Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Pita s muškatnom bundevom i makom
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada voli penne a ti mene
Brudet
Finska - Juha s lososom
Lazanje u tavi
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teriyaki piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Rebarca s graškom
Srneći file na salatu
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Riba u škartocu
Janjetina na padelu
Špageti na kineski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Mirisna pureća rolada
Kunić na bijelo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Tjestenina fuži s tartufima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ cheeseburger
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Jabučni krumpirići s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brusketa s avokadom
Marinirane srdele
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Sočni pureći ražnjići
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bouillabaisse
Odresci u umaku s češnjakom
Zlatna piletina
Bugarska pita od krumpira
Pohani zamotuljci
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni lungić
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u pivu
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Lignji po gosposki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brancinovo oko
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke