Meni Search

Ful nabrijana

Marinirana piletina s roštilja

Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill povrće na salatu
Piletina sa šafranom
Vege odresci s marinadom
Miješani grill
Rolice od blitve
Odresci u umaku s češnjakom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Urbana pola
Lungić s povrćem
Grdobina s povrćem
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s manistrom u škartocu
Proljetna janjetina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Prežgana juha
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Hlebinska i pretepena juha
Odresci od morskog psa
Fini gulaš od gljiva
Brancinovo oko
Umak od limete (Molho de limao)
Račići na posteljici od povrća
Svinjski file s povrćem
Piletina laganini
Sendvič s avokadom
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Fileti lososa u finom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Viška pogača
Pečena piletina s limunom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pogača sa sardinom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill pirjana piletina s roštilja
Špageti s ribom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna rebarca
Ražnjići od lososa
Popečci od tikvica
Lungić u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Šampinjoni u palačinki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina na kijevski način
Irska janjetina
Aromatizirani kruh
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s mora
Lagana sarma
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Rajčica s kukuruzom
Meso s repom
Lazanje s lignjama
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Voćna juha od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od liganja
Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Belgija - Salade Liégeoise
Pizza s tunom
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grdobina u pikantnoj šalši
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
Riba u bijelom umaku
Mini shepherd's pie
Kunić na bijelo
Okruglice u umaku od rajčice
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Čarobna ljetna piletina
Ossobuco
Proljetno meso i povrće iz woka
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Mediteranski kruščić s lovorom
Turske pizze
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Prava poslastica za sve ljubitelje piletine i roštilja.

Sastojci

4 pileća batka sa zabatkom (4x230 g)
1 Vegeta marinada s češnjakom (90 ml)
1 patlidžan (300 g)
1 tikvica (200 g)
1 crvena paprika (180 g)
100 g bukovača ili šampinjona
sol
Crni papar mljeveni Podravka
4 žlice maslinovog ulja

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Odvojite batke i zabatke te ih pripremite za pečenje.
  • 2 Piletinu prelijte marinadom i ostavite neka stoji najmanje 30 minuta.
  • 3 Na roštilju prvo ispecite patlidžane narezane na ploške, a zatim tikvice, papriku i gljive. Povrće posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem.
  • 4 Piletinu iz marinade stavite na roštilj i pecite do rumene boje.

Savjet

Ovako možete pripremiti i pileća krilca.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite s pripremljenim povrćem s roštilja.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 96.77 32 24
Fosfor mg 568.75 71 71
Kalij mg 1137.54 31 31
Pantotenska kiselina mg 4.65 66 66
Niacin mg 31.9 228 159
Vitamin D μg 58 29 29
Vitamin A μg 3108.18 78 62
Sol g 2.38 0 0
Bjelančevine g 65.61 - -
Vlakna g 3.88 - -
Ugljikohidrati g 13.1 - -
Masti g 45.46 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke