Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantni gulaš
Tortilje pikant
Biftek rolice
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice u umaku
Sarma sa suhim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Hrenovke u panceti
Slasni burger sa slaninom i sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek s povrćem
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća prsa iz pećnice
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Ciganski odrezak
Povrtni lonac
Piletina u egzotičnom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanski čips
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Puretina s jabukom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Glazirana patka s umakom od jabuka
Quiche od bundeve, sira i luka
Tuna burger
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Macho hamburger
Piletina u pivu
Ribarska popara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slatki lungić
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino varivo v loncu
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni BBQ burgeri
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Umak od limete (Molho de limao)
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Varivo od kelja i teletine
Vratina s roštilja
Mesna rolada u tijestu
Neobične punjene paprike
Fino začinjena piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti s tikvicama
Harrisa janjetina s limunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Teletina s pirjanim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureći hamburger
Pizza sirni jastučići
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Mediteranski kruščić s lovorom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke