Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Teletina s pirjanim povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pizza sirni jastučići
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Povrtni lonac
Puretina s jabukom iz pećnice
Tuna burger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino začinjena piletina
Hrenovke u panceti
Mesna rolada u tijestu
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u paketiću
Piletina u egzotičnom umaku
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatki lungić
Vratina s roštilja
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Medeni teleći kotleti
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ciganski odrezak
Slatko twist pile
Odresci s umakom od kupina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lazanje u tavi
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Obojeni hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice u umaku
Piletina u pivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tortilje pikant
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rebarca s grilla
Punjena pečenka u vinu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Harrisa janjetina s limunom
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Biftek rolice
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ribarska popara
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino varivo v loncu
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke