Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje s manistrom u škartocu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pečena piletina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Fina pikantna piletina
Sočna pureća rolada
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Povrtni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramsteak u seksi umaku
Prežgana juha
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Mini shepherd's pie
Piletina sa šafranom
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Okruglice u umaku od rajčice
Nadjevene lignje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Meksička party salata
Lignje s povrćem i smokvama
Proljetno meso i povrće iz woka
Brusketa s avokadom
Pirjani kunić
Lungić s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Krem juha od tikvica
Roštilj s umakom Romesco
Aromatizirani kruh
Viška pogača
Delikatesna junetina na češki
Povrtni lonac
Račići na posteljici od povrća
Blagdanska rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Urbana pola
Vege odresci s marinadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje s lignjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna rebarca
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Šampinjoni u palačinki
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s ribom
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci u umaku s češnjakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza s tunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u bijelom umaku
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Mesne okruglice
Piletina na kijevski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Pogača sa sardinom
Salata s mora
Mirisna pečenka
Odresci od morskog psa
Grdobina u pikantnoj šalši
Hlebinska i pretepena juha
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić u sendviču
Meso s repom
Mediteranski špageti
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Rajčica s kukuruzom
Voćna juha od višanja
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina Kiev
Belgija - Salade Liégeoise
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Bugarska pita od krumpira
Grill pirjana piletina s roštilja
Lagana sarma
Ljetni ražnjići
Fini gulaš od gljiva
Manastirski đuveč
Tjestenina fuži s tartufima
Mediteranski kruščić s lovorom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Salata od liganja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ossobuco
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill povrće na salatu
Sendvič s avokadom
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grdobina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina laganini
Mini lazanje
Ražnjići od lososa
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Turske pizze
Kobasica u pivu i pecivu
Kunić na bijelo
Hrskava pileća krilca
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke