Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Slatka patka
Rižini ravioli s mozzarellom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Proljetna janjetina
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Lazanje u tavi
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Srneći file na salatu
Ramstek s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Grill vratina u sendviču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Lignji po gosposki
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brudet
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dječje lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Punjena teleća prsa
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brownie s kajenskim paprom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Finska - Juha s lososom
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pureća rolada s mlincima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina Kiev
Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s grila
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pogača sa sardinom
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Teriyaki piletina
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke