Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Mesna rolada u tijestu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Quiche od bundeve, sira i luka
Pašticada s njokima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Miješani grill
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u umaku s češnjakom
Varivo od kelja i teletine
Slasni BBQ burgeri
Ciganski odrezak
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Patka s mlincima
Macho hamburger
Tortilje pikant
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Polpete od oslića
Vegetarijanski čips
Neobične punjene paprike
Sočna Wellington pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Obojeni hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina s medom od kadulje
Kotlovina
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Harrisa janjetina s limunom
Špageti s tikvicama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Puretina s jabukom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s bižima
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Mladi krumpir s ajvarom
Meso u woku na indonezijski način
Sarma sa suhim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjeni kelj s plodovima mora
Fino začinjena piletina
Rebarca s grilla
Krumpiri u kaputiću od pancete
Svinjski medaljoni s kestenima
Pureći hamburger
Sočna rebarca
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrenovke u panceti
Pileća prsa iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Gorički povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tuna burger
Govedina s lukom
Pikantni gulaš
Svinjski kotleti s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Skandinavske rolice s cimetom
Španjolski migas s bundevom
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
Pileća prsa s crnim tartufom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke