Meni Search

Superwoman

Piletina Kiev

Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Punjena teleća prsa
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Tuna burger
Bakalar s krumpirom
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Riblji ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignji po gosposki
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Srneći file na salatu
Piletina u aromatičnom omotaču
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s graškom
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Bouillabaisse
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Piletina u pivu
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskava pileća krilca
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Marinirane srdele
Pohani zamotuljci
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Odresci s umakom od kupina
BBQ cheeseburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski file s grila
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotajte piletinu u svitke s maslacem i kapima limunova soka, uvaljajte u smjesu za pohanje te popržite u dubokom ulju i poslužite uz lijepe komade kuhanog povrća.

Sastojci

Za začinski maslac:
100 g maslaca
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žličice Vegete
½ žličice Crnog papra mljevenog Podravka
Za piletinu:
4 pileća filea (oko 650 g)
sol
pola limuna
40 g Pšeničnog glatkog brašna Podravka
2 jaja
sol
150 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Maslacu dodajte vlasac, peršin, Vegetu i papar pa dobro izmiješajte.
  • 2 Maslac oblikujte u valjak (Ø 3 cm), zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak da malo očvrsne.
  • 3 Pileće filete narežite nožem tako da dobijete što veću, tanku površinu i malo potucite.
  • 4 Meso lagano posolite i nakapajte limunovim sokom.
  • 5 Rashlađeni maslac narežite na ploške.
  • 6 Na svaki odrezak stavite maslac i zamotajte u svitak (pomognite si prozirnom folijom).
  • 7 File uvaljajte u brašno, zatim umočite u posoljena razmućena jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 8 Pržite u dubokom ulju na laganoj vatri sa svih strana.

Savjet

Kad piletinu savijete u svitak, ostavite zamotano u hladnjaku neko vrijeme, pa se neće rastvarati kod pečenja.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite toplu uz kuhano povrće ili drugi prilog.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke