Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brudet
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti mediteraneo
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teriyaki piletina
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Gulaš od oslića i povrća
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Hrskava pileća krilca
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Brownie s kajenskim paprom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kuglice od riže i svježeg sira
Cous-cous s povrćem
Pogača sa sardinom
Dječje lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina sa šafranom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Pileći gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Ramstek s povrćem
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Mirisna pureća rolada
Lignji po gosposki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
Punjena teleća prsa
Proljetna janjetina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke