Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Popečci od cvjetače
Lazanje u tavi
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Nadjevene lignje
Macho hamburger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa sezonskim povrćem
Mirisna pureća rolada
Tuna burger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Špageti mediteraneo
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Koprivnički odojak
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa iz pećnice
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni lungić
Slatka patka
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Kunić na bijelo
Svinjski file s grila
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Kokošja juha s požirakima
Tjestenina u finom umaku
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Pohani zamotuljci
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini lazanje
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
Ramstek i salata s roštilja
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Lignje na šumskom rižotu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke