Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice
Kroketi od piletine
Ražnjići od lososa
Teleći odresci u umaku od višanja
Urbana pola
Vratina sa sezonskim povrćem
Fina pikantna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Povrtni lonac
Mini lazanje
Irska janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
Meksička party salata
Zlatna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Popečci od tikvica
Zabavni kineski ravioli
Janjetina na padelu
Pečena piletina s limunom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grdobina s povrćem
Piletina sa šafranom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Povrtni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Čarobna ljetna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata od liganja
Aromatizirani kruh
Šampinjoni u palačinki
Vege odresci s marinadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rolice od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Proljetna janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani tofu s povrćem
Voćna juha od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Okruglice u umaku od rajčice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Dagnje na buzaru
Uzbudljivi kolač od blitve
Lungić u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Marinirana piletina s roštilja
Salata s mora
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Račići na posteljici od povrća
Delikatesna junetina na češki
Brusketa s avokadom
Miješani grill
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski špageti
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Grill povrće na salatu
Svinjski file s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Piletina laganini
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje s povrćem i smokvama
Krem juha od tikvica
Pizza s tunom
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Sendvič s avokadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Lagana sarma
Fini gulaš od gljiva
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisna pečenka
Kuhano meso s umakom od hrena
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni ražnjići
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Pašticada s njokima
Nadjevene lignje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meso s repom
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Riba u bijelom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski kruščić s lovorom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke