Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Vegetarijanski čips
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Quiche od bundeve, sira i luka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s grilla
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Puretina s jabukom iz pećnice
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Medeni teleći kotleti
Odresci s umakom od kupina
Neobične punjene paprike
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kotlovina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od gljiva
Povrtni lonac
Umak od limete (Molho de limao)
Govedina s lukom
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Harrisa janjetina s limunom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Macho hamburger
Pizza sirni jastučići
Slatki lungić
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pureća rolada s mlincima
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Sarma sa suhim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina s roštilja
Pileća krilca s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pureći hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špageti s tikvicama
Tuna burger
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrenovke u panceti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u pivu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Varivo od kelja i teletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke