Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pizza sirni jastučići
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Punjena pečenka u vinu
Sočna Wellington pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni lonac
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Varivo od kelja i teletine
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slasni BBQ burgeri
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kotlovina
Svinjski gulaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od gljiva
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Slatki lungić
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Neobične punjene paprike
Janjetina s medom od kadulje
Ribarska popara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramstek s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Tuna burger
Odresci u paketiću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Ciganski odrezak
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u pivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatko twist pile
Patka s mlincima
Umak od limete (Molho de limao)
Fino začinjena piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureći hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Vegetarijanski čips
Špageti s tikvicama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Tortilje pikant
Pašticada s njokima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Macho hamburger
Quiche od bundeve, sira i luka
Govedina s lukom
Mesna rolada u tijestu
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke