Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Martinjska guska s hajdinom kašom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Povrtni lonac
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Turske pizze
Lungić u sendviču
Urbana pola
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci od morskog psa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Račići na posteljici od povrća
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina Kiev
Roštilj s umakom Romesco
Grickalica slanutak iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Blagdanska rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Šampinjoni u palačinki
Ossobuco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata s mora
Fileti lososa u finom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza s tunom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mediteranski špageti
Sočni pureći ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na kijevski način
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje s manistrom u škartocu
Pogača sa sardinom
Okruglice u umaku od rajčice
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti s ribom
Lungić s povrćem
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina na padelu
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Irska janjetina
Hlebinska i pretepena juha
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Meksička party salata
Lignje s povrćem i smokvama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fini gulaš od gljiva
Hrskava pileća krilca
Krem juha od tikvica
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Delikatesna junetina na češki
Proljetna janjetina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Povrtni ražnjići
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Grdobina s povrćem
Viška pogača
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lagana sarma
Rolice od blitve
Tjestenina fuži s tartufima
Aromatizirani kruh
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Ražnjići od lososa
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata od liganja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Voćna juha od višanja
Meso s repom
Sendvič s avokadom
Mirisna pečenka
Proljetno meso i povrće iz woka
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grill povrće na salatu
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina laganini
Miješani grill
Umak od limete (Molho de limao)
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill vratina u sendviču
Sočna rebarca
Odresci u umaku s češnjakom
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Nadjevene lignje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski file s povrćem
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pizza sirni jastučići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prežgana juha
Hrskavi trokuti
Zabavni kineski ravioli
Popečci od tikvica
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke