Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s medom od kadulje
Hrenovke u panceti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Patka s mlincima
Odresci u paketiću
Mesne okruglice u umaku
Vegetarijanski čips
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Ribarska popara
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Biftek rolice
Obojeni hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureći hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesna rolada u tijestu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna Wellington pečenka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Povrtni lonac
Pureća rolada s mlincima
Juha od gljiva
Sarma sa suhim mesom
Sočna rebarca
Piletina s nadjevom od ajvara
Harrisa janjetina s limunom
Tortilje pikant
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski kruščić s lovorom
Kotlovina
Slatko twist pile
Fino začinjena piletina
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ciganski odrezak
Slatki lungić
Pašticada s njokima
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke