Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Nadjevene lignje
Marinirana piletina s roštilja
Brancinovo oko
Aromatizirani kruh
Fini gulaš od gljiva
Lungić u sendviču
Meso s repom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kobasica u pivu i pecivu
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Ražnjići od lososa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Kuhano meso s umakom od hrena
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa sezonskim povrćem
Fina pikantna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zlatna piletina
Mediteranski špageti
Krem juha od tikvica
Svinjski file s povrćem
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pečena piletina s limunom
Delikatesna junetina na češki
Povrtni lonac
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Povrtni ražnjići
Sočna pureća rolada
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Piletina laganini
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Račići na posteljici od povrća
Grill pirjana piletina s roštilja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pečenka
Sočna rebarca
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pirjani kunić
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Prežgana juha
Teleći savici u umaku od grejpa
Voćna juha od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Grill vratina u sendviču
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Proljetno meso i povrće iz woka
Kaštelanski makaruni
Salata od liganja
Uzbudljivi kolač od blitve
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Dagnje na buzaru
Urbana pola
Meksička party salata
Umak od limete (Molho de limao)
Okruglice u umaku od rajčice
Vege odresci s marinadom
Blagdanska rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Grdobina s povrćem
Kroketi od piletine
Lignje s povrćem i smokvama
Salata s mora
Piletina sa šafranom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Irska janjetina
Pizza sirni jastučići
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Popečci od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pizza s tunom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada s njokima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramsteak u seksi umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke