Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Sočna pureća rolada
Dip od južnog voća
Roštilj s umakom Romesco
Hrenovke u panceti
Dagnje na buzaru
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Čarobna ljetna piletina
Medeni teleći kotleti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s pirjanim povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Macho hamburger
Marinirano svinjsko pečenje
Kotlet s varivom od leće
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Pita s crnim pivom
Pileći štapići u ketchupu
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina na padelu
Palačinke s nadjevom od riže
Proljetna janjetina
Špageti s acetom balsamicom
Odrezak s umakom chimichurri
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
File steak na povrću
Irska janjetina
Sočni pureći ražnjići
Kuhana govedina s umakom od hrena
Grill vratina u sendviču
Rebarca s grilla
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirana piletina s roštilja
Pohani zamotuljci
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Salata od tune i povrća
Juha od gljiva
Kroketi od piletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Govedina s lukom
Ribarska popara
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Biftek rolice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotleti u pivskom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Delikatesna junetina na češki
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Lungić u sendviču
Pašticada
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s Coca-Colom
Kotlovina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pirjani kunić
Hrskavi trokuti
Punjene tikve
Nadjevene lignje
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Teriyaki piletina
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza s tunom
Slatki lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Kobasica u pivu i pecivu
Zlatna piletina
Zabavni kineski ravioli
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lungić s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke