Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Bouillabaisse
Pogača sa sardinom
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Gulaš od oslića i povrća
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza sirni jastučići
Bakalar s krumpirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kroketi od piletine
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s grila
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani zamotuljci
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brancinovo oko
Mladi krumpir s ajvarom
Šampinjoni u palačinki
Punjena teleća prsa
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Popečci od cvjetače
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavi trokuti
BBQ cheeseburger
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskava pileća krilca
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kunić na bijelo
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Špageti na kineski način
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mljevenim mesom
Rižini ravioli s mozzarellom
Skandinavske rolice s cimetom
Riblji ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Tuna burger
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke