Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Meksička party salata
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s graškom
Svinjski file s povrćem
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mirisna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bakalar s krumpirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s kozjim sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina sa šafranom
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Dječje lazanje
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti mediteraneo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Kaštelanski makaruni
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Ljetni lungić
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brudet
Mladi krumpir s ajvarom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani zamotuljci
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Marinirane srdele
Mesne okruglice na ražnjiću
Pogača sa sardinom
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s dagnjama
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Slatka patka
Finska - Juha s lososom
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignji po gosposki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke