Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Račići na posteljici od povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Irska janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Proljetna janjetina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Odresci od morskog psa
Janjetina s medom od kadulje
Urbana pola
Meksička party salata
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od blitve
Povrtni ražnjići
Sendvič s avokadom
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Ramsteak u seksi umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Mirisna pečenka
Špageti s ribom
Salata s mora
Lazanje s lignjama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Mini lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Vege odresci s marinadom
Fina pikantna piletina
Mediteranski špageti
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Aromatizirani kruh
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Krem juha od tikvica
Brusketa s avokadom
Voćna juha od višanja
Čarobna ljetna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Lignje s manistrom u škartocu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meso s repom
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Martinjska guska s hajdinom kašom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ossobuco
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill vratina u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Belgija - Salade Liégeoise
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Piletina Kiev
Riba u bijelom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Kobasica u pivu i pecivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lagana sarma
Nadjevene lignje
Prežgana juha
Blagdanska rolada
Grdobina s povrćem
Brancinovo oko
Hlebinska i pretepena juha
Grickalica slanutak iz pećnice
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Grdobina u pikantnoj šalši
Lignje na šumskom rižotu
Fileti lososa u finom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski file s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rajčica s kukuruzom
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Lungić u sendviču
Turske pizze
Kunić na bijelo
Grill pirjana piletina s roštilja
Fini gulaš od gljiva
Salata od liganja
Viška pogača
Okruglice u umaku od rajčice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskava pileća krilca
Piletina na kijevski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grill povrće na salatu
Sočni pureći ražnjići
Popečci od tikvica
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Piletina laganini
Norveška krem juha od ribe i kozica
Uzbudljivi kolač od blitve
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke