Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Vegetarijanski čips
Pureća rolada s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Svinjski gulaš
Pileća prsa iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrenovke u panceti
Neobične punjene paprike
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Teletina s pirjanim povrćem
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Ciganski odrezak
Kuhano meso s umakom od hrena
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mladi krumpir s ajvarom
Juha od gljiva
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Macho hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Mesna rolada u tijestu
Obojeni hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Patka s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Odresci u paketiću
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u pivu
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Fino varivo v loncu
Špageti s tikvicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mesne okruglice u umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureći hamburger
Vratina s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Ribarska popara
Slatki lungić
Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Harrisa janjetina s limunom
Slatko twist pile
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Govedina s lukom
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Quiche od bundeve, sira i luka
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pikantni gulaš
Lazanje u tavi
Kotlovina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Sočna Wellington pečenka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Biftek rolice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke