Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pogača sa sardinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Manastirski đuveč
Slatka patka
Bakalar s krumpirom
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Špageti na kineski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Brudet
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirane srdele
Velika Britanija - Pastirska pita
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Hrskavo pečeno pile
Gulaš od oslića i povrća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti mediteraneo
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramstek s povrćem
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Punjena teleća prsa
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignji po gosposki
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u škartocu
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Ljetni lungić
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke