Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Urbana pola
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Lignje s manistrom u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hlebinska i pretepena juha
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina na kijevski način
Krem juha od tikvica
Okruglice u umaku od rajčice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhano meso s umakom od hrena
Brancinovo oko
Rajčica s kukuruzom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grdobina u pikantnoj šalši
Rolice od blitve
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata od liganja
Kunić na bijelo
Manastirski đuveč
Mirisna pečenka
Riba u bijelom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Ossobuco
Lazanje s lignjama
Umak od limete (Molho de limao)
Lagana sarma
Odresci od morskog psa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Voćna juha od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Viška pogača
Martinjska guska s hajdinom kašom
Blagdanska rolada
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić s povrćem
Mini shepherd's pie
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Delikatesna junetina na češki
Kroketi od piletine
Čarobna ljetna piletina
Popečci od tikvica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill pirjana piletina s roštilja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fileti lososa u finom umaku
Špageti s ribom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grdobina s povrćem
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Lignje s povrćem i smokvama
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Fina pikantna piletina
Kobasica u pivu i pecivu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Miješani grill
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Račići na posteljici od povrća
Povrtni ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Meksička party salata
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pečena piletina s limunom
Vege odresci s marinadom
Piletina laganini
Mediteranski špageti
Ljetni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sendvič s avokadom
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Proljetna janjetina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Proljetno meso i povrće iz woka
Aromatizirani kruh
Uzbudljivi kolač od blitve
Turske pizze
Ražnjići od lososa
Pileći bataci s umakom od luka
Pirjani kunić
Grill povrće na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Salata s mora
Lungić u sendviču
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso s repom
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
Pogača sa sardinom
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke