Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Quiche od bundeve, sira i luka
Ciganski odrezak
Piletina s nadjevom od ajvara
Umak od limete (Molho de limao)
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pašticada s njokima
Harrisa janjetina s limunom
Fino varivo v loncu
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrenovke u panceti
Meso u woku na indonezijski način
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Špageti s tikvicama
Slatko twist pile
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna rebarca
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice u umaku
Tortilje pikant
Slasni burger sa slaninom i sirom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Patka s mlincima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina s medom od kadulje
Slatki lungić
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Medeni teleći kotleti
Mesna rolada u tijestu
Govedina s lukom
Povrtni lonac
Pikantni gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sarma sa suhim mesom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Juha od gljiva
Pizza sirni jastučići
Biftek rolice
Vratina s roštilja
Svinjski gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Vegetarijanski čips
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino začinjena piletina
Slasni BBQ burgeri
Pureći hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s grilla
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u pivu
Odresci u paketiću
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Sočna Wellington pečenka
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Punjena pečenka u vinu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ribarska popara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke