Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantni gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kotlovina
Povrtni lonac
Mesne okruglice u umaku
Vratina s roštilja
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
Juha od gljiva
Vegetarijanski čips
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatki lungić
Hrenovke u panceti
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina s medom od kadulje
Pureći hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Medeni teleći kotleti
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje pikant
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Mesna rolada u tijestu
Punjena pečenka u vinu
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Slatko twist pile
Slasni BBQ burgeri
Patka s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Neobične punjene paprike
Meso u woku na indonezijski način
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino varivo v loncu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Teletina s pirjanim povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Govedina s lukom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Biftek rolice
Ramstek s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ciganski odrezak
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fino začinjena piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pašticada s njokima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Harrisa janjetina s limunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s tikvicama
Quiche od bundeve, sira i luka
Obojeni hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke