Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Brudet
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bouillabaisse
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dječje lazanje
Piletina sa šafranom
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Bruskete s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Ljetni lungić
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Tuna burger
Energetske kuglice s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Mini shepherd's pie
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s graškom
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Mini lazanje
Piletina Kiev
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Piletina u aromatičnom omotaču
Riblji ražnjići
Mirisna pureća rolada
Dip od južnog voća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Janjetina s medom od kadulje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Male teleće pitice
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Piletina s kozjim sirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke