Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Teriyaki piletina
Riblji ražnjići
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatka patka
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Brancinovo oko
Sočna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni lungić
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignji po gosposki
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Punjena teleća prsa
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Mini shepherd's pie
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Bruskete s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Piletina Kiev
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Marinirane srdele
Brudet
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Ljetni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočni pureći ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Pašticada voli penne a ti mene
Meksička party salata
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći gulaš
Kaštelanski makaruni
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Rebarca s graškom
Blagdanska rolada
Male teleće pitice
Bugarska pita od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke