Meni Search

Superwoman

Mesne okruglice na ražnjiću

Gulaš od oslića i povrća
Mini shepherd's pie
BBQ cheeseburger
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Pileći gulaš
Rebarca s graškom
Brusketa s avokadom
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kaštelanski makaruni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Punjena teleća prsa
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Male teleće pitice
Mirisna pureća rolada
Tuna burger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Pogača sa sardinom
Rebarca s grilla
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cous-cous s povrćem
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Popečci od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina s medom od kadulje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
Roštilj s umakom Romesco
Bouillabaisse
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dječje lazanje
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Brudet
Bakalar s krumpirom
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s povrćem
Riblji ražnjići
Bruskete od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Špageti mediteraneo
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Mesne kuglice nanižite na štapiće za roštilj, niz učinite zanimljivim s lukom, poslužite uz najbolji ajvar i uživajte u zalogajima pripremljenim na otvorenom.

Sastojci

800 g mljevene teletine
1 Vegeta Grill marinada pikantna 100 g
100 g luka
2 češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
1-2 žlice krušnih mrvica
2 ljubičasta luka
ulje za premazivanje roštilja
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, protisnuti češnjak i Vegeta marinadu. Dobro izmiješajte rukom i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Dodajte jaje, nasjeckani peršin i krušne mrvice, pa smjesu dobro izmiješajte rukama da se sastojci dobro povežu i lakše izrade kuglice.
  • 3 Oblikujte kuglice, a ljubičasti luk narežite na veće komade (veličine kuglice), pa ih naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće.
  • 4 Ražnjiće ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.

Savjet

Za pripremu mesnih okruglica koristite srednje grubo mljeveno meso jer se kompaktnije drži.

Posluživanje

Za upotpunjeni okus jela okruglice poslužite s blagim ajvarom ili umakom po želji i toplim lepinjama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke