Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Urbana pola
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
Lignje s povrćem i smokvama
Pohani tofu s povrćem
Riba u bijelom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Čarobna ljetna piletina
Prežgana juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Grdobina u pikantnoj šalši
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Irska janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirana piletina s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Mediteranski kruščić s lovorom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina sa šafranom
Lungić s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Brancinovo oko
Povrtni lonac
Mediteranski špageti
Uzbudljivi kolač od blitve
Aromatizirani kruh
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso s repom
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna pureća rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ljetni ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Dagnje na buzaru
Kobasica u pivu i pecivu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od lososa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočni pureći ražnjići
Grickalica slanutak iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mora
Popečci od tikvica
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
Sendvič s avokadom
Mirisna pečenka
Kaštelanski makaruni
Belgija - Salade Liégeoise
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill vratina u sendviču
Lungić u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata od liganja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Grill pirjana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fileti lososa u finom umaku
Proljetna janjetina
Fini gulaš od gljiva
BBQ svinjska rebarca u foliji
Roštilj s umakom Romesco
Rolice od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Pečena piletina s limunom
Lagana sarma
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Okruglice u umaku od rajčice
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje na šumskom rižotu
Jabučni krumpirići s cimetom
Tjestenina fuži s tartufima
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Grdobina s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rajčica s kukuruzom
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill povrće na salatu
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Vratina sa sezonskim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke