Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s povrćem
Dip od južnog voća
Kunić na bijelo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s grila
Male teleće pitice
Brusketa s avokadom
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Dječje lazanje
Mini lazanje
Punjena teleća prsa
Riblji ražnjići
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brownie s kajenskim paprom
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Pileći bataci s umakom od luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Lignji po gosposki
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Zlatna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski gulaš
Pileći gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Brudet
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Skandinavske rolice s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti mediteraneo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Cous-cous s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u škartocu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bouillabaisse
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Pogača sa sardinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskava pileća krilca
Rebarca s graškom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke