Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u škartocu
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cous-cous s povrćem
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Riblji ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Brownie s kajenskim paprom
Brancinovo oko
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Bouillabaisse
Slatka patka
Rižini ravioli s mozzarellom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Lignji po gosposki
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
BBQ cheeseburger
Grill vratina u sendviču
Rebarca s graškom
Sočni pureći ražnjići
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Male teleće pitice
Špageti na kineski način
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Hrskava pileća krilca
Brudet
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavo pečeno pile
Dip od južnog voća
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s dagnjama
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Popečci od cvjetače
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Punjena teleća prsa
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Pašticada voli penne a ti mene
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Marinirane srdele
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke