Meni Search

Gladna kao vuk

Mirisne krumpirove pole iz pećnice

Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino začinjena piletina
Neobične punjene paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesna rolada u tijestu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ribarska popara
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Juha od gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Biftek rolice
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureći hamburger
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Špageti s tikvicama
Slatki lungić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Vratina s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje pikant
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s grilla
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u egzotičnom umaku
Lazanje u tavi
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Slasni burger sa slaninom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Punjena pečenka u vinu
Ramsteak u seksi umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Fino varivo v loncu
Sarma sa suhim mesom
Vegetarijanski čips
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Govedina s lukom
Sočna Wellington pečenka
Harrisa janjetina s limunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Skandinavske rolice s cimetom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci u paketiću
Mediteranski kruščić s lovorom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slatko twist pile
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pole su oduvijek s nama, mijenjaju se nadjevi, uljepšavaju dekoracije i okus im je oduvijek besprijekorno savršen.

Sastojci

1 kg mladih krumpira (veći komadi)
3 žlice maslinova ulja
1 žlica Vegete Natur za hrskave krumpiriće (15 g)
250 g kremastog sira (ili ricotte)
1 žličica limunova soka
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
sol

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe70 min

  • 1 Krumpir dobro operite, prerežite na pola i osušite.
  • 2 U veću posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje složite krumpire, pokapajte uljem te ih okrenite da prerezani dio bude gore.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko 1 sat, odnosno dok ne dobiju rumenu boju.
  • 4 Pečene krumpire pospite Vegetom Natur za hrskave krumpiriće i promiješajte da se oblože začinima.
  • 5 Pustite da kratko odstoje, a za to vrijeme siru dodajte limunov sok, protisnuti češnjak, vlasac i malo soli. Promiješajte.

Savjet

U nadjev možete dodati chilli u prahu.

Posluživanje

Na svaki topli krumpir stavite žličicu nadjeva od sira i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke