Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ cheeseburger
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Lignje na šumskom rižotu
Riblji ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Lignji po gosposki
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Punjena teleća prsa
Kroketi od piletine
Špageti mediteraneo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Dip od južnog voća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pašticada voli penne a ti mene
Riba u škartocu
Skandinavske rolice s cimetom
Bouillabaisse
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s kozjim sirom
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice na ražnjiću
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kaštelanski makaruni
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s grilla
Svinjski file s povrćem
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Male teleće pitice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Gulaš od oslića i povrća
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s graškom
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskava pileća krilca
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Pileći gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pogača sa sardinom
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kunić na bijelo
Ramstek s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke