Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Piletina s mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina Kiev
Dječje lazanje
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Riblji ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Janjetina na padelu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Cous-cous s povrćem
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Špageti na kineski način
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Špageti mediteraneo
Pileći bataci s umakom od luka
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Popečci od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižoto s dagnjama
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s graškom
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Rižini ravioli s mozzarellom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Hrskavo pečeno pile
Gulaš od oslića i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Marinirane srdele
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ cheeseburger
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Bakalar s krumpirom
Brudet
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke