Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Mesne okruglice u umaku
Harrisa janjetina s limunom
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureći hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sarma sa suhim mesom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Meso u woku na indonezijski način
Juha od gljiva
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna rebarca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Slatki lungić
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Slatko twist pile
Lazanje u tavi
Slasni BBQ burgeri
Špageti s tikvicama
Ciganski odrezak
Piletina u egzotičnom umaku
Varivo od kelja i teletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Umak od limete (Molho de limao)
Vratina s roštilja
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino varivo v loncu
Hrenovke u panceti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pileća prsa iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantni gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Biftek rolice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci s umakom od kupina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna Wellington pečenka
Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vegetarijanski čips
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Patka s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina na padelu
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Quiche od bundeve, sira i luka
Pileća krilca s roštilja
Mesna rolada u tijestu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u paketiću
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ribarska popara
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke