Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Kotlovina
Harrisa janjetina s limunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci s umakom od kupina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Biftek rolice
Tuna burger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Obojeni hamburger
Vratina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna Wellington pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Glazirana patka s umakom od jabuka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice u umaku
Varivo od kelja i teletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Patka s mlincima
Vegetarijanski čips
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pureći hamburger
Macho hamburger
Sarma sa suhim mesom
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Medeni teleći kotleti
Teletina s pirjanim povrćem
Neobične punjene paprike
Ramstek s povrćem
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Juha od gljiva
Ciganski odrezak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni BBQ burgeri
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti s tikvicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Slatki lungić
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke