Meni Search

Superman

Mladi krumpir s ajvarom

Tjestenina fuži s tartufima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kokošja juha s požirakima
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata s mljevenim mesom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina sa šafranom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina u finom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Koprivnički odojak
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatka patka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Nadjevene lignje
Manastirski đuveč
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek i salata s roštilja
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Pileća prsa iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Srneći file na salatu
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Lignje na šumskom rižotu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ cheeseburger
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci s umakom od kupina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Macho hamburger
Bruskete od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza sirni jastučići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada s njokima
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Vratina sa sezonskim povrćem
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke