Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dip od južnog voća
Grill vratina u sendviču
Ljetni lungić
Slatka patka
Piletina s kozjim sirom
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Male teleće pitice
Mladi krumpir s ajvarom
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s grila
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Lignje na šumskom rižotu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirane srdele
Rižoto s dagnjama
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci u umaku od višanja
Brudet
Sočna pureća rolada
Riblji ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Bouillabaisse
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cous-cous s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Meksička party salata
Piletina u pivu
Hrskavo pečeno pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Pileći gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskava pileća krilca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
BBQ cheeseburger
Zlatna piletina
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete od cvjetače
Šampinjoni u palačinki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke