Meni Search

Gladna kao vuk

Mladi krumpir s ajvarom

Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fino začinjena piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Špageti s tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina s roštilja
Sočna rebarca
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje pikant
Ribarska popara
Mesna rolada u tijestu
Juha od gljiva
Mesne okruglice u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Quiche od bundeve, sira i luka
Ciganski odrezak
Svinjski gulaš
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Pikantni gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vegetarijanski čips
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna Wellington pečenka
Kotlovina
Janjetina na padelu
Fino varivo v loncu
Neobične punjene paprike
Biftek rolice
Rebarca s grilla
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatko twist pile
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Odresci u paketiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sarma sa suhim mesom
Slatki lungić
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrenovke u panceti
Punjena pečenka u vinu
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća krilca s roštilja
Puretina s jabukom iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pašticada s njokima
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni lonac
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Macho hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke