Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Puretina s jabukom iz pećnice
Fino začinjena piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesna rolada u tijestu
Teletina s pirjanim povrćem
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Pureći hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Patka s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Hrenovke u panceti
Odresci s umakom od kupina
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Ciganski odrezak
Mediteranski kruščić s lovorom
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Kotlovina
Tuna burger
Macho hamburger
Piletina u pivu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek s povrćem
Vegetarijanski čips
Mesne okruglice u umaku
Govedina s lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slatko twist pile
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća krilca s roštilja
Skandinavske rolice s cimetom
Slatki lungić
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Glazirana patka s umakom od jabuka
Lazanje u tavi
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna Wellington pečenka
Juha od gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Povrtni lonac
Piletina u aromatičnom omotaču
Tortilje pikant
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni BBQ burgeri
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u egzotičnom umaku
Biftek rolice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke