Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s crnim pivom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Lungić u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pizza s tunom
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotlovina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Salata od tune i povrća
Slasni BBQ burgeri
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Kotleti u pivskom umaku
Rebarca s grilla
Irska janjetina
Meksička party salata
Pašticada
Biftek rolice
Govedina s lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pileći štapići u ketchupu
Umak od limete (Molho de limao)
File steak na povrću
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Punjene tikve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
Marinirana piletina s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Dagnje na buzaru
Pirjani kunić
Slatki lungić
Čarobna ljetna piletina
Brancinovo oko
Pileća prsa iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Macho hamburger
Lungić s povrćem
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Pileća krilca s roštilja
Bakalar s krumpirom
Medeni teleći kotleti
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Juha od gljiva
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Špageti s acetom balsamicom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Pileća krilca s Coca-Colom
Grill vratina u sendviču
Delikatesna junetina na češki
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Nadjevene lignje
Teletina s pirjanim povrćem
Špageti na kineski način
Marinirano svinjsko pečenje
Kotlet s varivom od leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Palačinke s nadjevom od riže
Ljetni ražnjići
Odrezak s umakom chimichurri
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke