Meni Search

Superwoman

Mesne okruglice na ražnjiću

Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Brancinovo oko
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Punjena teleća prsa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Riblji ražnjići
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni lungić
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mljevenim mesom
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Manastirski đuveč
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignji po gosposki
Rižoto s dagnjama
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Piletina u pivu
Marinirane srdele
Finska - Juha s lososom
Dječje lazanje
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Bruskete s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Kunić na bijelo
Slatka patka
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s grila
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Cous-cous s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Gulaš od oslića i povrća
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Mesne kuglice nanižite na štapiće za roštilj, niz učinite zanimljivim s lukom, poslužite uz najbolji ajvar i uživajte u zalogajima pripremljenim na otvorenom.

Sastojci

800 g mljevene teletine
1 Vegeta Grill marinada pikantna 100 g
100 g luka
2 češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
1-2 žlice krušnih mrvica
2 ljubičasta luka
ulje za premazivanje roštilja
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, protisnuti češnjak i Vegeta marinadu. Dobro izmiješajte rukom i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Dodajte jaje, nasjeckani peršin i krušne mrvice, pa smjesu dobro izmiješajte rukama da se sastojci dobro povežu i lakše izrade kuglice.
  • 3 Oblikujte kuglice, a ljubičasti luk narežite na veće komade (veličine kuglice), pa ih naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće.
  • 4 Ražnjiće ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.

Savjet

Za pripremu mesnih okruglica koristite srednje grubo mljeveno meso jer se kompaktnije drži.

Posluživanje

Za upotpunjeni okus jela okruglice poslužite s blagim ajvarom ili umakom po želji i toplim lepinjama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke