Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pizza sirni jastučići
Meso u woku na indonezijski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna rebarca
Odresci u umaku s češnjakom
Slatko twist pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s roštilja
Tuna burger
Umak od limete (Molho de limao)
Mesna rolada u tijestu
Svinjski gulaš
Sarma sa suhim mesom
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od kelja i teletine
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Macho hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Pureći hamburger
Ribarska popara
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Piletina u egzotičnom umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Harrisa janjetina s limunom
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Kotlovina
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vratina s roštilja
Povrtni lonac
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Teletina s pirjanim povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina s nadjevom od ajvara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Patka s mlincima
Odresci u paketiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fino varivo v loncu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ciganski odrezak
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke