Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Harrisa janjetina s limunom
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrenovke u panceti
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s grilla
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Teletina s pirjanim povrćem
Lazanje u tavi
Quiche od bundeve, sira i luka
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Neobične punjene paprike
Biftek rolice
Odresci u umaku s češnjakom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Polpete od oslića
Macho hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureća rolada s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Pureći hamburger
Fino začinjena piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatko twist pile
Odresci u paketiću
Ramsteak u seksi umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski kotleti s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Pileća prsa s crnim tartufom
Tuna burger
Sarma sa suhim mesom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna Wellington pečenka
Kuhano meso s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Ramstek s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Mesna rolada u tijestu
Vegetarijanski čips
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Pikantni gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Gorički povrtni lonac
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina s bižima
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjeni kelj s plodovima mora
Patka s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Španjolski migas s bundevom
Puretina s jabukom iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Fino varivo v loncu
Miješani grill
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski medaljoni s kestenima
Mesne okruglice u umaku
Tortilje pikant
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Krumpiri u kaputiću od pancete
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke