Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pašticada voli penne a ti mene
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice na ražnjiću
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s graškom
Svinjski file s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Bouillabaisse
Teleći savici u umaku od grejpa
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Bakalar s krumpirom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
Bugarska pita od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Zlatna piletina
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje na šumskom rižotu
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina sa šafranom
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slatka patka
Piletina Kiev
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dip od južnog voća
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke