Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Pileća prsa iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
Pileća prsa s crnim tartufom
Slasni BBQ burgeri
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kuhano meso s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Pureći hamburger
Govedina s lukom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Miješani grill
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Sarma sa suhim mesom
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Gorički povrtni lonac
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tortilje pikant
Pureća rolada s mlincima
Fino varivo v loncu
Piletina s nadjevom od ajvara
Polpete od oslića
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Velika Britanija - Pastirska pita
Harrisa janjetina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Slatki lungić
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Hrenovke u panceti
Piletina u egzotičnom umaku
Fish&Chips u tortilji
Mesna rolada u tijestu
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Fino začinjena piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Meso u woku na indonezijski način
Odresci s umakom od kupina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u paketiću
Špageti s tikvicama
Vegetarijanski čips
Španjolski migas s bundevom
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjeni kelj s plodovima mora
Sočna Wellington pečenka
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni lonac
Krumpiri u kaputiću od pancete
Janjetina na padelu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Patka s mlincima
Slatko twist pile
Janjetina s bižima
Pašticada s njokima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski medaljoni s kestenima
Ciganski odrezak
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke