Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureći hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrenovke u panceti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Biftek rolice
Piletina s nadjevom od ajvara
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Sočna rebarca
Govedina s lukom
Pureća rolada s mlincima
Piletina u egzotičnom umaku
Kotlovina
Varivo od kelja i teletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantni gulaš
Obojeni hamburger
Špageti s tikvicama
Medeni teleći kotleti
Povrtni lonac
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Puretina s jabukom iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Lazanje u tavi
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mladi krumpir s ajvarom
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna Wellington pečenka
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Janjetina s medom od kadulje
Patka s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Glazirana patka s umakom od jabuka
Teletina s pirjanim povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramstek s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meso u woku na indonezijski način
Vegetarijanski čips
Rebarca s grilla
Fino začinjena piletina
Pašticada s njokima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Neobične punjene paprike
Punjena pečenka u vinu
Juha od gljiva
Slatko twist pile
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino varivo v loncu
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke