Meni Search

Superwoman

Mesne okruglice na ražnjiću

Ljetni lungić
Dječje lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Riblji ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s graškom
Ramsteak u seksi umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Mini lazanje
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada voli penne a ti mene
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Hrskava pileća krilca
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Slatka patka
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kunić na bijelo
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
Dip od južnog voća
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Marinirane srdele
Hrskavo pečeno pile
Svinjski gulaš
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Manastirski đuveč
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brudet
Meksička party salata
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Mesne kuglice nanižite na štapiće za roštilj, niz učinite zanimljivim s lukom, poslužite uz najbolji ajvar i uživajte u zalogajima pripremljenim na otvorenom.

Sastojci

800 g mljevene teletine
1 Vegeta Grill marinada pikantna 100 g
100 g luka
2 češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
1-2 žlice krušnih mrvica
2 ljubičasta luka
ulje za premazivanje roštilja
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte sitno narezani luk, protisnuti češnjak i Vegeta marinadu. Dobro izmiješajte rukom i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Dodajte jaje, nasjeckani peršin i krušne mrvice, pa smjesu dobro izmiješajte rukama da se sastojci dobro povežu i lakše izrade kuglice.
  • 3 Oblikujte kuglice, a ljubičasti luk narežite na veće komade (veličine kuglice), pa ih naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće.
  • 4 Ražnjiće ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.

Savjet

Za pripremu mesnih okruglica koristite srednje grubo mljeveno meso jer se kompaktnije drži.

Posluživanje

Za upotpunjeni okus jela okruglice poslužite s blagim ajvarom ili umakom po želji i toplim lepinjama.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke