Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Bouillabaisse
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci u umaku s češnjakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u aromatičnom omotaču
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Bakalar s krumpirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić s toplom salatom od šparoga
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Šampinjoni u palačinki
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pašticada voli penne a ti mene
Goveđa rebarca sa zeljem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Piletina Kiev
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti na kineski način
Ljetni lungić
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Pogača sa sardinom
Rebarca s graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Slatka patka
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dječje lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Salata s mljevenim mesom
Rižini ravioli s mozzarellom
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Brancinovo oko
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ cheeseburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Finska - Juha s lososom
Cous-cous s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brudet
Male teleće pitice
Riblji ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Grill vratina u sendviču
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Rižoto s dagnjama
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke