Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižini ravioli s mozzarellom
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s dagnjama
Grill vratina u sendviču
Pileći gulaš
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Proljetna janjetina
Rebarca s grilla
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kaštelanski makaruni
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Piletina s kozjim sirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Brudet
Punjena teleća prsa
Teriyaki piletina
Svinjski file s grila
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Bouillabaisse
Špageti mediteraneo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Ramsteak u seksi umaku
Gulaš od oslića i povrća
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Obojeni hamburger
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći savici u umaku od grejpa
Manastirski đuveč
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Finska - Juha s lososom
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Riba u škartocu
Popečci od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke