Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrenovke u panceti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Varivo od kelja i teletine
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesne okruglice u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Medeni teleći kotleti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mladi krumpir s ajvarom
Slatki lungić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski gulaš
Biftek rolice
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna rebarca
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna Wellington pečenka
Ribarska popara
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Vegetarijanski čips
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Pureći hamburger
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Macho hamburger
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina s roštilja
Fino začinjena piletina
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatko twist pile
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina na padelu
Špageti s tikvicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Lazanje u tavi
Teletina s pirjanim povrćem
Mesna rolada u tijestu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Odresci u paketiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u egzotičnom umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Mediteranski kruščić s lovorom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od gljiva
Pileća prsa iz pećnice
Govedina s lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke