Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina na kijevski način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Zlatna piletina
Povrtni lonac
Pečena piletina s limunom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti s ribom
Lignje s manistrom u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prežgana juha
Miješani grill
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pohani tofu s povrćem
Viška pogača
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kaštelanski makaruni
Lazanje s lignjama
Rolice od blitve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kobasica u pivu i pecivu
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Piletina laganini
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Račići na posteljici od povrća
Hlebinska i pretepena juha
Proljetna janjetina
Grdobina s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Šampinjoni u palačinki
Krem juha od tikvica
Mirisna pečenka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Povrtni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Irska janjetina
Meso s repom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Belgija - Salade Liégeoise
Rajčica s kukuruzom
Grill povrće na salatu
Salata s mora
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Delikatesna junetina na češki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavi trokuti
Umak od limete (Molho de limao)
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice
Odresci od morskog psa
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od tikvica
Urbana pola
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Okruglice u umaku od rajčice
Sočna pureća rolada
Riba u bijelom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje s povrćem i smokvama
Salata od liganja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna rebarca
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Lagana sarma
Pizza s tunom
Svinjski file s povrćem
Vege odresci s marinadom
Ražnjići od lososa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Grill pirjana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić u sendviču
Aromatizirani kruh
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Turske pizze
Lungić s povrćem
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Mini shepherd's pie
Pogača sa sardinom
Voćna juha od višanja
Ossobuco
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pirjani kunić
Fini gulaš od gljiva
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke