Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Bakalar s krumpirom
Pileća prsa iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Macho hamburger
Palačinke s nadjevom od riže
Kotlet s varivom od leće
Pašticada
Dagnje na buzaru
Obojeni hamburger
Teletina s cous-cousom iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirano svinjsko pečenje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Kotlovina
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s povrćem
Juha od gljiva
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Govedina s lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Pirjani kunić
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Teriyaki piletina
Nadjevene lignje
Ljetni ražnjići
Kotleti u pivskom umaku
Dip od južnog voća
Špageti na kineski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Medeni teleći kotleti
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći štapići u ketchupu
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Slatki lungić
Svinjski file s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Hrenovke u panceti
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća krilca s Coca-Colom
Mirisna pureća rolada
Irska janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Biftek rolice
Lungić u sendviču
Špageti s acetom balsamicom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pita s crnim pivom
Mini lazanje
Punjene tikve
Ramstek s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Delikatesna junetina na češki
Ribarska popara
Salata od tune i povrća
Teletina s pirjanim povrćem
Zlatna piletina
File steak na povrću
Odrezak s umakom chimichurri
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pizza s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrskavi trokuti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke