Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Odresci u umaku s češnjakom
Palačinke s nadjevom od riže
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Ribarska popara
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada
Pureća rolada s mlincima
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s povrćem
Mini lazanje
Piletina s nadjevom od ajvara
Irska janjetina
Kotleti u pivskom umaku
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u pivu
Punjene tikve
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Kotlet s varivom od leće
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Kotlovina
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrenovke u panceti
Kobasica u pivu i pecivu
Teriyaki piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Meksička party salata
Macho hamburger
Odrezak s umakom chimichurri
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Zabavni kineski ravioli
Bakalar s krumpirom
Pohani tofu s povrćem
Biftek rolice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Hrskavi trokuti
Delikatesna junetina na češki
Pohani zamotuljci
Pizza s tunom
Dagnje na buzaru
File steak na povrću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pita s crnim pivom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Čarobna ljetna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Nadjevene lignje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Salata od tune i povrća
Mladi krumpir s ajvarom
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Juha od gljiva
Ljetni ražnjići
Slasni BBQ burgeri
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Marinirano svinjsko pečenje
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Govedina s lukom
Marinirana piletina s roštilja
Pirjani kunić
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Špageti s acetom balsamicom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke