Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Riblji ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski gulaš
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kroketi od piletine
Bakalar s krumpirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Male teleće pitice
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Bouillabaisse
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kaštelanski makaruni
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Punjena teleća prsa
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Lignji po gosposki
Fish&Chips u tortilji
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskavi trokuti
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Rižini ravioli s mozzarellom
Mladi krumpir s ajvarom
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Blagdanska rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke