Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Varivo od kelja i teletine
Vratina s roštilja
Pašticada s njokima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u egzotičnom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Patka s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s tikvicama
Hrenovke u panceti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantni gulaš
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Tortilje pikant
Odresci u paketiću
Vegetarijanski čips
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u aromatičnom omotaču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tuna burger
Slatko twist pile
Neobične punjene paprike
Meso u woku na indonezijski način
Obojeni hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fino začinjena piletina
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Povrtni lonac
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Mladi krumpir s ajvarom
Biftek rolice
Harrisa janjetina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Puretina s jabukom iz pećnice
Slatki lungić
Fish&Chips u tortilji
Kotlovina
Govedina s lukom
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slasni BBQ burgeri
Janjetina s medom od kadulje
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Ribarska popara
Mesna rolada u tijestu
Fino varivo v loncu
Sočna rebarca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke