Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Brusketa s avokadom
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mini shepherd's pie
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Brudet
Riblji ražnjići
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Kunić na bijelo
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Pogača sa sardinom
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Lignji po gosposki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Piletina sa šafranom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Blagdanska rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s grila
Slatka patka
Rižoto s tri vrste gljiva
Energetske kuglice s kurkumom
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
Popečci od cvjetače
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Cous-cous s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirane srdele
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Male teleće pitice
Ramstek s povrćem
Srneći file na salatu
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Bakalar s krumpirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Brancinovo oko
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bruskete s povrćem
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Piletina Kiev
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke