Meni Search

Superwoman

Mladi krumpir s ajvarom

Bruskete od cvjetače
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Lazanje u tavi
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s grila
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Slatka patka
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Sočna pureća rolada
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ cheeseburger
Hrskavi trokuti
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zlatna piletina
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Srneći file na salatu
Brancinovo oko
Riblji ražnjići
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Rebarca s graškom
Mirisna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Roštilj s umakom Romesco
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cous-cous s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teriyaki piletina
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mljevenim mesom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bouillabaisse
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke