Meni Search

Macho

Mladi krumpir s ajvarom

Pohani zamotuljci
Pileća krilca s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Kotlovina
Lungić s povrćem
Brancinovo oko
Dagnje na buzaru
Palačinke s nadjevom od riže
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Juha od gljiva
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Punjene tikve
Meksička party salata
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Ribarska popara
Macho hamburger
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Pita s crnim pivom
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatki lungić
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Salata od tune i povrća
Svinjski file s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Biftek rolice
Špageti s acetom balsamicom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Govedina s lukom
Hrenovke u panceti
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Umak od limete (Molho de limao)
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zabavni kineski ravioli
Pirjani kunić
Medeni teleći kotleti
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Nadjevene lignje
Odrezak s umakom chimichurri
Odresci s umakom od kupina
Marinirano svinjsko pečenje
Dip od južnog voća
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Piletina u pivu
File steak na povrću
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza s tunom
Kobasica u pivu i pecivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća krilca s Coca-Colom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Šampinjoni u palačinki
Kotlet s varivom od leće
Delikatesna junetina na češki
Grill vratina u sendviču
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskavi trokuti
Špageti na kineski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kotleti u pivskom umaku
Slasni BBQ burgeri
Teriyaki piletina
Irska janjetina
Pašticada
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke