Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Skandinavske rolice s cimetom
Patka s mlincima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u paketiću
Ciganski odrezak
Sočna Wellington pečenka
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantni gulaš
Biftek rolice
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s lukom
Povrtni lonac
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Rebarca s grilla
Macho hamburger
Kotlovina
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Varivo od kelja i teletine
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Punjena pečenka u vinu
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Vratina s roštilja
Vegetarijanski čips
Janjetina s medom od kadulje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pileća prsa iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino varivo v loncu
Tortilje pikant
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sarma sa suhim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino začinjena piletina
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Svinjski gulaš
Pureći hamburger
Obojeni hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Hrenovke u panceti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slatko twist pile
Kuhana govedina s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Špageti s tikvicama
Harrisa janjetina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke