Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Kokošja juha s požirakima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Brusketa s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brancinovo oko
Bruskete od cvjetače
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lazanje u tavi
Koprivnički odojak
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina u finom umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Macho hamburger
Nadjevene lignje
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramstek s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Finska - Juha s lososom
Srneći file na salatu
Ramstek i salata s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s graškom
Hrskavi trokuti
Slatka patka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke