Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Špageti na kineski način
Pileći štapići u ketchupu
Kotlet s varivom od leće
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Zabavni kineski ravioli
Marinirano svinjsko pečenje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pileća krilca s roštilja
Lungić s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrenovke u panceti
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjevene lignje
Odresci u umaku s češnjakom
Kobasica u pivu i pecivu
Obojeni hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Juha od gljiva
Delikatesna junetina na češki
Slasni BBQ burgeri
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
File steak na povrću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada
Meksička party salata
Govedina s lukom
Salata od tune i povrća
Kotlovina
Pita s crnim pivom
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Odrezak s umakom chimichurri
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća krilca s Coca-Colom
Dip od južnog voća
Ramsteak u seksi umaku
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Šampinjoni u palačinki
Punjene tikve
Pizza s tunom
Pirjani kunić
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Odresci s umakom od kupina
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Irska janjetina
Rebarca s grilla
Biftek rolice
Kotleti u pivskom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Palačinke s nadjevom od riže
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatki lungić
Špageti s acetom balsamicom
Pohani tofu s povrćem
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dagnje na buzaru
Ribarska popara
Čarobna ljetna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke