Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mladi krumpir s ajvarom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Sarma sa suhim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina na padelu
Pileća krilca s roštilja
Pureći hamburger
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pašticada s njokima
Vratina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Puretina s jabukom iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino začinjena piletina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski gulaš
Patka s mlincima
Tuna burger
Rebarca s grilla
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci s umakom od kupina
Kotlovina
Harrisa janjetina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni BBQ burgeri
Tortilje pikant
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s pirjanim povrćem
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Biftek rolice
Macho hamburger
Špageti s tikvicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Pikantni gulaš
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Ribarska popara
Slatki lungić
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Povrtni lonac
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatko twist pile
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Ciganski odrezak
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke