Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
BBQ cheeseburger
Pohani tofu s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Kunić na bijelo
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s tri vrste gljiva
Cous-cous s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Marinirane srdele
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Brownie s kajenskim paprom
Bouillabaisse
Grill vratina u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Male teleće pitice
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Salata s mljevenim mesom
Punjena teleća prsa
Sočni pureći ražnjići
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s kozjim sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Meksička party salata
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Skandinavske rolice s cimetom
Kroketi od piletine
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Svinjski file s grila
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Tuna burger
Mini lazanje
Brudet
Rebarca s graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Lignji po gosposki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Riba u škartocu
Rižoto s dagnjama
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Riblji ražnjići
Dječje lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Slatka patka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fish&Chips u tortilji
Pizza sirni jastučići
Bakalar s krumpirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke