Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Obojeni hamburger
Bouillabaisse
Brownie s kajenskim paprom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Svinjski gulaš
Grill vratina u sendviču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s kozjim sirom
Pohani zamotuljci
Špageti mediteraneo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Lignji po gosposki
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina sa šafranom
Piletina s mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
Kunić na bijelo
Riba u škartocu
Mini lazanje
Gulaš od oslića i povrća
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ cheeseburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Slatka patka
Mirisna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Energetske kuglice s kurkumom
Dip od južnog voća
Bruskete od cvjetače
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Brudet
Dječje lazanje
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Male teleće pitice
Pureća rolada s mlincima
Pogača sa sardinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke