Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Proljetno meso i povrće iz woka
Grdobina s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Krem juha od tikvica
Pirjani kunić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Belgija - Salade Liégeoise
Delikatesna junetina na češki
Sočna rebarca
Brancinovo oko
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Šampinjoni u palačinki
Račići na posteljici od povrća
Grill povrće na salatu
Ljetni ražnjići
Miješani grill
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Pečena piletina s limunom
Urbana pola
Prežgana juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Marinirana piletina s roštilja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Lungić s povrćem
Vege odresci s marinadom
Sočna pureća rolada
Meso s repom
Lignje na šumskom rižotu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Sendvič s avokadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od tikvica
Fina pikantna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Irska janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Povrtni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od blitve
Aromatizirani kruh
Voćna juha od višanja
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada s njokima
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Povrtni lonac
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Salata s mora
Mirisna pečenka
Zabavni kineski ravioli
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fini gulaš od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tjestenina fuži s tartufima
Dagnje na buzaru
Pizza s tunom
Rezanci s krušnim mrvicama
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Nadjevene lignje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grdobina u pikantnoj šalši
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Grill pirjana piletina s roštilja
Uzbudljivi kolač od blitve
Čarobna ljetna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lagana sarma
Rajčica s kukuruzom
Piletina sa šafranom
Salata od liganja
Blagdanska rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke