Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Punjena teleća prsa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski gulaš
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Blagdanska rolada
Dječje lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Hrskava pileća krilca
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Male teleće pitice
Špageti na kineski način
Mini shepherd's pie
Pizza sirni jastučići
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Srneći file na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Piletina Kiev
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Ljetni lungić
Brudet
Tuna burger
Zlatna piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatka patka
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek s povrćem
Meksička party salata
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teriyaki piletina
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
BBQ cheeseburger
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina na padelu
Goveđa rebarca sa zeljem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dip od južnog voća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti mediteraneo
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke