Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Mini lazanje
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete s povrćem
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s grilla
Ramstek s povrćem
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Goveđa rebarca sa zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lignji po gosposki
Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Bakalar s krumpirom
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavo pečeno pile
Male teleće pitice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Brudet
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatka patka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskava pileća krilca
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Meksička party salata
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Srneći file na salatu
Marinirane srdele
Mini shepherd's pie
Riblji ražnjići
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
Kuglice od riže i svježeg sira
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Šampinjoni u palačinki
Špageti mediteraneo
Tuna burger
BBQ cheeseburger
Cous-cous s povrćem
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke