Meni Search

Ful nabrijana

Mesne okruglice na ražnjiću

Uzbudljivi kolač od blitve
Odresci u umaku s češnjakom
Mini shepherd's pie
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Lungić s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lagana sarma
Janjetina na padelu
Mirisna pečenka
Sočni pureći ražnjići
Lignje s povrćem i smokvama
Belgija - Salade Liégeoise
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje s lignjama
Fileti lososa u finom umaku
Ossobuco
Turske pizze
Roštilj s umakom Romesco
Martinjska guska s hajdinom kašom
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Kobasica u pivu i pecivu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Račići na posteljici od povrća
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski špageti
Svinjski file s povrćem
Hlebinska i pretepena juha
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje s manistrom u škartocu
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Čarobna ljetna piletina
Povrtni ražnjići
Piletina na kijevski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mini lazanje
Piletina laganini
Pečena piletina s limunom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići od lososa
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna rebarca
Salata s mora
Fish&Chips u tortilji
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Kuhano meso s umakom od hrena
Okruglice u umaku od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Prežgana juha
Grill pirjana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci u umaku od višanja
Krem juha od tikvica
Manastirski đuveč
Rolice od blitve
Brancinovo oko
Grdobina s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Salata od liganja
Odresci od morskog psa
Umak od limete (Molho de limao)
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Viška pogača
Meso s repom
Nadjevene lignje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zabavni kineski ravioli
Riba u bijelom umaku
Hrskava pileća krilca
Grill povrće na salatu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Miješani grill
Urbana pola
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sendvič s avokadom
Rajčica s kukuruzom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pirjani kunić
Vege odresci s marinadom
Povrtni lonac
Lungić u sendviču
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Aromatizirani kruh
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Voćna juha od višanja
Kunić na bijelo
Popečci od tikvica
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke