Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dječje lazanje
Rižoto s dagnjama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Bruskete s povrćem
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Male teleće pitice
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Brudet
Ljetni lungić
BBQ cheeseburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Brancinovo oko
Cous-cous s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski gulaš
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slatka patka
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Lignji po gosposki
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Piletina Kiev
Riba u škartocu
Mladi krumpir s ajvarom
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižini ravioli s mozzarellom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Manastirski đuveč
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Rebarca s grilla
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Marinirane srdele
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Špageti na kineski način
Punjena teleća prsa
Ljetni ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke