Meni Search

Superwoman

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom

Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Srneći file na salatu
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Mini shepherd's pie
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Brusketa s avokadom
Bruskete s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Pohani tofu s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Mini lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pureća rolada s mlincima
Male teleće pitice
Mesne okruglice na ražnjiću
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Lignji po gosposki
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brudet
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina sa šafranom
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Rižoto s dagnjama
Bakalar s krumpirom
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Ljetni lungić
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Marinirane srdele
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Svinjski file s grila
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Lazanje u tavi
Pita s muškatnom bundevom i makom
Gulaš od oslića i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kroketi od piletine
Pašticada voli penne a ti mene
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da pereci mogu biti onakvi kakve ste ih zamišljali uvjerit će vas topli zalogaji popunjeni sirom s češnjakom i kimom, a uz dobro društvo i blagdanske filmove zadovoljstvo zalogajima biti će kompletno.

Sastojci

Tijesto (za pizzu):
600 g Glatkog brašna Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica šećera
1 žličica soli
4 žlice maslinova ulja
180 ml mlijeka
oko 150 ml tople vode
400 g mozzarelle (naribane)
3 žlice rastopljenog maslaca
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
2 žličice Vegeta Maestro kima
90 g naribanog parmezana

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Brašnu dodajte instant kvasac, šećer, sol, maslinovo ulje, toplo mlijeko i uz dodavanje tople vode (mikserom) zamijesite glatko, mekše tijesto. Ostavite ga pokriveno na toplom mjestu da se diže 60 minuta.
  • 2 Tijesto zatim premijesite, razvaljajte u pravokutnik (0,5 cm debljine) i izrežite u trake široke 2 cm.
  • 3 Svaku traku malo raširite rukama i na nju po sredini rasporedite mozzarellu. Krajeve stisnite oko mozzarelle tako da dobijete dugačke valjke. Od njih oblikujte perece i posložite ih na lim prekriven papirom za pečenje.
  • 4 Pomiješajte rastopljeni maslac, češnjak u granulama i kim. Premažite time posložene perece. Pospite naribanim parmezanom.
  • 5 Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C do zlatnorumene boje.

Posluživanje

Poslužite toplo ili hladno s Podravkinim blagim kečapom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 945.53 118 118
Kalcij mg 1118.96 112 112
Kalij mg 633.32 17 17
Pantotenska kiselina mg 1.22 17 17
Niacin mg 20.93 150 105
Vitamin A μg 1190.69 30 24
Sol g 0.28 0 0
Bjelančevine g 54.35 - -
Vlakna g 6.06 - -
Ugljikohidrati g 124.8 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.02 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 19.63 - -
- zasićene masne kiseline g 22.7 - -
Masti g 47.76 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke