Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Piletina u pivu
Palačinke s nadjevom od riže
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Kobasica u pivu i pecivu
Roštilj s umakom Romesco
Pita s crnim pivom
Slatki lungić
Šampinjoni u palačinki
Odrezak s umakom chimichurri
Pileća krilca s roštilja
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Salata od tune i povrća
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Juha od gljiva
Bakalar s krumpirom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Špageti na kineski način
Pileći štapići u ketchupu
Nadjevene lignje
Ribarska popara
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Govedina s lukom
Delikatesna junetina na češki
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Dagnje na buzaru
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Pileća krilca s Coca-Colom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Punjene tikve
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić u sendviču
Pohani zamotuljci
Pirjani kunić
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s povrćem
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Biftek rolice
Mini lazanje
Pureća rolada s mlincima
Kotleti u pivskom umaku
Slasni BBQ burgeri
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada
File steak na povrću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Čarobna ljetna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa punjena čvarcima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kotlovina
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti s acetom balsamicom
Marinirana piletina s roštilja
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kotlet s varivom od leće
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Svinjski file s povrćem
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Dip od južnog voća
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Obojeni hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke