Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Kotleti u pivskom umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Slasni BBQ burgeri
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Palačinke s nadjevom od riže
Pohani zamotuljci
Kotlet s varivom od leće
Bakalar s krumpirom
Govedina s lukom
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada
Teletina s pirjanim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Medeni teleći kotleti
Sočna pureća rolada
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Nadjevene lignje
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s Coca-Colom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dagnje na buzaru
Marinirano svinjsko pečenje
Salata od tune i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Kotlovina
Mirisna pureća rolada
Punjene tikve
Marinirana piletina s roštilja
File steak na povrću
Biftek rolice
Čarobna ljetna piletina
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pirjani kunić
Pita s crnim pivom
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Juha od gljiva
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Špageti s acetom balsamicom
Meksička party salata
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrenovke u panceti
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Odrezak s umakom chimichurri
Ljetni ražnjići
Pileći štapići u ketchupu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Piletina s mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza s tunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi trokuti
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke