Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
BBQ cheeseburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Slatka patka
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada voli penne a ti mene
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s grilla
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fish&Chips u tortilji
Marinirane srdele
Finska - Juha s lososom
Cous-cous s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Gulaš od oslića i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Riblji ražnjići
Lazanje u tavi
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignji po gosposki
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Brudet
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Obojeni hamburger
Popečci od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Pogača sa sardinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini shepherd's pie
Tuna burger
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Bakalar s krumpirom
Male teleće pitice
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Zlatna piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s kozjim sirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Energetske kuglice s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Salata s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Srneći file na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke