Meni Search

Superwoman

Piletina Kiev

Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
BBQ cheeseburger
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete s povrćem
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Punjena teleća prsa
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignji po gosposki
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini shepherd's pie
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Gulaš od oslića i povrća
Kaštelanski makaruni
Cous-cous s povrćem
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižini ravioli s mozzarellom
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Lazanje u tavi
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Brudet
Popečci od cvjetače
Srneći file na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni lungić
Pileći gulaš
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Marinirane srdele
Odresci u umaku s češnjakom
Finska - Juha s lososom
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Bakalar s krumpirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Pureća rolada s mlincima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Šampinjoni u palačinki
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Manastirski đuveč
Riblji ražnjići
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotajte piletinu u svitke s maslacem i kapima limunova soka, uvaljajte u smjesu za pohanje te popržite u dubokom ulju i poslužite uz lijepe komade kuhanog povrća.

Sastojci

Za začinski maslac:
100 g maslaca
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žličice Vegete
½ žličice Crnog papra mljevenog Podravka
Za piletinu:
4 pileća filea (oko 650 g)
sol
pola limuna
40 g Pšeničnog glatkog brašna Podravka
2 jaja
sol
150 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Maslacu dodajte vlasac, peršin, Vegetu i papar pa dobro izmiješajte.
  • 2 Maslac oblikujte u valjak (Ø 3 cm), zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak da malo očvrsne.
  • 3 Pileće filete narežite nožem tako da dobijete što veću, tanku površinu i malo potucite.
  • 4 Meso lagano posolite i nakapajte limunovim sokom.
  • 5 Rashlađeni maslac narežite na ploške.
  • 6 Na svaki odrezak stavite maslac i zamotajte u svitak (pomognite si prozirnom folijom).
  • 7 File uvaljajte u brašno, zatim umočite u posoljena razmućena jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 8 Pržite u dubokom ulju na laganoj vatri sa svih strana.

Savjet

Kad piletinu savijete u svitak, ostavite zamotano u hladnjaku neko vrijeme, pa se neće rastvarati kod pečenja.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite toplu uz kuhano povrće ili drugi prilog.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke