Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Kroketi od piletine
Slatka patka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Rebarca s graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Salata s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marinirane srdele
Mladi krumpir s ajvarom
Rižini ravioli s mozzarellom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kunić na bijelo
Finska - Juha s lososom
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bouillabaisse
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti na kineski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina sa šafranom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
BBQ cheeseburger
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pogača sa sardinom
Lazanje u tavi
Teleći odresci u umaku od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Tuna burger
Mirisna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Pileći gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cous-cous s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke