Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Lagana sarma
Urbana pola
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Miješani grill
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mora
Grill vratina u sendviču
Rajčica s kukuruzom
Prežgana juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Rolice od blitve
Irska janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Krem juha od tikvica
Lungić u sendviču
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Pizza s tunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Čarobna ljetna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zabavni kineski ravioli
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata od liganja
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Ražnjići od lososa
Pečena piletina s limunom
Brusketa s avokadom
Pašticada s njokima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Aromatizirani kruh
Meksička party salata
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje s povrćem i smokvama
Grdobina s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina sa šafranom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pečenka
Vratina sa sezonskim povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kobasica u pivu i pecivu
Dagnje na buzaru
Bugarska pita od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riba u bijelom umaku
Popečci od tikvica
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Piletina laganini
Fini gulaš od gljiva
Meso s repom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kaštelanski makaruni
Lungić s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Šampinjoni u palačinki
Pirjani kunić
Fish&Chips u tortilji
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Vege odresci s marinadom
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Piletina Kiev
Sendvič s avokadom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina u pikantnoj šalši
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Povrtni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Umak od limete (Molho de limao)
Okruglice u umaku od rajčice
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke