Meni Search

Macho

Meksička party salata

Rebarca s grilla
Dagnje na buzaru
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teriyaki piletina
Delikatesna junetina na češki
Zlatna piletina
Kotlovina
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pita s crnim pivom
Teleći savici u umaku od grejpa
Tjestenina fuži s tartufima
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina sa šafranom
Juha od gljiva
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Medeni teleći kotleti
Odrezak s umakom chimichurri
Špageti s acetom balsamicom
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Obojeni hamburger
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada
Marinirano svinjsko pečenje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić u sendviču
Lungić s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Pizza s tunom
Pileća krilca s Coca-Colom
Kroketi od piletine
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
File steak na povrću
Biftek rolice
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa iz pećnice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini lazanje
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Hrenovke u panceti
Irska janjetina
Mirisna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina u pivu
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s mascarponeom
Slatki lungić
Nadjevene lignje
Bakalar s krumpirom
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s pirjanim povrćem
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjene tikve
Sočna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Pileći štapići u ketchupu
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Brancinovo oko
Salata od tune i povrća
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti na kineski način
Kotlet s varivom od leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svega pola sata dijeli nas od fieste okusa u slojevitoj zdjeli punoj zabavne meksičke salate.

Sastojci

300 g Fussila Podravka
limunov sok
2 žlice maslinovog ulja
3 žlice jabučnog octa
1 žličica kumina
1 žličica Vegete
400 g Crvenog graha Podravka
340 g Kukuruza šećerca Podravka
300 g pilećih prsa
1 glavica svježe zelene salate
150 g cheddara (ili drugog topljivog sira)
1 zreli (mekši) avokado
3 rajčice (nasjeckane na kockice)
150 g narezanih crnih maslina (otkoštenih)
3 šalice tortilla čipsa Nachos

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Tjesteninu stavite kuhati u lonac s kipućom posoljenom vodom. Nakon 8 - 9 minuta kad je tjestenina skuhana, ocijedite je u cjedilu i isperite hladnom vodom. Dobro ju ocijedite i ostavite u cjedilu dok pripremate druge sastojke.
  • 2 U srednje velikoj zdjeli pomiješajte zajedno limunov sok, maslinovo ulje, jabučni ocat, kumin i žličicu Vegete. Zatim umiješajte tjesteninu, grah i kukuruz. Na debljoj tavi na suncokretovom ulju ispecite u komadu pileća prsa s obje strane do zlatnožute boje, da ostanu sočna i meka. Pileća prsa začinite Vegetom i kada su pečena stavite na stranu.
  • 3 U veću staklenu zdjelu za salatu započnite slagati sloj salate pa mješavinu ostalih namirnica i tjesteninu. Otvorite avokado po dužini i izvadite žlicom meso. Raširite meso avokada po salati. Naribajte sir i nasjecite rajčice na kockice. Pospite sa sirom i rajčicama. Zatim na dasci za rezanje narežite pečena pileća prsa poprečno od strukture filea i posložite na vrh salate. Po vrhu salate stavite crne masline.
  • 4 Neposredno prije posluživanja posložite čips tortilje po vrhu uz rub posude. Poslužite odmah ili ohladite u hladnjaku.

Posluživanje

Prije posluživanja ohladite salatu, začinite sokom limete i poslužite uz nachose (čips tortilje).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke