Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Mini lazanje
Grill povrće na salatu
Pogača sa sardinom
Zabavni kineski ravioli
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Mirisna pečenka
Grill vratina u sendviču
Prežgana juha
Brancinovo oko
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mora
Fini gulaš od gljiva
Piletina na kijevski način
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Fina pikantna piletina
Rajčica s kukuruzom
Čarobna ljetna piletina
Sočni pureći ražnjići
Ossobuco
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Delikatesna junetina na češki
Voćna juha od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetno meso i povrće iz woka
Urbana pola
Belgija - Salade Liégeoise
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grdobina u pikantnoj šalši
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
Ražnjići od lososa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fileti lososa u finom umaku
Hlebinska i pretepena juha
Račići na posteljici od povrća
Kobasica u pivu i pecivu
Janjetina na padelu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirana piletina s roštilja
Lagana sarma
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje s lignjama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riba u bijelom umaku
Lungić u sendviču
Lignje s manistrom u škartocu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci u umaku od višanja
Meso s repom
Bugarska pita od krumpira
Odresci od morskog psa
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata od liganja
Pizza s tunom
Sočna rebarca
Odresci u umaku s češnjakom
Okruglice u umaku od rajčice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Piletina Kiev
Mini shepherd's pie
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s ribom
Turske pizze
Hrskavi trokuti
Popečci od tikvica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Hrskava pileća krilca
Povrtni lonac
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grdobina s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Povrtni ražnjići
Sočna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice
Nadjevene lignje
Kaštelanski makaruni
Grickalica slanutak iz pećnice
Brusketa s avokadom
Uzbudljivi kolač od blitve
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski špageti
Grill oslić u aromatičnoj korici
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Viška pogača
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina laganini
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Sendvič s avokadom
Vege odresci s marinadom
Lignje s povrćem i smokvama
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kunić na bijelo
Pirjani kunić
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke