Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Meso s repom
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od blitve
Pirjani kunić
Grill oslić u aromatičnoj korici
Povrtni lonac
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Belgija - Salade Liégeoise
Grdobina u pikantnoj šalši
Vege odresci s marinadom
Hrskava pileća krilca
Proljetna janjetina
Ossobuco
Turske pizze
Lignje s manistrom u škartocu
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Kroketi od piletine
Odresci od morskog psa
Grill povrće na salatu
Kuhano meso s umakom od hrena
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Riba u bijelom umaku
Fini gulaš od gljiva
Zabavni kineski ravioli
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grdobina s povrćem
Prežgana juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Lungić u sendviču
Aromatizirani kruh
Brancinovo oko
Urbana pola
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjevene lignje
Irska janjetina
Mini shepherd's pie
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kobasica u pivu i pecivu
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Kunić na bijelo
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna rebarca
Hlebinska i pretepena juha
Špageti s ribom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Janjetina na padelu
Fileti lososa u finom umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Manastirski đuveč
Viška pogača
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Lazanje s lignjama
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina laganini
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata s mora
Čarobna ljetna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Lungić s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Krem juha od tikvica
Piletina na kijevski način
Lagana sarma
Nadjeveni kaneloni u umaku
Roštilj s umakom Romesco
Račići na posteljici od povrća
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Delikatesna junetina na češki
Voćna juha od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pečenka
Pečena piletina s limunom
Salata od liganja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pizza s tunom
Ljetni ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći odresci u umaku od višanja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mesne okruglice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Martinjska guska s hajdinom kašom
Ražnjići od lososa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke