Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskava pileća krilca
Pogača sa sardinom
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Proljetna janjetina
Riblji ražnjići
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Brudet
Obojeni hamburger
Špageti mediteraneo
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirane srdele
Mirisna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Svinjski file s grila
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Teriyaki piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni ražnjići
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižini ravioli s mozzarellom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s dagnjama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Salata s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Hrskavi trokuti
Pašticada voli penne a ti mene
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Male teleće pitice
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti na kineski način
Svinjski gulaš
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dječje lazanje
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Brownie s kajenskim paprom
Lignji po gosposki
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni lungić
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Dip od južnog voća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Gulaš od oslića i povrća
BBQ cheeseburger
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Riba u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini shepherd's pie
Bruskete s povrćem
Bouillabaisse
Punjena teleća prsa
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Bruskete od cvjetače
Šampinjoni u palačinki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke