Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s grila
Dip od južnog voća
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina Kiev
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek i salata s roštilja
Proljetna janjetina
Piletina u aromatičnom omotaču
Riba u škartocu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kokošja juha s požirakima
Obojeni hamburger
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Koprivnički odojak
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski file s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Kunić na bijelo
Piletina s nadjevom od ajvara
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s grilla
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Piletina s kozjim sirom
Nadjevene lignje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Roštilj s umakom Romesco
Pohani zamotuljci
Macho hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina u finom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke