Meni Search

Ful nabrijana

Meso s repom

Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill oslić u aromatičnoj korici
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Manastirski đuveč
Lungić s povrćem
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Delikatesna junetina na češki
Aromatizirani kruh
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prežgana juha
Pizza sirni jastučići
Čarobna ljetna piletina
Piletina laganini
Proljetno meso i povrće iz woka
Turske pizze
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Belgija - Salade Liégeoise
Vege odresci s marinadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina na kijevski način
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Sendvič s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Lignje s manistrom u škartocu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje s povrćem i smokvama
Grdobina s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mirisna pečenka
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Mediteranski špageti
Lagana sarma
Špageti s ribom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Mini lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Irska janjetina
Meksička party salata
Umak od limete (Molho de limao)
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krem juha od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ossobuco
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od tikvica
Salata od liganja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci od morskog psa
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Grill povrće na salatu
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Urbana pola
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fini gulaš od gljiva
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Račići na posteljici od povrća
Fileti lososa u finom umaku
Pizza s tunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata s mora
Mini shepherd's pie
Pirjani kunić
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill pirjana piletina s roštilja
Riba u bijelom umaku
Povrtni lonac
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Hlebinska i pretepena juha
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Rolice od blitve
Zabavni kineski ravioli
Viška pogača
Pečena piletina s limunom
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski kruščić s lovorom
Miješani grill
Povrtni ražnjići
Pogača sa sardinom
Kunić na bijelo
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjevene lignje
Lungić u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lazanje s lignjama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite vrući lonac pun finih toplih zalogaja s kiselom repom, vratinom i feferonom, priložite kremasti pire krumpir i uživajte u toplini svog doma uz najdraže društvo.

Sastojci

1,5 kg svinjske vratine u komadu
1 kg kisele repe
1 žlica Svinjske masti Podravka
1 glavica luka (oko 120 g)
1 žličica Slatke mljevene crvene paprike Podravka
2 lista Lovora sušenog Podravka
1 Ljuta feferona Podravka
1 žlica Vegete
sol
Crni papar u zrnu Podravka
Za prilog:
1 vrećica Pire krumpira Podravka
50 g maslaca
1 žličica soli
200 ml mlijeka
400 ml vode

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe90 min

  • 1 U dublji lonac stavite kiselu repu, a na nju položite opranu i očišćenu vratinu.
  • 2 Podlijte s vodom, ali tek toliko da svi sastojci budu pokriveni (oko 2 litre). Dodajte feferon, lovorov list, malo papra u zrnu, 1 žličicu soli, poklopite i stavite na vatru. Kad zakuha, vatru smanjite na srednju jačinu i kuhajte oko 1 sat.
  • 3 U tavici na dobro zagrijanoj svinjskoj masti popecite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje. Dodajte crvenu mljevenu papriku, promiješajte i umiješajte u lonac s repom.
  • 4 Dodajte crvenu mljevenu papriku, promiješajte i umiješajte u lonac s repom. Dodajte Vegetu, promiješajte i kuhajte još 15-20 minuta ili dok meso ne omekša.
  • 5 U kipuću vodu stavite sol, ulijte mlijeko, uklonite s vatre i umiješajte sadržaj vrećice za pire. Dodajte maslac narezan na listiće i kratko promiješajte.
  • 6 Pustite da odstoji 1-2 minute, ponovo promiješajte i poslužite uz meso s repom.

Savjet

Repu po želji možete lagano zgusnuti s Gussnelom razmućenim u malo vode.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke