Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Neobične punjene paprike
Fino varivo v loncu
Pizza sirni jastučići
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Fino začinjena piletina
Janjetina s medom od kadulje
Harrisa janjetina s limunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanski čips
Slasni BBQ burgeri
Meso u woku na indonezijski način
Vratina s roštilja
Juha od gljiva
Slatko twist pile
Puretina s jabukom iz pećnice
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna rebarca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Svinjski gulaš
Macho hamburger
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u pivu
Povrtni lonac
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci s umakom od kupina
Slatki lungić
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Ciganski odrezak
Pikantni gulaš
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Govedina s lukom
Rebarca s grilla
Sočna Wellington pečenka
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa iz pećnice
Kotlovina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Medeni teleći kotleti
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s nadjevom od ajvara
Punjena pečenka u vinu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Skandinavske rolice s cimetom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sarma sa suhim mesom
Varivo od kelja i teletine
Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Glazirana patka s umakom od jabuka
Obojeni hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke