Meni Search

Gladan kao vuk

Neobične punjene paprike

Meso u woku na indonezijski način
Slatko twist pile
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramstek s povrćem
Slatki lungić
Krumpiri u kaputiću od pancete
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena pečenka u vinu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Špageti s tikvicama
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Sarma sa suhim mesom
Patka s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vegetarijanski čips
Punjeni kelj s plodovima mora
Pileća prsa iz pećnice
Pikantni gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Polpete od oslića
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesna rolada u tijestu
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od kelja i teletine
Svinjski medaljoni s kestenima
Teletina s pirjanim povrćem
Fino varivo v loncu
Piletina u egzotičnom umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pizza sirni jastučići
Biftek rolice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Govedina s lukom
Tortilje pikant
Sočna Wellington pečenka
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna rebarca
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Medeni teleći kotleti
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Pileća prsa s crnim tartufom
Velika Britanija - Pastirska pita
Španjolski migas s bundevom
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Gorički povrtni lonac
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni lonac
Miješani grill
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kotlovina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Macho hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Janjetina s bižima
Rebarca s grilla
Janjetina na padelu
Fino začinjena piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u paketiću
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bogato popunjene paprike različitim mesnim okusima zapecite u pećnici s grahom i poslužite toplo.

Sastojci

2 limenke Krupnog bijelog graha Podravka (2 x 400 g)
250 g mljevene junetine
250 g mljevene svinjetine
1 poriluk
8 crvenih paprika
100 g Podravskog špeka Podravka
100 g Jegera Podravka
100 g stabljike celera
1 žličica Vegeta Maestro crvene dimljene paprike
Vegeta Maestro češnjak u granulama
Domaća svinjska mast Podravka
1 glavicu luka
2 žlice Ajvara blagog Podravka
sol
Vegeta Maestro crni papar
1 žlica Vegete

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Na svinjskoj masti popržite sitno narezani luk dok ne omekša, pa dodajte sitno narezanu stabljiku celera. Kratko popržite dok celer ne omekša i dodajte mljeveno meso.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, Vegetu i popržite dok tekućina koju meso pusti ne ispari. Stavite sa strane i pustite da se malo ohladi.
  • 3 U tavu stavite na kockice narezani špek, jeger narezan na ploške i kratko popržite.
  • 4 Dodajte sitnije narezani poriluk, ocijeđeni krupni bijeli grah, ajvar, posolite, popaprite i dodajte crvenu dimljenu papriku. Kratko promiješajte i stavite u posudu za pečenje.
  • 5 Paprikama odstranite peteljke i sjemenke, operite ih i posušite. Napunite ih pripremljenim mljevenim mesom.
  • 6 U tavi na dobro zagrijanom ulju popecite paprike sa svih strana i stavite ih u posudu za pečenje na podlogu od graha. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C 15 - 20 minuta.

Savjet

Ukoliko volite pikantniji okus, umjesto blagog ajvara možete koristiti ljuti ajvar i dodati mljeveni chilli.

Posluživanje

Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke