Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Proljetna janjetina
Popečci od tikvica
Pirjani kunić
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Povrtni lonac
Pohani tofu s povrćem
Pizza s tunom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Mediteranski špageti
Kunić na bijelo
Grill povrće na salatu
Grdobina u pikantnoj šalši
Grdobina s povrćem
Prežgana juha
Pečena piletina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Umak od limete (Molho de limao)
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mora
Fini gulaš od gljiva
Grickalica slanutak iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lagana sarma
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Delikatesna junetina na češki
Grill pirjana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Voćna juha od višanja
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Kobasica u pivu i pecivu
Povrtni ražnjići
Dagnje na buzaru
Vege odresci s marinadom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mirisna pečenka
Vratina sa sezonskim povrćem
Fish&Chips u tortilji
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pašticada s njokima
Nadjevene lignje
Marinirana piletina s roštilja
Uzbudljivi kolač od blitve
Pizza sirni jastučići
Ražnjići od lososa
Piletina Kiev
Račići na posteljici od povrća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riba u bijelom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Manastirski đuveč
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić u sendviču
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Piletina laganini
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata od liganja
Mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Mediteranski kruščić s lovorom
Zlatna piletina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Roštilj s umakom Romesco
Rajčica s kukuruzom
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Okruglice u umaku od rajčice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sendvič s avokadom
Meso s repom
Fina pikantna piletina
Sočna rebarca
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Aromatizirani kruh
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Irska janjetina
Urbana pola
Svinjski file s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić s povrćem
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Kuhano meso s umakom od hrena
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke