Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Svinjski file s grila
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Bruskete od cvjetače
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Finska - Juha s lososom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Cous-cous s povrćem
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Piletina s mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Ljetni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Zlatna piletina
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Mirisna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Blagdanska rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riblji ražnjići
Punjena teleća prsa
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mljevenim mesom
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Brudet
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slatka patka
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke