Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Rižoto s tri vrste gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti mediteraneo
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Janjetina na padelu
Slatka patka
Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u pivu
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Lignji po gosposki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Riblji ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini shepherd's pie
Grill vratina u sendviču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Energetske kuglice s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Mirisna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Riba u škartocu
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Hrskavo pečeno pile
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teriyaki piletina
Male teleće pitice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskava pileća krilca
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brusketa s avokadom
Bakalar s krumpirom
Kunić na bijelo
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pogača sa sardinom
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bouillabaisse
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke