Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Pizza sirni jastučići
Grdobina s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Blagdanska rolada
Irska janjetina
Manastirski đuveč
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pirjani kunić
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Čarobna ljetna piletina
Povrtni ražnjići
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od lososa
Rolice od blitve
Janjetina na padelu
Sočna rebarca
Roštilj s umakom Romesco
Proljetno meso i povrće iz woka
Kunić na bijelo
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetna janjetina
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjevene lignje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirana piletina s roštilja
Jabučni krumpirići s cimetom
Pečena piletina s limunom
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje na šumskom rižotu
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fileti lososa u finom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sendvič s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fini gulaš od gljiva
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina Kiev
Zanimljiva salata s kikirikijem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata od liganja
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza s tunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zabavni kineski ravioli
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Povrtni lonac
Meso s repom
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Aromatizirani kruh
Janjetina s medom od kadulje
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fina pikantna piletina
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Popečci od tikvica
Mesne okruglice na ražnjiću
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Grickalica slanutak iz pećnice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lagana sarma
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Grill povrće na salatu
Vege odresci s marinadom
Mirisna pečenka
Pileći bataci s umakom od luka
Prežgana juha
Ramsteak u seksi umaku
Voćna juha od višanja
Krem juha od tikvica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada s njokima
Okruglice u umaku od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kuhano meso s umakom od hrena
Fish&Chips u tortilji
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Urbana pola
Delikatesna junetina na češki
Dagnje na buzaru
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke