Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Glazirana patka s umakom od jabuka
Govedina s lukom
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ribarska popara
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Špageti s tikvicama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Odresci u umaku s češnjakom
Ciganski odrezak
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Pileća krilca s roštilja
Piletina u egzotičnom umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s nadjevom od ajvara
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Quiche od bundeve, sira i luka
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada s njokima
Biftek rolice
Fino varivo v loncu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Harrisa janjetina s limunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Obojeni hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u pivu
Pikantni gulaš
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Odresci s umakom od kupina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso u woku na indonezijski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna Wellington pečenka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Fino začinjena piletina
Pileća prsa iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Patka s mlincima
Slatki lungić
Vratina s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatko twist pile
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Medeni teleći kotleti
Kotlovina
Mediteranski kruščić s lovorom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Tortilje pikant
Umak od limete (Molho de limao)
Pureći hamburger
Hrenovke u panceti
Ramstek s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski gulaš
Mesna rolada u tijestu
Povrtni lonac
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke