Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Tuna burger
Tortilje pikant
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino varivo v loncu
Hrenovke u panceti
Juha od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Odresci u paketiću
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slasni BBQ burgeri
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
Pileća krilca s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
Teletina s pirjanim povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Meso u woku na indonezijski način
Biftek rolice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Govedina s lukom
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Obojeni hamburger
Mesna rolada u tijestu
Povrtni lonac
Macho hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureći hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti s tikvicama
Lazanje u tavi
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Pileća prsa iz pećnice
Ciganski odrezak
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatko twist pile
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena pečenka u vinu
Janjetina na padelu
Vegetarijanski čips
Mladi krumpir s ajvarom
Kotlovina
Varivo od kelja i teletine
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ribarska popara
Umak od limete (Molho de limao)
Quiche od bundeve, sira i luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke