Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Špageti na kineski način
Bruskete s povrćem
Hrskava pileća krilca
Rebarca s graškom
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Finska - Juha s lososom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Roštilj s umakom Romesco
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Manastirski đuveč
Teleći odresci u umaku od višanja
Lazanje u tavi
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Teriyaki piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Srneći file na salatu
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Kuglice od riže i svježeg sira
Energetske kuglice s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Male teleće pitice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Kaštelanski makaruni
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini shepherd's pie
Brudet
Marinirane srdele
Bouillabaisse
Piletina u pivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Blagdanska rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Salata s mljevenim mesom
Pašticada voli penne a ti mene
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Meksička party salata
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Punjena teleća prsa
Špageti mediteraneo
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Slatka patka
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni lungić
Bakalar s krumpirom
Odresci u umaku s češnjakom
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Piletina Kiev
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Pileći bataci s umakom od luka
Dječje lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke