Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Punjena pečenka u vinu
Quiche od bundeve, sira i luka
Neobične punjene paprike
Kuhana govedina s umakom od hrena
Macho hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Povrtni lonac
Slatko twist pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina s roštilja
Ramstek s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Rebarca s grilla
Meso u woku na indonezijski način
Pašticada s njokima
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Varivo od kelja i teletine
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Medeni teleći kotleti
Špageti s tikvicama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u egzotičnom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Ciganski odrezak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mesna rolada u tijestu
Mladi krumpir s ajvarom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vegetarijanski čips
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa iz pećnice
Sočna rebarca
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Slasni BBQ burgeri
Fino začinjena piletina
Juha od gljiva
Sarma sa suhim mesom
Mesne okruglice u umaku
Govedina s lukom
Patka s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kotlovina
Pureći hamburger
Fino varivo v loncu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna Wellington pečenka
Pileća krilca s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u paketiću
Hrenovke u panceti
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Harrisa janjetina s limunom
Ribarska popara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Teletina s pirjanim povrćem
Tortilje pikant
Biftek rolice
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke