Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Janjetina s medom od kadulje
Govedina s lukom
Pureća rolada s mlincima
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Neobične punjene paprike
Pašticada s njokima
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena pečenka u vinu
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Tortilje pikant
Pureći hamburger
Ciganski odrezak
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski gulaš
Fino začinjena piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u pivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Varivo od kelja i teletine
Patka s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina s nadjevom od ajvara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u paketiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Slatko twist pile
Fino varivo v loncu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ribarska popara
Teleći savici u umaku od grejpa
Quiche od bundeve, sira i luka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatki lungić
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s tikvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Harrisa janjetina s limunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna Wellington pečenka
Puretina s jabukom iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Vratina s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Juha od gljiva
Mladi krumpir s ajvarom
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kotlovina
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočna rebarca
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Mesna rolada u tijestu
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke