Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pirjani kunić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Kobasica u pivu i pecivu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teletina s pirjanim povrćem
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teriyaki piletina
Rebarca s grilla
Slasni BBQ burgeri
Delikatesna junetina na češki
Lungić u sendviču
Macho hamburger
Juha od gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Biftek rolice
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Pohani zamotuljci
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Marinirano svinjsko pečenje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Kotlovina
Blagdanska rolada
File steak na povrću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Dagnje na buzaru
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Ribarska popara
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pureća rolada
Špageti na kineski način
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Odrezak s umakom chimichurri
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrenovke u panceti
Pita s crnim pivom
Irska janjetina
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Pileći štapići u ketchupu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhana govedina s umakom od hrena
Palačinke s nadjevom od riže
Bakalar s krumpirom
Ljetni ražnjići
Medeni teleći kotleti
Pašticada
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Nadjevene lignje
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s roštilja
Kroketi od piletine
Pileća krilca s Coca-Colom
Salata od tune i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kotleti u pivskom umaku
Obojeni hamburger
Slatki lungić
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Špageti s acetom balsamicom
Punjene tikve
Kotlet s varivom od leće
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke