Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Pileći štapići u ketchupu
Piletina s nadjevom od ajvara
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Lungić s povrćem
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Palačinke s nadjevom od riže
Slatki lungić
Umak od limete (Molho de limao)
Punjene tikve
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci u umaku od višanja
Teriyaki piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Slasni BBQ burgeri
Blagdanska rolada
Govedina s lukom
Rebarca s grilla
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mirisna pureća rolada
Proljetna janjetina
Sočni pureći ražnjići
Juha od gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Pirjani kunić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Biftek rolice
Meksička party salata
Piletina u pivu
Čarobna ljetna piletina
Zabavni kineski ravioli
Medeni teleći kotleti
Nadjevene lignje
Svinjski file s povrćem
Kroketi od piletine
Teletina s pirjanim povrćem
Delikatesna junetina na češki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić u sendviču
Piletina s mascarponeom
Dagnje na buzaru
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća krilca s Coca-Colom
Salata od tune i povrća
Sočna pureća rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Ramstek s povrćem
Hrenovke u panceti
Pohani tofu s povrćem
Ribarska popara
Špageti s acetom balsamicom
Pileća prsa punjena čvarcima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Macho hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Dip od južnog voća
Irska janjetina
Špageti na kineski način
Kotlet s varivom od leće
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Zlatna piletina
Pita s crnim pivom
Odrezak s umakom chimichurri
Marinirano svinjsko pečenje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
File steak na povrću
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani zamotuljci
Kotleti u pivskom umaku
Pizza s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke