Meni Search

Superwoman

Piletina Kiev

Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Rezanci s krušnim mrvicama
Lazanje u tavi
Slatka patka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete s povrćem
Riblji ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavo pečeno pile
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Rižoto s dagnjama
Mirisna pureća rolada
Špageti na kineski način
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Pureća rolada s mlincima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pogača sa sardinom
Zlatna piletina
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Lignji po gosposki
Riba u škartocu
Punjena teleća prsa
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Sočni pureći ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Male teleće pitice
Rižini ravioli s mozzarellom
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Kuglice od riže i svježeg sira
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti mediteraneo
Svinjski file s grila
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani tofu s povrćem
Svinjski gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Blagdanska rolada
Finska - Juha s lososom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Brudet
Pohani zamotuljci
Teriyaki piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Srneći file na salatu
Pileći gulaš
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Dječje lazanje
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza sirni jastučići
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirane srdele
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada voli penne a ti mene
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotajte piletinu u svitke s maslacem i kapima limunova soka, uvaljajte u smjesu za pohanje te popržite u dubokom ulju i poslužite uz lijepe komade kuhanog povrća.

Sastojci

Za začinski maslac:
100 g maslaca
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žličice Vegete
½ žličice Crnog papra mljevenog Podravka
Za piletinu:
4 pileća filea (oko 650 g)
sol
pola limuna
40 g Pšeničnog glatkog brašna Podravka
2 jaja
sol
150 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Maslacu dodajte vlasac, peršin, Vegetu i papar pa dobro izmiješajte.
  • 2 Maslac oblikujte u valjak (Ø 3 cm), zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak da malo očvrsne.
  • 3 Pileće filete narežite nožem tako da dobijete što veću, tanku površinu i malo potucite.
  • 4 Meso lagano posolite i nakapajte limunovim sokom.
  • 5 Rashlađeni maslac narežite na ploške.
  • 6 Na svaki odrezak stavite maslac i zamotajte u svitak (pomognite si prozirnom folijom).
  • 7 File uvaljajte u brašno, zatim umočite u posoljena razmućena jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 8 Pržite u dubokom ulju na laganoj vatri sa svih strana.

Savjet

Kad piletinu savijete u svitak, ostavite zamotano u hladnjaku neko vrijeme, pa se neće rastvarati kod pečenja.

Posluživanje

Pečenu piletinu poslužite toplu uz kuhano povrće ili drugi prilog.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke