Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Bruskete od cvjetače
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bakalar s krumpirom
Hrskavo pečeno pile
Pohani zamotuljci
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirane srdele
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Brownie s kajenskim paprom
Mladi krumpir s ajvarom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Riblji ražnjići
Punjena teleća prsa
Tuna burger
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s povrćem
Mirisna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavi trokuti
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Riba u škartocu
Skandinavske rolice s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Cous-cous s povrćem
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slatka patka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pogača sa sardinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Zlatna piletina
Lignji po gosposki
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Bouillabaisse
Špageti mediteraneo
Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Lignje na šumskom rižotu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke