Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Salata s mljevenim mesom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kunić na bijelo
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignji po gosposki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Riblji ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Male teleće pitice
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Šampinjoni u palačinki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bugarska pita od krumpira
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Svinjski file s grila
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Fish&Chips u tortilji
Mini shepherd's pie
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teriyaki piletina
Pašticada voli penne a ti mene
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Rižini ravioli s mozzarellom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Marinirane srdele
Dječje lazanje
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Rebarca s grilla
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Brudet
Riba u škartocu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke