Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Obojeni hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Macho hamburger
Slatko twist pile
Mesna rolada u tijestu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna rebarca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski gulaš
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tortilje pikant
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u egzotičnom umaku
Mesne okruglice u umaku
Juha od gljiva
Slasni BBQ burgeri
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Neobične punjene paprike
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada s njokima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna Wellington pečenka
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina na padelu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Govedina s lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina s roštilja
Slatki lungić
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u paketiću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Fino začinjena piletina
Fino varivo v loncu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureći hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Umak od limete (Molho de limao)
Meso u woku na indonezijski način
Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vegetarijanski čips
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Medeni teleći kotleti
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Harrisa janjetina s limunom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni lonac
Patka s mlincima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke