Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Brudet
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatka patka
Pogača sa sardinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignji po gosposki
Odresci u umaku s češnjakom
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Dječje lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižoto s dagnjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Fish&Chips u tortilji
Bruskete s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskava pileća krilca
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riblji ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Cous-cous s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Skandinavske rolice s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Lazanje u tavi
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Rebarca s grilla
Ljetni lungić
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti na kineski način
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marinirane srdele
Pašticada voli penne a ti mene
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Finska - Juha s lososom
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Bugarska pita od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke