Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Lignji po gosposki
Rižini ravioli s mozzarellom
Brancinovo oko
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Male teleće pitice
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Popečci od cvjetače
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani zamotuljci
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti na kineski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Svinjski gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Kroketi od piletine
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavi trokuti
Bruskete s povrćem
Riblji ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lazanje u tavi
Marinirane srdele
Rižoto s dagnjama
Rebarca s grilla
Dječje lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Pogača sa sardinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riba u škartocu
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke