Meni Search

Ful nabrijan

Mesne okruglice na ražnjiću

Salata od liganja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Vratina sa sezonskim povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Povrtni ražnjići
Aromatizirani kruh
Meksička party salata
Belgija - Salade Liégeoise
Sočni pureći ražnjići
Pečena piletina s limunom
Pašticada s njokima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Čarobna ljetna piletina
Krem juha od tikvica
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Vege odresci s marinadom
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Irska janjetina
Pizza s tunom
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci u umaku od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignje s povrćem i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mirisna pečenka
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Pirjani kunić
Kunić na bijelo
Rolice od blitve
Sendvič s avokadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pizza sirni jastučići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Okruglice u umaku od rajčice
Ljetni ražnjići
Lagana sarma
Grill pirjana piletina s roštilja
Fini gulaš od gljiva
Zanimljiva salata s kikirikijem
Janjetina s medom od kadulje
Grdobina s povrćem
Dagnje na buzaru
Voćna juha od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Urbana pola
Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna rebarca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina Kiev
Blagdanska rolada
Ražnjići od lososa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Grickalica slanutak iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Račići na posteljici od povrća
Pohani tofu s povrćem
Nadjevene lignje
Mediteranski špageti
Kroketi od piletine
Piletina laganini
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Zabavni kineski ravioli
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić u sendviču
Grill povrće na salatu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prežgana juha
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskavi trokuti
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Tjestenina fuži s tartufima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Povrtni lonac
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini lazanje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lungić s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Miješani grill
Salata s mora
Fina pikantna piletina
Riba u bijelom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od tikvica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke