Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Varivo od kelja i teletine
Ramsteak u seksi umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Meso u woku na indonezijski način
Glazirana patka s umakom od jabuka
Hrenovke u panceti
Slatko twist pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Medeni teleći kotleti
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u aromatičnom omotaču
Umak od limete (Molho de limao)
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ribarska popara
Mesna rolada u tijestu
Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Slatki lungić
Slasni BBQ burgeri
Patka s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Biftek rolice
Fino začinjena piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća krilca s roštilja
Piletina u pivu
Teletina s pirjanim povrćem
Govedina s lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pureći hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Špageti s tikvicama
Svinjski gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Macho hamburger
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Sočna Wellington pečenka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ciganski odrezak
Tortilje pikant
Sarma sa suhim mesom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kotlovina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Harrisa janjetina s limunom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Juha od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke