Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Mladi krumpir s ajvarom
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Brudet
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Gulaš od oslića i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Salata s mljevenim mesom
Tjestenina fuži s tartufima
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Lazanje u tavi
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Srneći file na salatu
Lignji po gosposki
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena teleća prsa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Riba u škartocu
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Odresci s umakom od kupina
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
BBQ cheeseburger
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Svinjski file s grila
Mini shepherd's pie
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižini ravioli s mozzarellom
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Male teleće pitice
Rižoto s dagnjama
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatka patka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Bouillabaisse
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cous-cous s povrćem
Bruskete s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Rebarca s grilla
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Riblji ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke