Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Mini lazanje
Hrskavo pečeno pile
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Slatka patka
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani zamotuljci
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Piletina u pivu
Kroketi od piletine
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Mini shepherd's pie
Pureća rolada s mlincima
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pogača sa sardinom
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Brancinovo oko
Cous-cous s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kuglice od riže i svježeg sira
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Bouillabaisse
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teriyaki piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s grila
Kaštelanski makaruni
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke