Meni Search

Superwoman

Mesne okruglice na ražnjiću

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brudet
Obojeni hamburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Špageti mediteraneo
Šampinjoni u palačinki
Hrskava pileća krilca
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
Mirisna pureća rolada
Piletina Kiev
Pogača sa sardinom
Roštilj s umakom Romesco
Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s grilla
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni lungić
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižini ravioli s mozzarellom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Cous-cous s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Dječje lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Lazanje u tavi
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Finska - Juha s lososom
Brownie s kajenskim paprom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći gulaš
Marinirane srdele
Piletina u pivu
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Tuna burger
Riblji ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tjestenina fuži s tartufima
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Srneći file na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Mesne kuglice nanižite na štapiće za roštilj, niz učinite zanimljivim s lukom, poslužite uz najbolji ajvar i uživajte u zalogajima pripremljenim na otvorenom.

Sastojci

800 g mljevene teletine
1 Vegeta Grill marinada pikantna 100 g
100 g luka
2 češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
1-2 žlice krušnih mrvica
2 ljubičasta luka
ulje za premazivanje roštilja
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, protisnuti češnjak i Vegeta marinadu. Dobro izmiješajte rukom i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Dodajte jaje, nasjeckani peršin i krušne mrvice, pa smjesu dobro izmiješajte rukama da se sastojci dobro povežu i lakše izrade kuglice.
  • 3 Oblikujte kuglice, a ljubičasti luk narežite na veće komade (veličine kuglice), pa ih naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće.
  • 4 Ražnjiće ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.

Savjet

Za pripremu mesnih okruglica koristite srednje grubo mljeveno meso jer se kompaktnije drži.

Posluživanje

Za upotpunjeni okus jela okruglice poslužite s blagim ajvarom ili umakom po želji i toplim lepinjama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke