Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Kuhana govedina s umakom od hrena
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti s acetom balsamicom
Roštilj s umakom Romesco
Pizza s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Medeni teleći kotleti
Ramstek s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Pašticada
Marinirano svinjsko pečenje
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Dip od južnog voća
Tjestenina fuži s tartufima
Ribarska popara
Pirjani kunić
Špageti na kineski način
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
File steak na povrću
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Lungić s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Juha od gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina sa šafranom
Delikatesna junetina na češki
Pohani zamotuljci
Pileća prsa punjena čvarcima
Blagdanska rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Macho hamburger
Rebarca s grilla
Punjene tikve
Zabavni kineski ravioli
Zlatna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Odrezak s umakom chimichurri
Bakalar s krumpirom
Pita s crnim pivom
Slatki lungić
Janjetina s medom od kadulje
Slasni BBQ burgeri
Irska janjetina
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lungić u sendviču
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata od tune i povrća
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Biftek rolice
Pileća krilca s Coca-Colom
Teriyaki piletina
Svinjski file s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Grill vratina u sendviču
Umak od limete (Molho de limao)
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dagnje na buzaru
Kroketi od piletine
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći štapići u ketchupu
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Govedina s lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Teletina s pirjanim povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke