Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Patka s mlincima
Svinjski gulaš
Slasni BBQ burgeri
Puretina s jabukom iz pećnice
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Harrisa janjetina s limunom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Sočna rebarca
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Mesna rolada u tijestu
Hrenovke u panceti
Kotlovina
Ribarska popara
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Tortilje pikant
Macho hamburger
Fino začinjena piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ciganski odrezak
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatko twist pile
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino varivo v loncu
Piletina u pivu
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Juha od gljiva
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice u umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Neobične punjene paprike
Pikantni gulaš
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s medom od kadulje
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u egzotičnom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Varivo od kelja i teletine
Lazanje u tavi
Vratina s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meso u woku na indonezijski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti s tikvicama
Punjena pečenka u vinu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramsteak u seksi umaku
Medeni teleći kotleti
Velika Britanija - Pastirska pita
Povrtni lonac
Vegetarijanski čips
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke