Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek s povrćem
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slatka patka
Pohani zamotuljci
Macho hamburger
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kokošja juha s požirakima
Piletina s kozjim sirom
Finska - Juha s lososom
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Pohani tofu s povrćem
Manastirski đuveč
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Mirisna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pašticada s njokima
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina Kiev
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Tjestenina u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s grila
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Ramstek i salata s roštilja
Meksička party salata
Dječje lazanje
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina sa šafranom
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Koprivnički odojak
Pileća prsa iz pećnice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Tuna burger
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini lazanje
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke