Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Orada s krumpirom i mladim lukom
Goveđa rebarca sa zeljem
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Meksička party salata
Male teleće pitice
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Riblji ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Marinirane srdele
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Teriyaki piletina
Zlatna piletina
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mladi krumpir s ajvarom
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Cous-cous s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Kunić na bijelo
Punjena teleća prsa
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Brudet
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke