Meni Search

Superwoman

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom

Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Manastirski đuveč
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Slatka patka
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Brancinovo oko
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Finska - Juha s lososom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Bouillabaisse
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskava pileća krilca
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Gulaš od oslića i povrća
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Tuna burger
Obojeni hamburger
Bakalar s krumpirom
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Kuglice od riže i svježeg sira
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni lungić
Dječje lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Svinjski file s povrćem
Brudet
Lignji po gosposki
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da pereci mogu biti onakvi kakve ste ih zamišljali uvjerit će vas topli zalogaji popunjeni sirom s češnjakom i kimom, a uz dobro društvo i blagdanske filmove zadovoljstvo zalogajima biti će kompletno.

Sastojci

Tijesto (za pizzu):
600 g Glatkog brašna Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica šećera
1 žličica soli
4 žlice maslinova ulja
180 ml mlijeka
oko 150 ml tople vode
400 g mozzarelle (naribane)
3 žlice rastopljenog maslaca
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
2 žličice Vegeta Maestro kima
90 g naribanog parmezana

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Brašnu dodajte instant kvasac, šećer, sol, maslinovo ulje, toplo mlijeko i uz dodavanje tople vode (mikserom) zamijesite glatko, mekše tijesto. Ostavite ga pokriveno na toplom mjestu da se diže 60 minuta.
  • 2 Tijesto zatim premijesite, razvaljajte u pravokutnik (0,5 cm debljine) i izrežite u trake široke 2 cm.
  • 3 Svaku traku malo raširite rukama i na nju po sredini rasporedite mozzarellu. Krajeve stisnite oko mozzarelle tako da dobijete dugačke valjke. Od njih oblikujte perece i posložite ih na lim prekriven papirom za pečenje.
  • 4 Pomiješajte rastopljeni maslac, češnjak u granulama i kim. Premažite time posložene perece. Pospite naribanim parmezanom.
  • 5 Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C do zlatnorumene boje.

Posluživanje

Poslužite toplo ili hladno s Podravkinim blagim kečapom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 945.53 118 118
Kalcij mg 1118.96 112 112
Kalij mg 633.32 17 17
Pantotenska kiselina mg 1.22 17 17
Niacin mg 20.93 150 105
Vitamin A μg 1190.69 30 24
Sol g 0.28 0 0
Bjelančevine g 54.35 - -
Vlakna g 6.06 - -
Ugljikohidrati g 124.8 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.02 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 19.63 - -
- zasićene masne kiseline g 22.7 - -
Masti g 47.76 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke