Meni Search

Superwoman

Mladi krumpir s ajvarom

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini shepherd's pie
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Energetske kuglice s kurkumom
Dječje lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignji po gosposki
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Bouillabaisse
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Pašticada voli penne a ti mene
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Grill vratina u sendviču
Lazanje u tavi
Tuna burger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brownie s kajenskim paprom
Blagdanska rolada
Finska - Juha s lososom
Ramsteak u seksi umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci u umaku s češnjakom
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Goveđa rebarca sa zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Marinirane srdele
Brudet
Rebarca s graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći gulaš
Slatka patka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
Riblji ražnjići
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Hrskavi trokuti
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke