Meni Search

Gladna kao vuk

Mladi krumpir s ajvarom

Teletina s pirjanim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino varivo v loncu
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesna rolada u tijestu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Neobične punjene paprike
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Varivo od kelja i teletine
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Macho hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Vratina s roštilja
Sočna Wellington pečenka
Sarma sa suhim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ribarska popara
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Juha od gljiva
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatko twist pile
Pureći hamburger
Sočna rebarca
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Glazirana patka s umakom od jabuka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Hrenovke u panceti
Quiche od bundeve, sira i luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Medeni teleći kotleti
Odresci u paketiću
Fish&Chips u tortilji
Ciganski odrezak
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Govedina s lukom
Janjetina na padelu
Punjena pečenka u vinu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Kotlovina
Odresci s umakom od kupina
Puretina s jabukom iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski gulaš
Povrtni lonac
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Slatki lungić
Vegetarijanski čips
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ako je poslužen s posebno ukusnom ajvarom i pripremljen s Vegeta Twistom za krumpir mladi krumpir izazvati će pravo veselje od kojega ćete zaplesati.

Sastojci

1 kg sitnog mladog krumpira
1 Vegeta Twist za krumpir
2 žlice domaće svinjske masti
100 g Ajvara blagog Podravka
2 žlice nasjeckanog peršina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Krumpir dobro operite i očetkajte. Stavite ga u hladnu neposoljenu vodu i stavite na vatru.
  • 2 Kuhajte ga 15-ak minuta, pa ga ocijedite. Pospite ga Vegeta twistom za krumpir, prelijte rastopljenom svinjskom masti i dobro izmiješajte.
  • 3 Stavite u prethodno dobro zagrijanu grill tavu ili na zagrijani roštilj i pecite dok krumpir ne dobije lijepu zlatnu boju i bude mekan u sredini.
  • 4 Izvadite ga u posudu, dodajte ajvar, pospite ga peršinom i lagano izmiješajte.

Savjet

Ajvar možete umiješati u krumpir zajedno s Vegetom i mašću, pa ga onda peći.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno meso po izboru.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke