Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Fino začinjena piletina
Neobične punjene paprike
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Govedina s lukom
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatko twist pile
Ribarska popara
Varivo od kelja i teletine
Meso u woku na indonezijski način
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Lazanje u tavi
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Sočna rebarca
Mesna rolada u tijestu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Tuna burger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Slasni BBQ burgeri
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tortilje pikant
Sarma sa suhim mesom
Ramstek s povrćem
Pikantni gulaš
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrenovke u panceti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Patka s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanski čips
Obojeni hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća krilca s roštilja
Sočna Wellington pečenka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u paketiću
Medeni teleći kotleti
Punjena pečenka u vinu
Juha od gljiva
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u egzotičnom umaku
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino varivo v loncu
Pašticada s njokima
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti s tikvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Puretina s jabukom iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke