Meni Search

Macho

Mesne okruglice na ražnjiću

Odrezak s umakom chimichurri
Kotleti u pivskom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Slasni BBQ burgeri
Orada s krumpirom i mladim lukom
Čarobna ljetna piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Sočni pureći ražnjići
Kuhana govedina s umakom od hrena
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatki lungić
Biftek rolice
Piletina s mascarponeom
Salata od tune i povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina u pivu
Ribarska popara
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Pureća rolada s mlincima
Kotlet s varivom od leće
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Macho hamburger
Pita s crnim pivom
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti s acetom balsamicom
Blagdanska rolada
Bakalar s krumpirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Kobasica u pivu i pecivu
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Teletina s pirjanim povrćem
Punjene tikve
Marinirano svinjsko pečenje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Govedina s lukom
Mirisna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Dagnje na buzaru
Kotlovina
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća krilca s Coca-Colom
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
File steak na povrću
Brancinovo oko
Pileća krilca s roštilja
Pizza s tunom
Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada
Pileći štapići u ketchupu
Pileća prsa iz pećnice
Pohani zamotuljci
Pirjani kunić
Hrenovke u panceti
Lungić u sendviču
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Irska janjetina
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Medeni teleći kotleti
Juha od gljiva
Marinirana piletina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Postanite junak svoje kuhinje i priredite zanimljive ražnjiće s Podravka Pestom Genovese umakom i uživajte u dašku Mediterana na vašem tanjuru.

Sastojci

800 g mljevene teletine
75 g Pesta genovese Podravka
100 g luka
1 chili papričica
½ žličice Timijana sušenog Podravka
2 žličice Peršina sušenog Podravka
2 žlice maslinovog ulja
2-3 žlice krušnih mrvica
1 jaje
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

4 osobe30 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, jaje, nasjeckanu chili papričicu, timijan, peršin, Vegetu, malo soli i papar. Smjesu rukom dobro izmiješajte da se sastojci dobro povežu.
  • 2 Od dobivene smjese oblikujte manje kuglice (24 - 30 komada).
  • 3 Nanižite ih na štapiće za ražnjiće po 3 - 4 komada. Pecite ih na namašćenom roštilju ili u grill tavi do lijepe zlatne boje.

Savjet

Smjesa od mesa mora biti čvrsta kako bi okruglice zadržale oblik, pa po potrebi dodajte malo krušnih mrvica ili malo Gussnela.

Posluživanje

Izvadite ih sa strane, po njima rasporedite pesto genovese pomiješan s maslinovim uljem i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke