Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Lungić u sendviču
Povrtni lonac
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Krem juha od tikvica
Pizza s tunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Urbana pola
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Lagana sarma
Čarobna ljetna piletina
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić s povrćem
Blagdanska rolada
Grdobina u pikantnoj šalši
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina laganini
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje s povrćem i smokvama
Rolice od blitve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill vratina u sendviču
Račići na posteljici od povrća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Tjestenina fuži s tartufima
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Mirisna pečenka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od tikvica
Marinirana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Miješani grill
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Zabavni kineski ravioli
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vege odresci s marinadom
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meksička party salata
Umak od limete (Molho de limao)
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Aromatizirani kruh
Delikatesna junetina na češki
Grdobina s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill povrće na salatu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prežgana juha
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Kuhano meso s umakom od hrena
Zlatna piletina
Meso s repom
Kaštelanski makaruni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjevene lignje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Okruglice u umaku od rajčice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina Kiev
Voćna juha od višanja
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
Pirjani kunić
Rajčica s kukuruzom
Sendvič s avokadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pečena piletina s limunom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa sezonskim povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Dagnje na buzaru
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata od liganja
Grill pirjana piletina s roštilja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Irska janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Fina pikantna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetno meso i povrće iz woka
Janjetina na padelu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mora
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna rebarca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mediteranski špageti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke