Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s graškom
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Male teleće pitice
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Gulaš od oslića i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Obojeni hamburger
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Kunić na bijelo
Brudet
Kuglice od riže i svježeg sira
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ cheeseburger
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Bugarska pita od krumpira
Pohani zamotuljci
Roštilj s umakom Romesco
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Manastirski đuveč
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Tuna burger
Bouillabaisse
Punjena teleća prsa
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s grila
Ramsteak u seksi umaku
Bakalar s krumpirom
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Bruskete s povrćem
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke