Meni Search

Superwoman

Mladi krumpir s ajvarom

Jabučni krumpirići s cimetom
Pogača sa sardinom
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Riblji ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Janjetina na padelu
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s dagnjama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Male teleće pitice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Marinirane srdele
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s graškom
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Goveđa rebarca sa zeljem
Mirisna pureća rolada
Brudet
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Pohani zamotuljci
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Bruskete s povrćem
Brancinovo oko
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti mediteraneo
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Špageti na kineski način
Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke