Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Kroketi od piletine
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Šampinjoni u palačinki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Brudet
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Cous-cous s povrćem
Popečci od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirane srdele
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina na padelu
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Slatka patka
Mini lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
Salata s mljevenim mesom
Pohani zamotuljci
Bouillabaisse
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Male teleće pitice
Bugarska pita od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Bruskete od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignji po gosposki
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke