Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Rižoto s dagnjama
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teriyaki piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Kaštelanski makaruni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirane srdele
Manastirski đuveč
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cous-cous s povrćem
Ljetni ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dip od južnog voća
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Riba u škartocu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileći gulaš
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Lignji po gosposki
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riblji ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s grilla
Piletina u pivu
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pogača sa sardinom
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Punjena teleća prsa
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s grila
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Zlatna piletina
Salata s mljevenim mesom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina Kiev
Lazanje u tavi
Hrskavi trokuti
Skandinavske rolice s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Male teleće pitice
Brudet
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke