Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Punjene tikve
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirana piletina s roštilja
Pirjani kunić
Kotleti u pivskom umaku
Juha od gljiva
Čarobna ljetna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Kobasica u pivu i pecivu
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Irska janjetina
Ribarska popara
Ramsteak u seksi umaku
Pileći štapići u ketchupu
Palačinke s nadjevom od riže
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatki lungić
Meksička party salata
Kotlet s varivom od leće
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Macho hamburger
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Slasni BBQ burgeri
Marinirano svinjsko pečenje
Kotlovina
Šampinjoni u palačinki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bakalar s krumpirom
Medeni teleći kotleti
Lungić u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mirisna pureća rolada
Proljetna janjetina
Pileća krilca s roštilja
Pita s crnim pivom
Špageti s acetom balsamicom
Hrenovke u panceti
Govedina s lukom
Teriyaki piletina
File steak na povrću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Nadjevene lignje
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrskavi trokuti
Lungić s povrćem
Biftek rolice
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Salata od tune i povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Dagnje na buzaru
Odrezak s umakom chimichurri
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Odresci s umakom od kupina
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s Coca-Colom
Piletina s mascarponeom
Pizza s tunom
Dip od južnog voća
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke