Meni Search

Ful nabrijana

Miješani grill

Mini lazanje
Grdobina s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Špageti s ribom
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjevene lignje
Lazanje s lignjama
Voćna juha od višanja
Hrskavi trokuti
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Roštilj s umakom Romesco
Pizza s tunom
Krem juha od tikvica
Piletina laganini
Riba u bijelom umaku
Zabavni kineski ravioli
Sendvič s avokadom
Delikatesna junetina na češki
Mediteranski špageti
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata od liganja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Zlatna piletina
Vege odresci s marinadom
Mini shepherd's pie
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Grill vratina u sendviču
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fileti lososa u finom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Fina pikantna piletina
Ljetni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Viška pogača
Pohani tofu s povrćem
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pečena piletina s limunom
Čarobna ljetna piletina
Aromatizirani kruh
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Ražnjići od lososa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ossobuco
Mirisna pečenka
Pirjani kunić
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje s manistrom u škartocu
Turske pizze
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lagana sarma
Popečci od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Hlebinska i pretepena juha
Brusketa s avokadom
Odresci od morskog psa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meso s repom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirana piletina s roštilja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Okruglice u umaku od rajčice
Martinjska guska s hajdinom kašom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata s mora
Grill povrće na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fini gulaš od gljiva
Belgija - Salade Liégeoise
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sočni pureći ražnjići
Sočna rebarca
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Kuhano meso s umakom od hrena
Kobasica u pivu i pecivu
Povrtni lonac
Fish&Chips u tortilji
Rolice od blitve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Urbana pola
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Račići na posteljici od povrća
Piletina na kijevski način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Irska janjetina
Rajčica s kukuruzom
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill pirjana piletina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Lignje s povrćem i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Miješani grill je savršen odabir za drago društvo jer će zasigurno svi naći svoj omiljeni zalogaj na otvorenom, a popečena palenta će dati domaći "štih" cijelom ugođaju.

Sastojci

1 Fant za ćevapčiće i pljeskavice
70 ml vode
350 g mljevene junetine
350 g mljevene svinjetine
150 g svježe crvene paprike
100 g feta sira
8 komada carskog mesa
1 žličica Vegete Twist za grill
8 grill Kobasica Podravka
Za palentu:
300 g Kukuruzne krupice Podravka
1,2 l vode
30 g maslaca
sol
Senf estragon Podravka
Ajvar Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 8 osobe40 min

  • 1 Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 70 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta.
  • 2 Pripremljenom Fantu dodajte meso te dobro promiješajte.
  • 3 Mesu dodajte na kockice narezanu papriku i sir.
  • 4 Sve dobro izmiješajte pa od pripremljene smjese oblikujte pljeskavice.
  • 5 Carsko meso pospite Vegetom Twist grill.
  • 6 Pljeskavice, carsko meso i kobasice ispecite na dobro ugrijanom roštilju.
  • 7 U posoljenu kipuću vodu dodajte maslac i umiješajte kukuruznu krupicu.
  • 8 Kuhajte oko 10 minuta na laganoj vatri uz miješanje.
  • 9 Kuhanu palentu izlijte u namašćeni kalup i ostavite da se ohladi.
  • 10 Palentu narežite na ploške i popecite na roštilju.

Savjet

Umjesto paprike možete upotrijebiti stapku celera ili tikvice.vo

Posluživanje

Meso i palentu s roštilja poslužite uz senf i ajvar.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke