Meni Search

Superwoman

Mini lazanje

Mini shepherd's pie
Špageti na kineski način
Pašticada voli penne a ti mene
Gulaš od oslića i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatka patka
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Lignji po gosposki
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tuna burger
Marinirane srdele
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Male teleće pitice
Bruskete s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Srneći file na salatu
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s mascarponeom
Pogača sa sardinom
Tjestenina fuži s tartufima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Svinjski file s grila
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavi trokuti
Hrskavo pečeno pile
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani zamotuljci
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brudet
Ramstek s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Finska - Juha s lososom
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza sirni jastučići
BBQ cheeseburger
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Popečci od cvjetače
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Rebarca s graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Lazanje u minijaturnim paketićima od lisnatog tijesta osvojit će i najmlađe ljubitelje mirisnog jela s Pesto rosso umakom.

Sastojci

500 g mljevenog miješanog mesa
12 listova za lazanje
100 g ljubičastog luka
50 g Pancete Podravka
2 češnja češnjaka
75 ml bijelog vina
100 g mascarpone sira
125 g Pesta rosso Podravka
1 jaje
150 ml vrhnja za kuhanje
2 žlice nasjeckanog peršina
3 žlice maslinovog ulja
25 g naribanog parmezana
sol
Vegeta Maestro šareni papar
2 žličice Vegete Mediteran
maslac za premazivanje kalupa

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 6 osobe75 min

  • 1 Listove za lazanje skuhajte u blago posoljenoj kipućoj vodi, pa ih ocijedite i ohladite u hladnoj vodi. Posušite ih papirnatim ubrusom, prerežite po pola i ostavite sa strane.
  • 2 Kalup za muffinse (za 12 kom.) premažite maslacem, pa svaku rupu obložite sa po 2 komada prerezanih listova.
  • 3 Na dobro zagrijanom maslinovom ulju popržite sitnije narezani ljubičasti luk dok ne omekša. Dodajte na sitne kockice narezanu pancetu, protisnuti češnjak, mljeveno meso i pržite dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 4 Podlijte vinom i pržite dok vino ne ispari. Dolijte 300 ml vode, dodajte Vegetu Mediteran, posolite, popaprite i pirjajte poklopljeno na laganoj vatri još 10-15 minuta.
  • 5 Uklonite s vatre, pa umiješajte mascarpone, pesto rosso i nasjeckani peršin. Pripremljenim nadjevom napunite obložene rupe u klupu.
  • 6 Jaje razmutite i pomiješajte s vrhnjem za kuhanje, pa ga prelijte malo preko svake košarice.
  • 7 Pospite naribanim parmezanom i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 35 - 40 minuta.

Savjet

Maslacem premazane košarice možete obložiti krušnim mrvicama.

Posluživanje

Izvadite ih, pustite da se ohlade nekoliko minuta, pa ih pažljivo izvadite i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke