Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Piletina u egzotičnom umaku
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Fino začinjena piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Špageti s tikvicama
Vratina s roštilja
Sočna rebarca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatko twist pile
Neobične punjene paprike
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Patka s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Juha od gljiva
Povrtni lonac
Harrisa janjetina s limunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice u umaku
Sočna Wellington pečenka
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesna rolada u tijestu
Fino varivo v loncu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Obojeni hamburger
Govedina s lukom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Macho hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Vegetarijanski čips
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Medeni teleći kotleti
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatki lungić
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Pikantni gulaš
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Pureći hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada s njokima
Quiche od bundeve, sira i luka
Sarma sa suhim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ribarska popara
Tortilje pikant
Punjena pečenka u vinu
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke