Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Sendvič s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci od morskog psa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s povrćem
Povrtni ražnjići
Ljetni ražnjići
Sočna rebarca
Salata s mora
Proljetno meso i povrće iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Lignje s manistrom u škartocu
Rajčica s kukuruzom
Brancinovo oko
Pečena piletina s limunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina laganini
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Viška pogača
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grdobina u pikantnoj šalši
Kuhano meso s umakom od hrena
Mirisna pečenka
Hrskava pileća krilca
Grill povrće na salatu
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje s lignjama
Janjetina s medom od kadulje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetna janjetina
Turske pizze
Meso s repom
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s ribom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vege odresci s marinadom
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina na kijevski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Prežgana juha
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina s povrćem
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Aromatizirani kruh
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Čarobna ljetna piletina
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Nadjevene lignje
Pogača sa sardinom
Belgija - Salade Liégeoise
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Lagana sarma
Fish&Chips u tortilji
Povrtni lonac
Kaštelanski makaruni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Popečci od tikvica
Voćna juha od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mini shepherd's pie
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Fileti lososa u finom umaku
Lungić u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Pirjani kunić
Ražnjići od lososa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić s povrćem
Piletina Kiev
Riba u bijelom umaku
Pizza s tunom
Ossobuco
Teleći odresci u umaku od višanja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Irska janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zabavni kineski ravioli
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Hrskavi trokuti
Rolice od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od liganja
Šampinjoni u palačinki
Miješani grill
Krem juha od tikvica
Piletina sa šafranom
Fini gulaš od gljiva
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
Delikatesna junetina na češki
Grickalica slanutak iz pećnice
Hlebinska i pretepena juha
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke