Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Punjena teleća prsa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Popečci od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski file s povrćem
Tuna burger
Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Bouillabaisse
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti na kineski način
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti mediteraneo
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Kaštelanski makaruni
Meksička party salata
Cous-cous s povrćem
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Brusketa s avokadom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Bruskete od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Rižoto s dagnjama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Pizza sirni jastučići
Lignje na šumskom rižotu
Lignji po gosposki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riblji ražnjići
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke