Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Punjena teleća prsa
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Svinjski file s povrćem
Piletina sa šafranom
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lazanje u tavi
Tuna burger
Cous-cous s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Piletina Kiev
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Male teleće pitice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s kozjim sirom
Finska - Juha s lososom
BBQ cheeseburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Brownie s kajenskim paprom
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Brudet
Brancinovo oko
Pogača sa sardinom
Riblji ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Kaštelanski makaruni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke