Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Sočna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bouillabaisse
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Rižini ravioli s mozzarellom
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina sa šafranom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Slatka patka
Srneći file na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Punjena teleća prsa
Špageti mediteraneo
Male teleće pitice
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Roštilj s umakom Romesco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bruskete s povrćem
Bakalar s krumpirom
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Energetske kuglice s kurkumom
Brudet
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Ljetni lungić
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski file s grila
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavi trokuti
Piletina u aromatičnom omotaču
Pogača sa sardinom
Lignji po gosposki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Tuna burger
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci u umaku s češnjakom
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Pureća rolada s mlincima
Riba u škartocu
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke