Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada voli penne a ti mene
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Brudet
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u škartocu
Punjena teleća prsa
Brusketa s avokadom
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći gulaš
Mirisna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Energetske kuglice s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Kuglice od riže i svježeg sira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavo pečeno pile
Lignji po gosposki
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s kozjim sirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s graškom
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Cous-cous s povrćem
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Skandinavske rolice s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Finska - Juha s lososom
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Marinirane srdele
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bouillabaisse
Lungić s toplom salatom od šparoga
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Male teleće pitice
Gulaš od oslića i povrća
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Riblji ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke