Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Patka s mlincima
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Povrtni lonac
Krumpiri u kaputiću od pancete
Quiche od bundeve, sira i luka
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantni gulaš
Ciganski odrezak
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u pivu
Svinjski kotleti s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Špageti s tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Biftek rolice
Punjena pečenka u vinu
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Macho hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Miješani grill
Pašticada s njokima
Hrenovke u panceti
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Harrisa janjetina s limunom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Španjolski migas s bundevom
Mesne okruglice u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureći hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Gorički povrtni lonac
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Odresci u paketiću
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski medaljoni s kestenima
Svinjski gulaš
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino začinjena piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa s crnim tartufom
Janjetina s medom od kadulje
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Punjeni kelj s plodovima mora
Sočna rebarca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meso u woku na indonezijski način
Fino varivo v loncu
Slatko twist pile
Vratina s roštilja
Ramstek s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Janjetina s bižima
Janjetina na padelu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Puretina s jabukom iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje pikant
Polpete od oslića
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke