Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Čarobna ljetna piletina
Zabavni kineski ravioli
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kobasica u pivu i pecivu
Pizza s tunom
Rolice od blitve
Irska janjetina
Meksička party salata
Lungić u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pašticada s njokima
Grdobina s povrćem
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Povrtni ražnjići
Mirisna pečenka
Lagana sarma
Vratina sa sezonskim povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje s povrćem i smokvama
Bugarska pita od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Urbana pola
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Grill vratina u sendviču
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grickalica slanutak iz pećnice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Pirjani kunić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u bijelom umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Proljetno meso i povrće iz woka
Uzbudljivi kolač od blitve
Vege odresci s marinadom
Aromatizirani kruh
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Proljetna janjetina
Šampinjoni u palačinki
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Krem juha od tikvica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Lungić s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Umak od limete (Molho de limao)
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Račići na posteljici od povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Sendvič s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dagnje na buzaru
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pečena piletina s limunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Fileti lososa u finom umaku
Grill povrće na salatu
Nadjevene lignje
Mini lazanje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Salata s mora
Marinirana piletina s roštilja
Okruglice u umaku od rajčice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Povrtni lonac
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Ražnjići od lososa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meso s repom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina laganini
Fina pikantna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke