Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Delikatesna junetina na češki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Piletina laganini
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice
Vege odresci s marinadom
Piletina sa šafranom
Mediteranski kruščić s lovorom
Zabavni kineski ravioli
Mediteranski špageti
Rajčica s kukuruzom
Salata s mora
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Račići na posteljici od povrća
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetno meso i povrće iz woka
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
Dagnje na buzaru
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prežgana juha
Irska janjetina
Pašticada s njokima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Salata od liganja
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od lososa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Lignje s povrćem i smokvama
Povrtni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Sočna rebarca
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meso s repom
Fini gulaš od gljiva
Belgija - Salade Liégeoise
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Fina pikantna piletina
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Mirisna pečenka
Nadjevene lignje
Grill povrće na salatu
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić u sendviču
Uzbudljivi kolač od blitve
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Povrtni lonac
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Kobasica u pivu i pecivu
Voćna juha od višanja
Pileći bataci s umakom od luka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Grickalica slanutak iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Marinirana piletina s roštilja
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teleći savici u umaku od grejpa
Lagana sarma
Grdobina u pikantnoj šalši
Mini lazanje
Pečena piletina s limunom
Čarobna ljetna piletina
Grdobina s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Rolice od blitve
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina sa sezonskim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke