Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhano meso s umakom od hrena
Slasni BBQ burgeri
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Govedina s lukom
Piletina u egzotičnom umaku
Pikantni gulaš
Hrenovke u panceti
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Sarma sa suhim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Punjena pečenka u vinu
Velika Britanija - Pastirska pita
Lazanje u tavi
Biftek rolice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Quiche od bundeve, sira i luka
Vegetarijanski čips
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina s roštilja
Obojeni hamburger
Ciganski odrezak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje pikant
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotlovina
Svinjski gulaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Varivo od kelja i teletine
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slatko twist pile
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Patka s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Špageti s tikvicama
Medeni teleći kotleti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Mesna rolada u tijestu
Meso u woku na indonezijski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza sirni jastučići
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pašticada s njokima
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Macho hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke