Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižini ravioli s mozzarellom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Gulaš od oslića i povrća
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignji po gosposki
Bouillabaisse
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bakalar s krumpirom
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Brudet
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti mediteraneo
Skandinavske rolice s cimetom
Dječje lazanje
Marinirane srdele
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Bugarska pita od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Slatka patka
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Finska - Juha s lososom
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Pogača sa sardinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke