Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Povrtni lonac
Neobične punjene paprike
Medeni teleći kotleti
Vegetarijanski čips
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pureća rolada s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Lazanje u tavi
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesna rolada u tijestu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatko twist pile
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantni gulaš
Patka s mlincima
Rebarca s grilla
Teletina s pirjanim povrćem
Fish&Chips u tortilji
Hrenovke u panceti
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Tuna burger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna Wellington pečenka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni BBQ burgeri
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna rebarca
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek s povrćem
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fino varivo v loncu
Ribarska popara
Obojeni hamburger
Varivo od kelja i teletine
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mladi krumpir s ajvarom
Ciganski odrezak
Pašticada s njokima
Odresci u paketiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Harrisa janjetina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Juha od gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fino začinjena piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tortilje pikant
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Govedina s lukom
Piletina u egzotičnom umaku
Sarma sa suhim mesom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Macho hamburger
Vratina s roštilja
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureći hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke