Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Fino varivo v loncu
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Pileća prsa iz pećnice
Špageti s tikvicama
Meso u woku na indonezijski način
Quiche od bundeve, sira i luka
Sočna Wellington pečenka
Varivo od kelja i teletine
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantni gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna rebarca
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Slatki lungić
Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Povrtni lonac
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Vegetarijanski čips
Odresci u paketiću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrenovke u panceti
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Patka s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Rebarca s grilla
Harrisa janjetina s limunom
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Macho hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Vratina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sarma sa suhim mesom
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Biftek rolice
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ribarska popara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pureći hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slatko twist pile
Tortilje pikant
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ciganski odrezak
Kotlovina
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski kruščić s lovorom
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza sirni jastučići
Juha od gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Fino začinjena piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke