Meni Search

Superwoman

Mladi krumpir s ajvarom

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Piletina Kiev
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Finska - Juha s lososom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s dagnjama
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavi trokuti
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tuna burger
Cous-cous s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s mascarponeom
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Male teleće pitice
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Brudet
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Lazanje u tavi
Špageti na kineski način
Lignji po gosposki
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kaštelanski makaruni
Ljetni lungić
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke