Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kotlovina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočna rebarca
Ciganski odrezak
Svinjski gulaš
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slasni BBQ burgeri
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Povrtni lonac
Varivo od kelja i teletine
Ramstek s povrćem
Vegetarijanski čips
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Fino varivo v loncu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Neobične punjene paprike
Juha od gljiva
Odresci u paketiću
Pureći hamburger
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Medeni teleći kotleti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u pivu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Biftek rolice
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s pirjanim povrćem
Punjena pečenka u vinu
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatko twist pile
Pileća krilca s roštilja
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Harrisa janjetina s limunom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ribarska popara
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Patka s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke