Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Kunić na bijelo
Pizza sirni jastučići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s grilla
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bouillabaisse
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Gulaš od oslića i povrća
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignji po gosposki
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Cous-cous s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Punjena teleća prsa
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Male teleće pitice
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Finska - Juha s lososom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riblji ražnjići
Kroketi od piletine
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Rižoto s tri vrste gljiva
Energetske kuglice s kurkumom
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Tuna burger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke