Meni Search

Ful nabrijan

Miješani grill

Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Kobasica u pivu i pecivu
Roštilj s umakom Romesco
Pileći bataci s umakom od luka
Pirjani kunić
Mediteranski špageti
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Dagnje na buzaru
Sočna pureća rolada
Uzbudljivi kolač od blitve
Povrtni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Rolice od blitve
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u bijelom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Manastirski đuveč
Urbana pola
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice na ražnjiću
Voćna juha od višanja
Meso s repom
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grdobina u pikantnoj šalši
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski kruščić s lovorom
Aromatizirani kruh
Kunić na bijelo
Mirisna pečenka
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od lososa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kuhano meso s umakom od hrena
Lagana sarma
Zabavni kineski ravioli
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Vege odresci s marinadom
Ljetni ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Brusketa s avokadom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina laganini
Fileti lososa u finom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Belgija - Salade Liégeoise
Čarobna ljetna piletina
Grdobina s povrćem
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fina pikantna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Salata od liganja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirana piletina s roštilja
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Zlatna piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grickalica slanutak iz pećnice
Meksička party salata
Grill povrće na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečena piletina s limunom
Salata s mora
Nadjeveni kaneloni u umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Krem juha od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Pizza s tunom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od tikvica
Brancinovo oko
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Sočna rebarca
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Sendvič s avokadom
Lungić s povrćem
Kroketi od piletine
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke