Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pileći štapići u ketchupu
Teletina s pirjanim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Hrenovke u panceti
Marinirano svinjsko pečenje
Punjene tikve
Janjetina na padelu
Pileća prsa iz pećnice
Pašticada
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Meksička party salata
Macho hamburger
Mini lazanje
Ribarska popara
Lungić s povrćem
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Palačinke s nadjevom od riže
Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Slatki lungić
Umak od limete (Molho de limao)
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti s acetom balsamicom
Salata od tune i povrća
Lungić u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
File steak na povrću
Dagnje na buzaru
Medeni teleći kotleti
Čarobna ljetna piletina
Biftek rolice
Irska janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marinirana piletina s roštilja
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Odrezak s umakom chimichurri
Pohani tofu s povrćem
Kotlovina
Pileća krilca s roštilja
Bakalar s krumpirom
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Pita s crnim pivom
Tjestenina fuži s tartufima
Pirjani kunić
Roštilj s umakom Romesco
Kobasica u pivu i pecivu
Sočni pureći ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Juha od gljiva
Sočna pureća rolada
Kotleti u pivskom umaku
Pileća krilca s Coca-Colom
Delikatesna junetina na češki
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Kotlet s varivom od leće
Pizza s tunom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Govedina s lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke