Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Kotlovina
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Mladi krumpir s ajvarom
Roštilj s umakom Romesco
Pita s crnim pivom
Pileći štapići u ketchupu
Zlatna piletina
Odrezak s umakom chimichurri
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mini lazanje
Nadjevene lignje
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Macho hamburger
Pašticada
Piletina u pivu
Punjene tikve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meksička party salata
Dagnje na buzaru
Teriyaki piletina
Kotleti u pivskom umaku
Bakalar s krumpirom
Marinirana piletina s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Palačinke s nadjevom od riže
Pirjani kunić
Pileća krilca s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Juha od gljiva
Sočna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Čarobna ljetna piletina
Medeni teleći kotleti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Brancinovo oko
Irska janjetina
Proljetna janjetina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća krilca s Coca-Colom
Tjestenina fuži s tartufima
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Pohani zamotuljci
Odresci s umakom od kupina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Teleći savici u umaku od grejpa
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Slatki lungić
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti s acetom balsamicom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina s mascarponeom
Slasni BBQ burgeri
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni ražnjići
File steak na povrću
Govedina s lukom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza s tunom
Pohani tofu s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Salata od tune i povrća
Kotlet s varivom od leće
Sočni pureći ražnjići
Biftek rolice
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke