Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Bruskete s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Finska - Juha s lososom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada s njokima
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Kaštelanski makaruni
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina u finom umaku
Macho hamburger
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Koprivnički odojak
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Odresci s umakom od kupina
Piletina s nadjevom od ajvara
Kokošja juha s požirakima
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa iz pećnice
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Piletina s mascarponeom
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Rebarca s grilla
Ramstek i salata s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke