Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Ciganski odrezak
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureći hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Špageti s tikvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Tuna burger
Rebarca s grilla
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatko twist pile
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Fish&Chips u tortilji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Kotlovina
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Obojeni hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Medeni teleći kotleti
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanski čips
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Slatki lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tortilje pikant
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Pikantni gulaš
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u egzotičnom umaku
Mesna rolada u tijestu
Lazanje u tavi
Juha od gljiva
Neobične punjene paprike
Slasni burger sa slaninom i sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vratina s roštilja
Sočna rebarca
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke