Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Pizza sirni jastučići
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna Wellington pečenka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s tikvicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Biftek rolice
Slatki lungić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Svinjski gulaš
Neobične punjene paprike
Sarma sa suhim mesom
Piletina s nadjevom od ajvara
Juha od gljiva
Piletina u pivu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tuna burger
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanski čips
Pikantni gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Teletina s pirjanim povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od kelja i teletine
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fino varivo v loncu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Patka s mlincima
Govedina s lukom
Povrtni lonac
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Slasni BBQ burgeri
Quiche od bundeve, sira i luka
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Pureći hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino začinjena piletina
Macho hamburger
Ribarska popara
Lazanje u tavi
Meso u woku na indonezijski način
Tortilje pikant
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina s medom od kadulje
Medeni teleći kotleti
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Punjena pečenka u vinu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Odresci u paketiću
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke