Meni Search

Superwoman

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom

Mini shepherd's pie
Salata s mljevenim mesom
BBQ cheeseburger
Piletina s kozjim sirom
Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini lazanje
Marinirane srdele
Rebarca s grilla
Kroketi od piletine
Bruskete od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Svinjski file s grila
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Cous-cous s povrćem
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Teriyaki piletina
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Ljetni lungić
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Lignji po gosposki
Sočni pureći ražnjići
Tuna burger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jabučni krumpirići s cimetom
Brudet
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
Piletina u pivu
Slatka patka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Male teleće pitice
Kaštelanski makaruni
Riblji ražnjići
Hrskavi trokuti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pizza sirni jastučići
Rebarca s graškom
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da pereci mogu biti onakvi kakve ste ih zamišljali uvjerit će vas topli zalogaji popunjeni sirom s češnjakom i kimom, a uz dobro društvo i blagdanske filmove zadovoljstvo zalogajima biti će kompletno.

Sastojci

Tijesto (za pizzu):
600 g Glatkog brašna Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica šećera
1 žličica soli
4 žlice maslinova ulja
180 ml mlijeka
oko 150 ml tople vode
400 g mozzarelle (naribane)
3 žlice rastopljenog maslaca
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
2 žličice Vegeta Maestro kima
90 g naribanog parmezana

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Brašnu dodajte instant kvasac, šećer, sol, maslinovo ulje, toplo mlijeko i uz dodavanje tople vode (mikserom) zamijesite glatko, mekše tijesto. Ostavite ga pokriveno na toplom mjestu da se diže 60 minuta.
  • 2 Tijesto zatim premijesite, razvaljajte u pravokutnik (0,5 cm debljine) i izrežite u trake široke 2 cm.
  • 3 Svaku traku malo raširite rukama i na nju po sredini rasporedite mozzarellu. Krajeve stisnite oko mozzarelle tako da dobijete dugačke valjke. Od njih oblikujte perece i posložite ih na lim prekriven papirom za pečenje.
  • 4 Pomiješajte rastopljeni maslac, češnjak u granulama i kim. Premažite time posložene perece. Pospite naribanim parmezanom.
  • 5 Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C do zlatnorumene boje.

Posluživanje

Poslužite toplo ili hladno s Podravkinim blagim kečapom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 945.53 118 118
Kalcij mg 1118.96 112 112
Kalij mg 633.32 17 17
Pantotenska kiselina mg 1.22 17 17
Niacin mg 20.93 150 105
Vitamin A μg 1190.69 30 24
Sol g 0.28 0 0
Bjelančevine g 54.35 - -
Vlakna g 6.06 - -
Ugljikohidrati g 124.8 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.02 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 19.63 - -
- zasićene masne kiseline g 22.7 - -
Masti g 47.76 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke