Meni Search

Superwoman

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom

Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirane srdele
Riba u škartocu
Svinjski file s grila
Svinjski gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
BBQ cheeseburger
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena teleća prsa
Roštilj s umakom Romesco
Pogača sa sardinom
Lignji po gosposki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Slatka patka
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Odresci s umakom od kupina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Rebarca s grilla
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Male teleće pitice
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani tofu s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Ljetni ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada voli penne a ti mene
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Riblji ražnjići
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Mini shepherd's pie
Rebarca s graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Obojeni hamburger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da pereci mogu biti onakvi kakve ste ih zamišljali uvjerit će vas topli zalogaji popunjeni sirom s češnjakom i kimom, a uz dobro društvo i blagdanske filmove zadovoljstvo zalogajima biti će kompletno.

Sastojci

Tijesto (za pizzu):
600 g Glatkog brašna Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica šećera
1 žličica soli
4 žlice maslinova ulja
180 ml mlijeka
oko 150 ml tople vode
400 g mozzarelle (naribane)
3 žlice rastopljenog maslaca
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
2 žličice Vegeta Maestro kima
90 g naribanog parmezana

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Brašnu dodajte instant kvasac, šećer, sol, maslinovo ulje, toplo mlijeko i uz dodavanje tople vode (mikserom) zamijesite glatko, mekše tijesto. Ostavite ga pokriveno na toplom mjestu da se diže 60 minuta.
  • 2 Tijesto zatim premijesite, razvaljajte u pravokutnik (0,5 cm debljine) i izrežite u trake široke 2 cm.
  • 3 Svaku traku malo raširite rukama i na nju po sredini rasporedite mozzarellu. Krajeve stisnite oko mozzarelle tako da dobijete dugačke valjke. Od njih oblikujte perece i posložite ih na lim prekriven papirom za pečenje.
  • 4 Pomiješajte rastopljeni maslac, češnjak u granulama i kim. Premažite time posložene perece. Pospite naribanim parmezanom.
  • 5 Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C do zlatnorumene boje.

Posluživanje

Poslužite toplo ili hladno s Podravkinim blagim kečapom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 945.53 118 118
Kalcij mg 1118.96 112 112
Kalij mg 633.32 17 17
Pantotenska kiselina mg 1.22 17 17
Niacin mg 20.93 150 105
Vitamin A μg 1190.69 30 24
Sol g 0.28 0 0
Bjelančevine g 54.35 - -
Vlakna g 6.06 - -
Ugljikohidrati g 124.8 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.02 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 19.63 - -
- zasićene masne kiseline g 22.7 - -
Masti g 47.76 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke