Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pileća prsa iz pećnice
Piletina sa šafranom
Pirjani kunić
Brancinovo oko
Ribarska popara
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dip od južnog voća
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Dagnje na buzaru
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Orada s krumpirom i mladim lukom
Šampinjoni u palačinki
Pileća krilca s Coca-Colom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Medeni teleći kotleti
Salata od tune i povrća
Teletina s pirjanim povrćem
Delikatesna junetina na češki
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Zabavni kineski ravioli
Lungić u sendviču
Pita s crnim pivom
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Govedina s lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirana piletina s roštilja
Teriyaki piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Juha od gljiva
Hrenovke u panceti
Palačinke s nadjevom od riže
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjevene lignje
Ramstek s povrćem
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
File steak na povrću
Čarobna ljetna piletina
Bakalar s krumpirom
Biftek rolice
Pizza s tunom
Odresci s umakom od kupina
Lungić s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Odrezak s umakom chimichurri
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kotleti u pivskom umaku
Punjene tikve
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani zamotuljci
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlovina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Macho hamburger
Grill vratina u sendviču
Špageti s acetom balsamicom
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća krilca s roštilja
Sočna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Pašticada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke