Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Medeni teleći kotleti
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Zabavni kineski ravioli
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Marinirano svinjsko pečenje
Kobasica u pivu i pecivu
Čarobna ljetna piletina
Kotlet s varivom od leće
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
File steak na povrću
Odresci s umakom od kupina
Odrezak s umakom chimichurri
Pita s crnim pivom
Punjene tikve
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Meksička party salata
Bakalar s krumpirom
Govedina s lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Palačinke s nadjevom od riže
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mirisna pureća rolada
Pirjani kunić
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Kotlovina
Piletina u pivu
Kroketi od piletine
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Slatki lungić
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Hrenovke u panceti
Nadjevene lignje
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Irska janjetina
Blagdanska rolada
Pizza s tunom
Hrskavi trokuti
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Kotleti u pivskom umaku
Brancinovo oko
Salata od tune i povrća
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Šampinjoni u palačinki
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Pileći štapići u ketchupu
Pileća prsa iz pećnice
Dagnje na buzaru
Janjetina na padelu
Delikatesna junetina na češki
Mladi krumpir s ajvarom
Juha od gljiva
Pašticada
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirana piletina s roštilja
Mini lazanje
Pileća krilca s Coca-Colom
Biftek rolice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke