Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Medeni teleći kotleti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Ramsteak u seksi umaku
Marinirano svinjsko pečenje
Pileća prsa iz pećnice
Punjene tikve
Kotlovina
Sočni pureći ražnjići
Hrenovke u panceti
Špageti s acetom balsamicom
Piletina s nadjevom od ajvara
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Dagnje na buzaru
Kotlet s varivom od leće
Rebarca s grilla
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Juha od gljiva
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Pileća krilca s Coca-Colom
Odrezak s umakom chimichurri
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Biftek rolice
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kotleti u pivskom umaku
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Irska janjetina
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Nadjevene lignje
Marinirana piletina s roštilja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći štapići u ketchupu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Macho hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada
Umak od limete (Molho de limao)
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Pohani zamotuljci
Zabavni kineski ravioli
Govedina s lukom
Proljetna janjetina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća krilca s roštilja
Pita s crnim pivom
Piletina sa šafranom
Piletina s mascarponeom
Lungić s povrćem
Meksička party salata
Delikatesna junetina na češki
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
File steak na povrću
Palačinke s nadjevom od riže
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Salata od tune i povrća
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Lungić u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Čarobna ljetna piletina
Pirjani kunić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisna pureća rolada
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke