Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odrezak s umakom chimichurri
Kotlet s varivom od leće
Biftek rolice
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa iz pećnice
Bakalar s krumpirom
Marinirana piletina s roštilja
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek s povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Delikatesna junetina na češki
Hrskavi trokuti
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Pirjani kunić
Marinirano svinjsko pečenje
Pizza s tunom
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s povrćem
Kotlovina
Slatki lungić
Kotleti u pivskom umaku
Meksička party salata
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Punjene tikve
Teletina s pirjanim povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Medeni teleći kotleti
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Velika Britanija - Pastirska pita
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Juha od gljiva
Pureća rolada s mlincima
Irska janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pita s crnim pivom
Šampinjoni u palačinki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slasni BBQ burgeri
Govedina s lukom
Rebarca s grilla
Hrenovke u panceti
Salata od tune i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mini lazanje
File steak na povrću
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Palačinke s nadjevom od riže
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina fuži s tartufima
Umak od limete (Molho de limao)
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani zamotuljci
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Pileći štapići u ketchupu
Dagnje na buzaru
Macho hamburger
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
Lungić u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke