Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Piletina u pivu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Umak od limete (Molho de limao)
Quiche od bundeve, sira i luka
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vratina s roštilja
Rebarca s grilla
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ciganski odrezak
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Macho hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Fino začinjena piletina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino varivo v loncu
Neobične punjene paprike
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Patka s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Juha od gljiva
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti s tikvicama
Sočna Wellington pečenka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Govedina s lukom
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Slatki lungić
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrenovke u panceti
Medeni teleći kotleti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vegetarijanski čips
Pašticada s njokima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Kotlovina
Punjena pečenka u vinu
Pileća prsa iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Povrtni lonac
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke