Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fina pikantna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Popečci od tikvica
Čarobna ljetna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Okruglice u umaku od rajčice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lagana sarma
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grdobina s povrćem
Rolice od blitve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mediteranski kruščić s lovorom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina laganini
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Belgija - Salade Liégeoise
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata od liganja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sendvič s avokadom
Delikatesna junetina na češki
Lungić s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Grill povrće na salatu
Povrtni lonac
Fini gulaš od gljiva
Grill vratina u sendviču
Rajčica s kukuruzom
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa sezonskim povrćem
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Lungić u sendviču
Zlatna piletina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Urbana pola
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pašticada s njokima
Riba u bijelom umaku
Kroketi od piletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krem juha od tikvica
Salata s mora
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ražnjići od lososa
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Grill pirjana piletina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina na padelu
Fileti lososa u finom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice
Proljetna janjetina
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Irska janjetina
Mirisna pečenka
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Voćna juha od višanja
Brusketa s avokadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lignje s povrćem i smokvama
Pizza s tunom
Pečena piletina s limunom
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pirjani kunić
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Zabavni kineski ravioli
Vege odresci s marinadom
Aromatizirani kruh
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski špageti
Marinirana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna rebarca
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Dagnje na buzaru
Grickalica slanutak iz pećnice
Nadjevene lignje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke