Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Macho hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ribarska popara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Tortilje pikant
Patka s mlincima
Rebarca s grilla
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Vegetarijanski čips
Slasni BBQ burgeri
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teletina s pirjanim povrćem
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramsteak u seksi umaku
Sarma sa suhim mesom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Obojeni hamburger
Biftek rolice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantni gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kotlovina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Neobične punjene paprike
Odresci u paketiću
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća krilca s roštilja
Juha od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski gulaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Sočna rebarca
Piletina u egzotičnom umaku
Medeni teleći kotleti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesna rolada u tijestu
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada s njokima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke