Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Mesna rolada u tijestu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Govedina s lukom
Ciganski odrezak
Tuna burger
Meso u woku na indonezijski način
Macho hamburger
Vegetarijanski čips
Odresci u paketiću
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Fino varivo v loncu
Piletina u egzotičnom umaku
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s nadjevom od ajvara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatko twist pile
Ribarska popara
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Quiche od bundeve, sira i luka
Sarma sa suhim mesom
Pureći hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od kelja i teletine
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Pikantni gulaš
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sočna rebarca
Hrenovke u panceti
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Puretina s jabukom iz pećnice
Kotlovina
Povrtni lonac
Sočna Wellington pečenka
Punjena pečenka u vinu
Pileća krilca s roštilja
Harrisa janjetina s limunom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Kuhano meso s umakom od hrena
Juha od gljiva
Rebarca s grilla
Biftek rolice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Patka s mlincima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke