača
Krem juha od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u bijelom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mediteranski špageti
Hrskava pileća krilca
Lignje s manistrom u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Belgija - Salade Liégeoise
Turske pizze
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grdobina u pikantnoj šalši
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill povrće na salatu
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Irska janjetina
Voćna juha od višanja
Sendvič s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Salata od liganja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s ribom
Piletina laganini
Delikatesna junetina na češki
Grickalica slanutak iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Hlebinska i pretepena juha
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Umak od limete (Molho de limao)
Okruglice u umaku od rajčice
Proljetna janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Meso s repom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke